עבור לתוכן

זהו זה, הלכה המדינה (הנוער של ימינו)

Featured Replies

פורסם

לפיקה המאמי: לא בבקשה אל תלך .יש לי שאלה פיצפונת לך והיא אתה זוכר שנפגשנו אני ואתה בכפר סבא ב27.10 כפרה עליך בבקשה תענה על השאלה ביי ביי חולה עליך ומקווה שתענה לי על השאלה שלי

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

שמישהו יכניס את זה לחתימה ;D

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקראו את 38.

:lol:

אני באופן כללי בעד :xyxthumbs:

נכון... את יודעת משהו, אני לא סגור על ההגדרה המדוייקת של פאקצה, אבל נדמה לי שיש דרישה בסיסית להיותה בחורה... את הבחורה היחידה בפורום הזה אז... ::)

בקיצור, אין מה לדאוג בקשר לנהירה של בחורות על בסיס הודעה בפורום ;)

אני אישית חושב שהוא שר מדהים ונוגע, והוא החזיר משהו מיוחד לשירה בארץ, שהיה בה פעם ונעלם... אבל, כמובן - כל זה לחלוטין עניין של טעם...

:lol:

בטוח?

טוב, זהו, זה כבר יותר מדי בשבילי. אני עובר לירח.

ואם גם שם יהיו פקצות או משהו דומה- אני עובר לקנדה.

למה לא לעבור ישר לקנדה?

פורסם

בטוח?

זה לא לגמרי מדוייק. מדי פעם מגיעה איזו בחורה, מרימה את הראש, מקבלת מאות הודעות טורדניות ממשתמשים ונעלמת (הנעלמת היא עובדה, השאר השערה :smile1: ).

אבל יש קונצנזוס על זה שדריה היא הבחורה היחידה בפורום - גם אם זה לא נכון, זה סוג של מורשת :)

פורסם

לא הבנת אותי, שאלתי אם אתה בטוח שדריה היא בחורה?

פורסם

אני אישית חושב שהוא שר מדהים ונוגע, והוא החזיר משהו מיוחד לשירה בארץ, שהיה בה פעם ונעלם... אבל, כמובן - כל זה לחלוטין עניין של טעם...

אני לחלוטין לא מסכים איתך, אבל על טעם וריח..

"הבעיה" כאן היא לא מה שחושבים על סקעתוש הממוש, אלא על הדרך, על השפה, על התרבות... כיצד התרבות המערבית(שאנחנו חלק ממנה, Face It) התנוונה עם השנים.. פעם גיבורי תרבות היו יוצרים אמיתיים, אינטלקטואלים ואנשי אשכולות... היום? היום מי הם גיבורי התרבות שלך? כוסית(אל תתבעו אותי!) שמשחקת בטלנבולה עם תקציב יותר נמוך ממפלס הכינרת וילדון שלא יודע לכתוב שירים בגרוש והופיע בטלוויזיה למשך פחות משנה... נו באמת.

הסלבים(=סלבס) האלה, זה כ"כ מגעיל אותי כל פעם מחדש... איך אפשר להתדרדר יותר.

היכן השאיפה להשכלה וחוכמה? לתבונה? במקום לחתור להשכלה, אנשים חותרים אל עבר הרדידות, ו"הסגידה" ו"הכבוד" שניתנו לאדם בעל השכלה התחלפו במבטים מוזרים וקללות, ואדם ש"היה בתלביזיה!$!$%!%" הוא הוא ה"אל"...

איך שאנו מתנוונים עם השנים...

אלימלך אגוז - (אחלה ניק דרך אגב ואחלה משחק) - די, זה כבר נדוש ומעצבן... אז אתה חושב שדריה היא גבר... סבבה... אז היא טום בוי.. So? אני אוהב טום בויז, הן יותר מעניינות ומגוונות.

פורסם

לא, אז היא טרנסוויט :s07::bash:

וגם ליאור פרץ (LiorP23) היא בחורה, לא?

פורסם

תגידו, אתם פסיכיים אה?

תחזרו לנושא אינעל ראבקום.

פורסם

אני לחלוטין לא מסכים איתך, אבל על טעם וריח..

