עבור לתוכן

הצעת חוק: עברת טסט? חכה חצי שנה.

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שאני מרחם על מי שיוציא רישיון אחרי שיצא החוק הזה!!

ועכשיו המלווה אכן חשוב ורק מי שיסיים את התקופה הזאת יבין כמה אבל אני עדיין חושב ש 3 חודשים זה יותר מידי שלא נדבר על חצי שנה בתנאים מוגבלים!

וחוץ מזה גם שנה של מלווה לא תמנע מנהג חדש לא לנהוג שהוא מסומם או שתוי והרבה תאונות נגרמות מהנסיבות האלה!

זה גם לא מונע נהגים שהם לא חדשים לנהוג תחת השפעת אלכוהול או סמים

פורסם

אני בזמני נחתתי על החוק של החודשיים מלווה ובקושי יכולתי לחכות שיגמר כבר, אז חצי שנה? וואי איך אני מרחם על מי שנוחת על החוק הזה.

פורסם
  • מחבר

אם אפילו אלה שכבר עברו את התקופה של המלווה היותר קצרה חושבים שזה סיוט, אז מה יהיה עם אלה שצריכים לעבור מלווה של חצי שנה?

בכל מקרה בינתיים אין טסטים בקרית שמונה. :-\

פורסם

חודש הבא? LOL. אני בספק אם זה יכנס לתוקף בשנה הקרובה, אז עוד חודש?

נגיד וזה יעבור, צריכים לשבת על נוסח ההצהרה (שלושה חודשים לפחות), להכין מערך לימוד למלווה ולנהג החדש (9 חודשים במדינת ישראל היקרה...), לשנות את כל מערך הרשיונות לנהגים חדשים (שלושה חודשים בהגבלה, שלושה בלי הגבלה, רשיון רגיל) (חצי שנה עם משרד הרישוי ה"יעיל" שלנו).

בקיצור, האלה שמעל גיל 16, אל דאגה. אלה שמתחת, תתחילו להתבאס מעכשיו.....

ואני אישית נגד החוק הזה. אני כן בעד טסט נוסף בסוף שלושת החודשים הנהוגים כיום, משהו שיחייב את הנהג לשמור על הרגלי נהיגה נכונים שישארו לו לעד, אבל לא חצי שנה מלווה.

פורסם

תקופה שרירותית של 3 חודשים או חצי שנה, זה ממש לא חשוב.

הרי אפשר לעבור 3 חודשים ולצבור 30 שעות נהיגה עם מלווה, ואפשר לצבור גם 3 או פחות.

איזה אבא לא יחתום על הרשיון של הבן שלו בסוף תקופת החניכה? ומה קורה עם בעל היתר שלא יחתמו לו בסוף התקופה?

אני לא נהגתי כמעט שנה אחרי שהוצאתי רשיון ולא הייתי צריך מלווה.

כשקניתי רכב נסעתי עם אבא שלי במשך שבוע, אפילו שלא הייתה לי חובת מלווה.

בקיצור, אני חושב שכל רעיון הליויי חובה הוא מטופש. אי אפשר לאכוף אותו והוא סתם מקשה על נהיגה וצבירת הנסיון של נהגים חדשים.

פורסם

וואלה נראה לי לפי עניות דעתי הקובעת שמספיק 3 חודש מלווה.. או שאולי יעבירו חוק: מלווה 4 חודש! זה נראה לי יהיה סבבה! ואולי יעזור במשו..

פורסם

יאו ואני בן 17 ומשהו, כול החברים שלי כבר עם רשיון ומלווה ורק אני אומר טוב נתחיל מאוחר יותר, ועכשיו זה?

מקווה מאוד שזה יתחיל עוד חצי שנה שנה ככה, שאני יסיים כבר תרשיון ומלווה.

פורסם

שמע, החתימה שלך אומרת הכל.

אני יודע שזה כתוב בציניות, אבל כדאי לך להיות אופטימי, גם החצי שנה הזאת תעבור.

פורסם
:D החתימה היא המוטו שלי לחיים, ממש אופטימי
פורסם

אם הם מכניסים את החוק הזה לתוקף, לפחות שיורידו את החוק האוסר על נהג צעיר להסיע יותר משני נוסעים.

לא איכפת לי אם החוק הזה יכנס או לא, את שלי אני עשיתי כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים