פורסם 2007 באפריל 1818 שנים יש לי את הלוח הזהASUS P5W DH Deluxeעכשיו קראתי גם פה במדריכים שלכם שהלוח לא מנצל את המקסימום של הכ.מסך...ואני כבר את הכ.מסך שלי שלחתי לבדיקה..אומרים שהוא תקין , הזכרונות שלי MEMTEST86 3.3 שש שעות בדיקה גם תקין...אני חושב אולי הלוח עושה את זה .מה אפשר לעשות ?
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים קבלים, לא כבלים. קצת תשומת לב לא תזיק.והחבר היקר לא אמר איזה כרטיס יש לו, שהוא חושב שהלוח מגביל.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים OK83 אם אתה מדבר על הפירפוקס אז זה עובד SmurFin יש לך את כל הדריברים מותקנים במיחוד הINF של אינטל ?
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אני לא עובד עם הגרסה שמדווחת, אני עובד עם גרסה אחרת. לא צריך לקפוץ מעל הפופיק.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר SmurFin יש לך את כל הדריברים מותקנים במיחוד הINF של אינטל ?תרחיב..איזה דרייברים ?, אף פעם לא התעסקתי עם זה..תבדוק שההגדרות של הביוס נכונות.נכונות ?, למה אתה מתכוון ?ופעם אחרונה שבדקתי הכבלים לא היה מנופחים, זה היה ככה לפני שבוע ששלחתי את הכ.מסך שלי למעבדה...
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אתה מקבל דריברים של הלוח אם איתו (על דיסק), תבדוק שהתקנת אותם. תריץ CPU-Z או משהו כזה ותבדוק שם שהמהירות של המעבד נכונה.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים בהנחה שהמהירות בסדר, אז תריץ בדיקות כמו 3DMARK ו PCMARK למשל, ותשווה במאגרים שלהם עם אנשים בעלי מפרט דומה.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר בהנחה שהמהירות בסדר, אז תריץ בדיקות כמו 3DMARK ו PCMARK למשל, ותשווה במאגרים שלהם עם אנשים בעלי מפרט דומה.בדיקות שהרצתי על הכ.מסך בעזרתו של RTRראיתי שהכרטיס נותן ארטיפיקים הוא תוקע לי משחקים יש מריחות...שלחתי אותו לבדיקהלא מצאו כלום, אני לא מבין איך.. אבל בלי שום קשר..שקיבלתי ת'מחשב, המחשב היה טס ! חשבתי שזה אולי תוכנה, פירמטתי .. סידרתי אותו פיקסלא עזר הוא פשוט איטיואין בעיה בזכרון, הכ.מסך אין לי מושג כבר מה איתו הוא נשלח ליצרן לבדיקה נוספתאז נשאר רק הלוח אם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.