"הבעיה" כאן היא לא מה שחושבים על סקעתוש הממוש, אלא על הדרך, על השפה, על התרבות... כיצד התרבות המערבית(שאנחנו חלק ממנה, Face It) התנוונה עם השנים.. פעם גיבורי תרבות היו יוצרים אמיתיים, אינטלקטואלים ואנשי אשכולות... היום? היום מי הם גיבורי התרבות שלך? כוסית(אל תתבעו אותי!) שמשחקת בטלנבולה עם תקציב יותר נמוך ממפלס הכינרת וילדון שלא יודע לכתוב שירים בגרוש והופיע בטלוויזיה למשך פחות משנה... נו באמת.

הסלבים האלה, זה כ"כ מגעיל אותי כל פעם מחדש... איך אפשר להתדרדר יותר.

היכן השאיפה להשכלה וחוכמה? לתבונה? במקום לחתור להשכלה, אנשים חותרים אל עבר הרדידות, ו"הסגידה" ו"הכבוד" שניתנו לאדם בעל השכלה התחלפו במבטים מוזרים וקללות, ואדם ש"היה בתלביזיה!$!$%!%" הוא הוא ה"אל"...

איך שאנו מתנוונים עם השנים...

אלימלך אגוז - (אחלה ניק דרך אגב ואחלה משחק) - די, זה כבר נדוש ומעצבן... אז אתה חושב שדריה היא גבר... סבבה... אז היא טום בוי.. So? אני אוהב טום בויז, הן יותר מעניינות ומגוונות.

מסכים איתך כמובן, רק תתקן את ההודעה. אני מניח שאין לך משהו נגד העם הסלאבי והתכוונת סה"כ לסלבס.

פורסם

אלימלך אגזוזן, אתה רוצה לבוא ולהתערב על זה?

אם אתה מפסיד אני שומרת את השיניים שלך לעצמי.

פורסם

סגרנו, אבל רחוק לי פ"ת.

פורסם

אתה גר בקריות? :-X

מעלה אדומים כפרה. קריות זה פאקינג MENZA לעומת מה שהולך פה, אפילו בטבריה יש פחות חד תאיים (ואייקיו בטבריה זה כמו אטלנטיס: יש, רק לא יודעים איפה).

פורסם

^^קרעת אותי מצחוק. אפרופו אטלנטיס. היתה לנו חד-תאית אחת, גם נורא כונפה בבסיס. כולם היו קוראים לה "אסתי המכוערת" והיא היתה מספרת לנו דברים שאנחנו לא רוצים לשמוע כמו בעיות הגסטרו שלה וביקורי הפרקטולוג. יום אחד היא אומרת "אני רוצה גם לנסוע לאיזה מקום אחרי הצבא...", אז אמרתי לה "סעי לאטלנטיס". אז היא עושה לי "מפגרת... מאיפה יש לי כסף לנסוע לאנלנטיס?". :lol:

סגרנו, אבל רחוק לי פ"ת.

פחדן! 8)

פורסם

עדיף להיות פחדן מאשר לחטוף מכות ולהיות מושפל ע"י מישהי שהיא ספק לסבית ספק בי ספק טרנס.

פורסם

^^קרעת אותי מצחוק. אפרופו אטלנטיס. היתה לנו חד-תאית אחת, גם נורא כונפה בבסיס. כולם היו קוראים לה "אסתי המכוערת" והיא היתה מספרת לנו דברים שאנחנו לא רוצים לשמוע כמו בעיות הגסטרו שלה וביקורי הפרקטולוג. יום אחד היא אומרת "אני רוצה גם לנסוע לאיזה מקום אחרי הצבא...", אז אמרתי לה "סעי לאטלנטיס". אז היא עושה לי "מפגרת... מאיפה יש לי כסף לנסוע לאנלנטיס?". :lol:

חחחחח, אנשים כאלה פשוט לא כשירים לחיים. פעם חיפשתי שעה חנייה באיזה מגרש פתאום אני רואה מישהו ליד האוטו אני עושה לו "אחי תיוצא?"

עונה לי "לאן?" :lol: :lol:

פורסם

עדיף להיות פחדן מאשר לחטוף מכות ולהיות מושפל ע"י מישהי שהיא ספק לסבית ספק בי ספק טרנס.

באמת? כבר היה לך העונג?

ומה רע בלסביות? אתה מתעצבן שהן לא רוצות אותך או שאתה מתפלא? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים