עבור לתוכן

הצעת חוק"ממשלה שיש עמה קלון"

Featured Replies

פורסם

כשחיפשתי מידע על השביתה מחר נתקלתי בזה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389421,00.html

מתבקש?

הוא רק מנסה למצוא דרך להפיל את הממשלה?

עצוב שזה נכון?

(ומה באמת עם השביתה מחר? יש? אין? חצי?)

פורסם

קיימת בכלל ממשלה כזו?

אני בספק.

פורסם

מה לא בסדר? זאת הצעת חוק מתבקשת. לא ייתכן שקרימינלים ינהלו את המדינה.

פורסם

אייי אריה אלדד איזה מלך.

ממש כמו אבא שלו, כל הכבוד.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

ואללה, נראה לי פעם ראשונה אני מסכים איתו.

פורסם

הבחור צודק,

אני מאמין שהשר האחרון שהנפתחה נגדו חקירה (מי זה היה? אני כבר מתקשה לעקוב...) הוא לא האחרון בממשלה הנוכחית, אפילו הנשיא התגלה כאונס !!!

פורסם

עקרונית אני תומך בחוק כזה, אבל זה יפול בשלב המעשי. כל ממשלה תיפול אחרי חצי שנה. ככה זה, כשאתה חבר ממשלה לא חסר מי שיזמום נגדך וינסה להפיל אותך בדרכים לא דרכים, לא דווקא רק חברי ממשלה שאכן סרחו.

פורסם

אני מציע הצעת חוק לפיה ח"כים דמגוגיים ופופוליסטיים (למשל, מר אריה אלדד) יועפו בבעיטה מהכנסת. אין דבר כזה "ממשלה שיש עמה קלון", בטח לא כאשר 10% מחבריה (משמע, 2 חברי ממשלה מתוך 20) נמצאים בחקירה. ובכלל, מי קבע שאותם שרים שנמצאים תחת חקירה אשמים? יש דבר שנקרא חזקת חפות, וגם אם הפרקליטות משוכנעת ב-100% והתקשורת משוכנעת ב-100% (וכתוצאה מכך הציבור משוכנע ב-100%) שמישהו עבר על החוק - זה לא אומר כלום.

עד שלא יוגשו כתבי אישום נגד אותם חברי ממשלה, אין לאף אחד זכות אפילו לדרוש מהם להתפטר בעצמם.

פורסם

תכלס, אם החוק הזה יעבור המדינה תהפוך לבית זונות, כל פרקליט שאיזה שר יחתוך אותו עם הוולוו ברמזור, יוציא ערכת תפירה ויזיין אותו מהממשלה.

פורסם

אני מציע הצעת חוק לפיה ח"כים דמגוגיים ופופוליסטיים (למשל, מר אריה אלדד) יועפו בבעיטה מהכנסת. אין דבר כזה "ממשלה שיש עמה קלון", בטח לא כאשר 10% מחבריה (משמע, 2 חברי ממשלה מתוך 20) נמצאים בחקירה. ובכלל, מי קבע שאותם שרים שנמצאים תחת חקירה אשמים? יש דבר שנקרא חזקת חפות, וגם אם הפרקליטות משוכנעת ב-100% והתקשורת משוכנעת ב-100% (וכתוצאה מכך הציבור משוכנע ב-100%) שמישהו עבר על החוק - זה לא אומר כלום.

עד שלא יוגשו כתבי אישום נגד אותם חברי ממשלה, אין לאף אחד זכות אפילו לדרוש מהם להתפטר בעצמם.

:xyxthumbs:

כיום גם אדם שזוכה נחשב כאשם-גנות

פורסם

באופן כללי, אומנם הוא יזוכה, אבל יהייה לו קשה להסתובב ברחוב בלי שאנשים יסתכלו עליו ויצביעו (לא לו, עליו)...

פורסם

^^

וזה נראה לך נורמלי שאדם נחשד בעבירה ונקבע שהוא לא ביצע את העבירה-לא יוכל להיות בתפקיד בכיר??

חוץ מזה בית המשפט הגאון שלנו קבע שבמקרה רמון ישנה הטרדה מינית אבל אין באיזה קלון- :kopfpatsch::screwy:

פורסם

טמטום ברוב המדינות הנורמאליות אי אפשר לנהל חקירה ובטח שלא להגיש כתב אישום כנגד ראש ממשלה או שר מכהן. עם כל התיקים והחשבונות אפשר לסגור אחרי הקדנציה. למה לכל הרוחות ראש ממשלה מכהן צריך לדאוג לנהל את המדינה ולכסות את התחת שלו באותו זמן?

פורסם

חחח... ישראל....נורמלית.... :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים