עבור לתוכן

זהו זה, הלכה המדינה (הנוער של ימינו)

Featured Replies

פורסם

לא היה וכל עוד זה תלוי בי גם לא יהיה.

וחס וחלילה אין שום דבר רע בלסביות/בי/טרנס(לצורך העניין גם בהומואים אין שום דבר רע).

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אני כנראה סטרייטית מרושעת.

לא, דוגרי, יש לי חבר ואני מאד מרוצה. ;D

פורסם

במחשבה שניה, שוב צונזר ע"י חבורת הגמדים מכפר בראבא. אני פשוט מתפתה יותר מידי לומר שטויות. בסוף אני אצטרך לשים לעצמי קולר ומחסום על הפה.

פורסם

אני לחלוטין לא מסכים איתך, אבל על טעם וריח..

"הבעיה" כאן היא לא מה שחושבים על סקעתוש הממוש, אלא על הדרך, על השפה, על התרבות... כיצד התרבות המערבית(שאנחנו חלק ממנה, Face It) התנוונה עם השנים.. פעם גיבורי תרבות היו יוצרים אמיתיים, אינטלקטואלים ואנשי אשכולות... היום? היום מי הם גיבורי התרבות שלך? כוסית(אל תתבעו אותי!) שמשחקת בטלנבולה עם תקציב יותר נמוך ממפלס הכינרת וילדון שלא יודע לכתוב שירים בגרוש והופיע בטלוויזיה למשך פחות משנה... נו באמת.

הסלבים(=סלבס) האלה, זה כ"כ מגעיל אותי כל פעם מחדש... איך אפשר להתדרדר יותר.

היכן השאיפה להשכלה וחוכמה? לתבונה? במקום לחתור להשכלה, אנשים חותרים אל עבר הרדידות, ו"הסגידה" ו"הכבוד" שניתנו לאדם בעל השכלה התחלפו במבטים מוזרים וקללות, ואדם ש"היה בתלביזיה!$!$%!%" הוא הוא ה"אל"...

איך שאנו מתנוונים עם השנים...

אלימלך אגוז - (אחלה ניק דרך אגב ואחלה משחק) - די, זה כבר נדוש ומעצבן... אז אתה חושב שדריה היא גבר... סבבה... אז היא טום בוי.. So? אני אוהב טום בויז, הן יותר מעניינות ומגוונות.

יוצרי תרבות אינטלקטואלים חיו בעת החדשה ורק המעמד הגבוה נחשף לתרבות שהם יצרו. רוב בני האדם הפשוטים היו אנאלפבתים, שעסקו בעבודות כפיים פשוטות.

בזמנים שלנו גיבורי תרבות יהיו דוגמניות וזמרים אינסטטנט כי בני אדם יצורים פשוטים המתחברים לדברים פשוטים. מעטים מחפשים עומק ומשמעות ואת אותם אנשים כבר לא ניתן להגדיר כאנשים פשוטים. ככה היה וככה גם יהיה. תמיד.

פורסם
  • מחבר

גם אני נהנה לשמוע את המוזיקה שלו, לא תמיד צריך לחפש עומק, כשאני עומד בפקק במכונית אני לא מחפש לשמוע שייקספיר.

אבל בואו נודה בזה, הוא לא לא בר החלפה, הוא לא עושה משהוא שמישהוא אחר (בתנאי שהוא חתיך כמוהו), מישהיא אחרת או אפילו מחשב לא היו יכולים לעשות ולהחליף אותו.

ממש לא קשה למצוא היום אנשים שיודעים לשיר או לסנטז אחד כזה, הוא סתם עוד כלי כמו הגיטרה בשיר שלו או התופים.

מתוקף זה צריך לשים דברים בפרופורציות - השיר יכול להיות יפה, אבל להעריץ את הבן אדם?? על מה? במקרה יצא ובחרו בו להיות כוכב ה15 דקות הקרובות.

ונגיד ואני אוהב את הבן אדם אוהב את החיוך, אוהב את האישיות (ממה שראיתי בטלויזיה) - מכאן ועד לעקוב אחרי הקרירה שלו, לבקש ממנו להוליד ילדים, לפרסם את הטלפון שלי באינטרנט בתיקווה שייתקשר אלי לדייט - דחיל ראבאק - יש לכם בגרויות בחודשים הקרובים! לכו תעשו משהוא מהחיים שלכם במקום לפנטז על "חיים" של אחרים.

פורסם

מי זה הראל סקעת? לא אני אמרתי את זה.

פורסם

במחשבה שניה, שוב צונזר ע"י חבורת הגמדים מכפר בראבא. אני פשוט מתפתה יותר מידי לומר שטויות. בסוף אני אצטרך לשים לעצמי קולר ומחסום על הפה.

כשתגדל קצת, אתה מוזמן לבוא למועדון שאני עובדת בו, אז נמצא לך גם Domina שתחזיק לך את הקולר ותצליף לך בתחת.

כשאני עומד בפקק במכונית אני לא מחפש לשמוע שייקספיר.

אולי כי שייקספיר היה מחזאי, לא מלחין/זמר. :s07:

פורסם

ל-Vitnir

אני מוכן מתוקה, ודובשנית,רק את תקחי את הקולר ותצליף לי בתחת,

בתנאי אחד יחיד שאחרי שעה אנחנו מתחלפים בתפקיד.

פורסם

לגבי הנושא המקורי - קצת הגזמתם.

הכתבה שטחית, זה מה שהילדים אוהבים, גם אנחנו קראנו כתבות במעריב לנוער על כוכבי בברלי הילס 90210... אז מה...

גם אחותי הקטנה וחברותיה קצת כאלה... זה לא אומר עליהן הרבה. זה רק אומר שבין גיל 10 ל-13 הן אהבלות לא קטנות. זה עובר תוך שנתיים שלוש, מקסימום שבע.

פורסם

ננעל.

למרות שהיו ניסונות לחזור, לא התאמצתם מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים