עבור לתוכן

Dell 2707WFP יכול לשמש גם כטלוויזיה??

Featured Replies

פורסם

החברה DELL שיווקה לפני כמה זמן מסך LCD בגודל 27" אשר מיועד למחשב.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd27_53000?c=il&l=he&s=bsd

אני כבר כמה שבועות מתכנן לקנות מחשב חדש, אך יש לי בעיות עם המסך מבחינת התקציב.

אז חשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה חדשה (אנחנו עוברים דירה אז אני מחליף טלוויזיה) אני יקנה את המסך הנ"ל של DELL וישתמש בו גם לצורכי טלוויזיה.

ברצוני לשאול אם האפשרות של שימוש במחשב גם כטלוויזיה אפשרי והאם זה נשמע לכם רעיון טוב?

האם אני יראה שידורים של הממיר טוב? או שהאיכות תרד משמעותית? (אני משתמש של HOT אז מן הסתם שיש לי גם ממיר שלהם..)

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

1. ניתן לחבר אל המסך את הממיר של הוט ישירות בלי צורך במחשב.

2. אין למסך שלט כך שהעברה בין מחשב לטלויזיה תצריך קימה אל המסך ושינוי ידני, בנוסף אין למסך רמקולים.

3. האיכות לא תהיה טובה כמו שהיא לא טובה בטלויזית LCD רגילה, איכות שידורי הטלויזיה בארץ

זוועתית ומסכי ה LCD שמטבעם חדים מאוד ובעלי רזולוציה גבוהה מקצינים את כל הפאקים שיש בשידור ובדחיסה.

4. המסך דיי יקר בארץ ואני לא בטוח לחלוטין שאכן מייבאים אותו באופן סדיר.

פורסם
  • מחבר

1. ניתן לחבר אל המסך את הממיר של הוט ישירות בלי צורך במחשב.

2. אין למסך שלט כך שהעברה בין מחשב לטלויזיה תצריך קימה אל המסך ושינוי ידני, בנוסף אין למסך רמקולים.

3. האיכות לא תהיה טובה כמו שהיא לא טובה בטלויזית LCD רגילה, איכות שידורי הטלויזיה בארץ

זוועתית ומסכי ה LCD שמטבעם חדים מאוד ובעלי רזולוציה גבוהה מקצינים את כל הפאקים שיש בשידור ובדחיסה.

4. המסך דיי יקר בארץ ואני לא בטוח לחלוטין שאכן מייבאים אותו באופן סדיר.

יש לי רמקולים בנפרד.. ואין לי בעיה לקום כל פעם להחליף את החיבורים, חוץ מזה כן מייבאים את זה לארץ וזה באמת יקר נראה לי שאני יחכה שאולי ירד קצת המחיר.. אבל סה"כ בכללי אתה חושב שזה רעיון טוב (מבחינת טוב אני מתכוון ללא גרוע) לחבר ממיר של HOT למסך LCD של מחשב?

פורסם

קח בחשבון שזה הולך להגביל אותך, כי נגיד אח שלך רוצה לראות טלוויזיה ואתה רוצה לשחק במחשב - בום!

וחוץ מזה אני לא רוצה לחשוב איזה כ. מסך מפלצתי תצטרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים