פורסם 2007 באפריל 1918 שנים היום עבדתי על המחשב שלי ולפתע המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש אך כאשר הוא הטעין את הXP הוא קרס שוב וחוזר חלילה...יש לציין שזה לא הפעם הראשונה הקריסות האלה אבל עד עכשיו הוא היה עולה חזרה... יש לי ספק של 420W ג'ינרי המערכת שלי: P4 פרסקוט 2800MHZ לוח אם של ג'יגהבייט (פשוט לא רציני).6600GT 128DDR200GB 250GB DVDRW CDRW יש לציין שיש עוד כ4 מוצרים מחוברים בUSBאחרי העליה של האקספי יש חלון כחול לחצי שנייה והצלחתי לתפוש מילה אחת מהבעיה והיא "בוט" אולי הבעיה היא בבוט של הכוננים הקשיחים? מקווה שתעזרו לי... תודה
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים כשהמחשה מתחיל לעלות תלחץ f8 תבחר מהתפריט disable automatic restartואז תראה את המסך הכחול ותרשום מה כתובתנסה לנתק את התקני הusb
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר אני כרגע לא על המחשב שלי אבל כשאני יחזור הביתה אני יביא תמונת מצב.. בנתיים תודה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר או קיי עשיתי את מה שאמרת לי לעשות ומה שהוא הציג לי היה כך:UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUMESTOP: 0X000000ED הרצתי את זה בגוגל והוא הביא אותי לדף הזה:http://support.microsoft.com/kb/297185/he#topאני יעשה את יותר מאוחר ואם לא יעזור אני יחזור לפה..תודה.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר זה הדבר הראשון שבדקתי.. דרך אגב.. בקישור שהבאתי למעלה לאתר של מיקרוסופט הם מדברים שם על חיבור IDE ולי יש SATA.. לא צריך להיות הבדל גדול נכון?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אם המחשב עושה בעיות בעליה הוינדוס תעשה לו ריפיר זה אומר שאתה מתקן מה שהיה ..."הבעיות"תכניס את הדיסק של וינדוס XP ותלחצ על R ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.