עבור לתוכן

מה קורה אם הורסים את כל הצמחים בעיר מסוימת?

Featured Replies

פורסם

שלום

לפי מה שאני יודע רובם של הצמחים משתתפים בהתליך הפוטוסינתזה ,כלומר קליטת co2 ומים וביחד עם אנרגיית האור מפיקים חמצן .

עכשיו נניח הולכים לעיר מסוימת וקוטעים את כל הפרחים,ז"א שכל האנשים שם יכחדו? :nixweiss:

פורסם

לא, יש דבר שנקרא "מזג האוויר", שאחראי ל-2 הדברים החשובים שמאזנים את החיים על הכוכב:

1. מחזור המים.

2. הסעת חום.

סיבה מספר 2 היא הסיבה שהאנשים באותה עיר לא ירגישו כלום.

פורסם

בעיר אחת זה לא קריטי,גם במדינה שלמה,לעומת זאת אם תוריד חצי מאוכלוסיית הצמחים בעולם זה יכול לגרום נזקים חמורים.

פורסם
יש דבר שנקרא "מזג האוויר",

:lol:

אכן משעשע, אבל הכותב אחריך צודק-ללא ריבויי צימחיות בעולם מזג האוויר היה שונה ביותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נניח הולכים לעיר מסוימת וקוטעים את כל הפרחים,ז"א שכל האנשים שם יכחדו? :nixweiss:

כנראה שלא... אבל זה ייגרום הרבה יותר נזק מסתם מחסור בחמצן ומוות המוני- עלולות להתחיל הפגנות של היפים מחבקי עצים, ואין דבר יותר גרוע מחבורה של מסוממים עם צמיגים בוערים שגם ככה ישכחו בעוד חמש דקות למה הם מפגינים כי הקראק שהם עישנו מחק אותם. :bash:

אני שונא היפים.

פורסם

קרטמן?

פורסם

כנראה שלא... אבל זה ייגרום הרבה יותר נזק מסתם מחסור בחמצן ומוות המוני- עלולות להתחיל הפגנות של היפים מחבקי עצים, ואין דבר יותר גרוע מחבורה של מסוממים עם צמיגים בוערים שגם ככה ישכחו בעוד חמש דקות למה הם מפגינים כי הקראק שהם עישנו מחק אותם. :bash:

אני שונא היפים.

צמיגים בוערים בהפגנת מחבקי עצים??

זה כמו מחשוף בהפגנה של פמיניסטיות

פורסם

אני שונא היפים.

אומג, קרטמן נרשם לפורום!!!

פורסם

אומג, קרטמן נרשם לפורום!!!

לא צריך להיות קרטמן כדי לשנוא היפים מחבקי עצים

פורסם

90% מהחמצן בעולם מייצר ע"י פלנגטון באוקיאנוסים גם אם תכחיד את כל הצמחיה בעולם עדיין יהיה לנו יותר ממספיק חמצן לנשום.

פורסם

אני שונא היפים.

Hey Punk Where Your Going With That Flower In Your Hand? :silly:

פורסם

לא צריך להיות קרטמן כדי לשנוא היפים מחבקי עצים

indeed

Screw you guys, i'm going home

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים