עבור לתוכן

לוח אם וזיכרון - שאלה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול אם אפשר והגיוני לקנות עכשיו לוח-אם וזיכרונות או שגם להם צפויה ירידת מחירים?

כמו כן, הייתי שמח לדעת מה חושבים על Asus M2N-E והאם אפשר לשים בתוכו את ה8600GTS שייצא בעתיד הקרוב?

שאלה אחרונה היא, לגיימרים עדיפה מהירות של זכרונות של 800 או 667 (אם ההבדל ביניהם גדול)?

פורסם

אתה יכול לשים על כל לוח אם עם PCI-E את ה8600GTS (כולל M2N-E), והוא נחשב לוח טוב.

לגבי לקנות עכשיו או לחכות זו כבר דעה סובייקטיבית... (אני הייתי קונה עכשיו אבל גם את ה 8800GTS 320 - לא רוצה להתפשר על פילטרים\רזולוציות)

אין כל כך הבדל ביניהם לשימוש יומיומי, ההבדל הוא כשמבצעים OC , אם אתה מתכנן OC לך על ה800 ואם לא לך על ה667.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשים על כל לוח אם עם PCI-E את ה8600GTS (כולל M2N-E), והוא נחשב לוח טוב.

לגבי לקנות עכשיו או לחכות זו כבר דעה סובייקטיבית... (אני הייתי קונה עכשיו אבל גם את ה 8800GTS 320 - לא רוצה להתפשר על פילטרים\רזולוציות)

אין כל כך הבדל ביניהם לשימוש יומיומי, ההבדל הוא כשמבצעים OC , אם אתה מתכנן OC לך על ה800 ואם לא לך על ה667.

לזיכרונות לא נראה לי שאני הולך לעשות OC, אני לא יודע איך וגם אין מדריך לזה כאן.

גם, ההבדל מחיר הוא איזה 400 ש"ח אם אני לא טועה, לא שווה את זה.

עכשיו, יש למישהו מושג עם בלוח M2N-E יש מקום רב באיזור המעבד (להסטינק) או לא? האם הוא לוח שמתאים לאוברקולוק?

פורסם
  • מחבר

לזיכרונות לא נראה לי שאני הולך לעשות OC, אני לא יודע איך וגם אין מדריך לזה כאן.

גם, ההבדל מחיר הוא איזה 400 ש"ח אם אני לא טועה, לא שווה את זה.

עכשיו, יש למישהו מושג עם בלוח M2N-E יש מקום רב באיזור המעבד (להסטינק) או לא? האם הוא לוח שמתאים לאוברקולוק?

בבקשה ממכם תגידו כן\לא.. אני מת כבר לקנות את הלוח אם הזה ואני רוצה להיות בטוח שהמקום להטסינק על המעבד מספיק גדול..

פורסם

יש מקום הוא יכול לעשות OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים