פורסם 2007 באפריל 1918 שנים לפי דעתי לבנאדם נחתכה הלשון מאיזה משהו והוא לא רצה לצאת נשנש אז הוא אמר שחברה שלו נשכה לו אותה תוך כדי נשיקה.. אחרת החברה ההיתה מגיעה איתו.. צריך משהו הרבה יותר חד משינים כדי לחתוך לשון
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים ולא פירסמו את השם שלה?!!איזה מין מדינה זו... לא חושבת על הבטחון של האזרחים.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים לדעתי הבחור בר מזל שזה רק הלשון ולא איבר אחרטוב חלאס עם החפירה על ה"איבר אחר" אם זה היה איבר אחר אני כבר מרחם על הבחורה..
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים ,|, . . ....... ...... ז*ן משתין ,ו,.... ..... ......... ... .... ..ז*ן קטועה משתין טוב חלאס עם החפירה על ה"איבר אחר" אם זה היה איבר אחר אני כבר מרחם על הבחורה..זהו ... צודק לא היה לה לסת לימצו* \ לנשוך זה די ברור שזה לא היה מנשיכה שבזמן נשיקה
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים חחחחחחחחחחח אתם יודעים מה יותר מצחיק?! כולם פה נזהרים לא להגיד איזה משהו שיכול להחשה כ"שפה לא יפה" ואז בא המנהל הראשון שהגיב פה "טוב שלא ירדה לו" חחחחחחחחחחחח
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים המנהל הראשון שהגיב פה היה רועי(RK) ומי שאמר את זה היה Punk Beach והוא לא מנהל.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים בסדר ...צודק אבל זה עדיין בנאדם שכיביכול מצייג את האתר...וגם - לא יעשו לו כלום אז זה לא משנה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים חברה של הבחורה מהמבורג? :lol: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250320.0
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים ת'כלס, תספרו כמה פעמים הזכרתם את הזין פה ותבינו עד כמה זה לא מצחיק.תסלח לי מאוד עמית.ז', אבל אתה מצחיק...
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים זה לא עמית.זין, זה עמית..ז (מה לעשות, נתנו לי באן ועכשיו נתקעה עוד נקודה באמצע) והז' הזו היא במקרה גם האות הראשונה של השם משפחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.