פורסם 2007 באפריל 1718 שנים שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל..הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים.עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים במידה ויש לך כרטיס מסך שתומך מבחינת חומרה ב DirectX 9.0 עם 128 מגה (יש כרטיסים מסויימים של 64 שאפשר להגדיר שיעבדו) זה אמור לעבוד אוטומטית. אם לא, קליק ימני על הדסקטופ, לך ל personalize וב themes שנה ל Windows Aero Glass. אתה יכול לעבור גם בפרופרטיס של המחשב ולבדוק האם ברשימת האפקטים מסומנים כל האפקטים (אם הכרטיס שלך תומך).
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר יש לי כרטיס מסך ראידון 9600 XT עם 256 מגה בייט.. ניראלי שהוא תומך וכן אני מיתכוון ל ALT + TAB שאם אני עושה אין שום דבר טלת מיממד וגם ראיתי בהדגמות שאם אני רק מעביר את העכבר על החלונות הממועזרים למגש המערכת אני רואה מה יש בתוך החלון.. ואם אני עושה את זה אז זה רק רושם לי את שם החלון.. ניסיתי לעשות את מה ש ShaharG אמר אבל יש לי שם רק וינדוס קלאיסיק ו וינדוס ויסטה אין שם Windows Aero Glass גירסת הויסטה שלי זה אולטימייט עריכה: סוף כול סוף הבנתייי חח תודה רבה לכולםם.! עזרתם לי מאוד
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים Windows Vista הוא ה Aero Glass. על האפשרויות של האפקטים אתה שוולט מהפרופרטיס של computer.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר כן הבנתי. תודה רבה.. יש לי שאלה קטנה.. איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לויסטה?.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לא יודע אם הכי מומלץ אבל NOD 32 VERSION 2183 (בטח לא דובר עיברית הגאון שהמציא את השם) עובד.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר כן אני מכיר את האנטי וירוס הזה הציעו לי אותו וניראה לי שאני ישים אותו.. תודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.