פורסם 2007 באפריל 1718 שנים יש לי מעבד סלרון והמחשב עולה נוראה לאט השאלה שלי היא האם הבעיה זה שהמעבד סלרון בגלל זה הכל עולה לאט וז יחסית לאטאו שאולי להוסיף זכרון RAM למחשב יפתור את הבעיה?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר הרצתי כבר הוא לא מוצא וירוסהמחשב כולו עולה לאט ומחשב בכלל איטיאיזה מפרט אתה צריך יש לי 512RAMמעבד סלרון מה עוד צריך?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים כלי להסרת רוגלות הרצת? כמו למשל Ad-Aware או Spybotתעשה גם התחל>הפעלה>msconfig>אתחול ואז תסיר את כל התוכניות שפועלות לך כשהוינדוס עולה ואתה לא משתמש בהם..(אני למשל מסיר הכל חוץ מהאנטיוירוס ועוד איזה תוכנה אחת או שתיים)גם 512 זה לא כזה הרבה זיכרון הXP עצמו לוקח איזה 200-250 אני חושב.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר כמובן שאני גם סורק עם ADAWERE וגם הורדתי תוכניות לא נחוצות עם הMSCONFIG זה עדין לא משפיע על העליה האיטית של הוינדוסהשאלה היא האם המעבד סלרון דפוק ובגלל זה הכל איטי אפילו שמפעילים תוכנות כל המחשב נהיה איטיאו שזכרון הוא הבעיתי ועדיף להעלות ל1GB
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים כמות הזיכרון שלךן היא די ויותר להפעלה תקינה של וינדוס. (מדובר ב XP נכון?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.