פורסם 2007 באפריל 1718 שנים שאלה ראשונהכמה אוגרים IP ישבמעבד של אינטל CORE 2 DUO?שאלה שנייהיש לי לוח אם עם 4 תושבות CPU כל אחד עם ליבה כפולה כמה תוכנות יכולות לעבוד בו זמנית (אני צריך תשובה ברמה של פקודות אסמבלר)יש לי שיעורי בית וזה תוספת ניקודאודה לכם אם תעזרו ליאגב אחלה אתר פעם ראשונה שאני פה ונראה לי שאני עוד אהייה כאן המון זמן לומד המון
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לכל ליבה יש אוגר IP אחדאין צורך למעשה ביותר מאחד מכיוון שאתה צריך להצביע בזמן נתון רק על הפקודה הבאה עבור כל ליבהבלוח אם עם 4 סוקטים שכ"א מכיל כפול ליבה יש לך 8 ליבות ולכן גם יחידות ביצוע שלמותאתה יכול להריץ למעשה סימולטנית עד 8 פקודות בלתי תלויות אחת בשנייה
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים זה תלוי במעבד ובפקודות,ממה שהבנתי יש מעבדים שמסוגלים לבצע מספר הוראות בכל מחזור שעוןויש פקודות שלוקחות כמה מחזורי שעון.אז בגדול זה תלוי במעבד ובפקודות, אבל באופן תיאורטי כמו שאמרו אתה יכול לבצע פקודה אחת בכל ליבה באופן בלתי תלוי משאר הליבות
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים שאלה שנייהיש לי לוח אם עם 4 תושבות CPU כל אחד עם ליבה כפולה כמה תוכנות יכולות לעבוד בו זמנית (אני צריך תשובה ברמה של פקודות אסמבלר)זה תלוי באילו פקודות מדובר - אם הפקודות לא תלויות אחת בשניה, אז עקרונית הן יכולות להתבצע במקביל בשני מעבדים (או ליבות) שונים, אבל אם הן תלויות זו בזו (למשל חבר את AX ו BX, ולתוצאה תוסיף את ערך CX), הן חייבות להתבצע אחת אחרי השניה, ואז יהיה שימוש רק במעבד אחד (או יותר נכון - ליבה אחת). חוץ מזה, אני חושב שצריך לכתוב את התוכנית כך שתשתמש במספר ליבות, או לכל הפחות - צריך קומפיילר שיידע לעשות את האופטימזציה הזו בעצמו.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אם השאלה השניה מתייחסת למעבד למחשב נורמלי כיום, אז התשובה היא אי אפשר לדעת (בלי להסתכל באיך הוא בנוי), כי מעבדים כמו athlon ו pentium מסוגלים (גם עם ליבה אחת וגם לא הדור הכי חדש) להריץ בו זמנית מספר פקודות אסמבלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.