פורסם 2007 באפריל 1918 שנים סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה.השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :]אז זה אפשרי?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים ליצור 2 חשבנות בווינדוס שאחד יהיה XP ואחד ויסטה?לא חושבאבל מה שכן אפשר זה לפצל את הדיסק הקשיח ל2 מחיצות ועל כל מחיצה להתקין ווינדוס אחר
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר ולשאלות היותר רציניות: זה יפגע בביצועים אם אני אפצל כמו שאמרתם לשני WIN? גם אם אני אפעיל משחקים רק בXP? ולאלה החשובה ביותר- איך אני עושה זאת? :
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים פגיעה בביצועים אני לא חושב שתהיה לךתלוי במחשב שלך כמובןאבל מה זכן מעצבן זה שכל פעם שתרצה לשחק תצטרך לעשות ריסט ולהכנס לXPעצה שלי?עזוב את הויסטה הזהסתם חראמי צריך את כל האפקטים המטומטים האלהXP הכי טוב
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר אבל אני רוצה להתנסות. לראות על מה כל הרעש, ובכל מקרה עוד מעט כולם יעברו.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים זה יתן לך ליבחור בהתחלה אם המחשב יזה שתי WIN מותקנים מנסיון עובד בצורה מושלמתויסטה זבל
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אבל אני רוצה להתנסות. לראות על מה כל הרעש, ובכל מקרה עוד מעט כולם יעברו. תאמת רק ה EARO GLASS הזה נראה מושך ואני מבטיח לך שאחרי כמה שעות/ימים של שימוש במחשב ימאס לך או שבכלל לא תשים לב לזה יותר ובהתחשב שזה רק מכביד על המערכת אני לא רואה איך כולם יעברו לזה אולי בעוד שנתיים-3 שמערכות עם 2GB יהיו ממש נפוצות ונראה אפילו מערכות עם 4GB ביומיום והנדירים עם 8GB אבל כרגע אני רואה את הויסטה הזה כמטרד רציני!!!
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים יש מלא תוכנות לפיצול הדיסק כמו פרטיטיון מג'יק. אולי גם אפשר ע"י XPהכי טוב זה להתקין דיסק נוסף ישן ולהתקין עליו
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים קודם כל יש תוכנות פיצול וחוץ מיזה אתה יכול לבחור פירמוט וחלוקה למחיצות בהתקנה של הWIN אם אתה מתקין ישירות מהדיסק(איך שהמחשב נידלק) רק תיזכור לגבות את כל הקבצים החשובים שלך
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר המחשב חדש, ואין שום דבר שיותר מדי חשוב לי חוץ מהשמירה של oblivion למעשה, יש לי רק שני משחקים חשובים שהם אובליביון ווגאס. ככה שהסיכון לא יותר מדי גדול אם יהיה פירמוט. אבל אני לא רוצה להרוס מחשב שרק הגיע, ככה שאני מפחד לעשות צעד פזיז ושגוי ואז לגרום לכך שהמחשב לא יפעל (כבר קרה בעבר). ככה שאני צריך מדריך מדוייק, וגם עוד אחד שאומר מה לעשות במידה והמחשב לא עולה
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים פירמוט לא יהרוס לך תמחשב אבל אם אין לך מושג בהתקנת מערכות הפעלה תחפש מישהו שמבין ויוכל לעזור לך בפעם הראשונה כי חוץ מההתקנה צריך להתקין דריברים\קודקים\תוכנות וכו וצריך להגדיר תחיבור לאינטרנט ובלי ידע בסיסי זה יכול לקחת הרבה זמן חוץ מיזה מישהו אם ניסיון יודע איזה דברים כדי לשמור לפני הפירמוט כמו המועדפים של הדפדפן לדוגמה ואיזה דברים כדי להכין לאחרי ההתקנה של המערכת כמו התקנות של דריברים \תוכנות וכו
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים להגדיר את החיבור לאינטרנט??בחיים שלי לא הגדרתי דבר כזהרק צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת שעל הלוח וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.