עבור לתוכן

אזרחי אפגניסטן נכנסו להיסטריה אחרי שמועה על וירוס קטלני שמועבר בסלולר

Featured Replies

פורסם

כן, אחרי אימת המלונים בסעודיה, הגיע תורם של האפגנים להראות לעולם כמה שהם חכמים.

אזרחי אפגניסטן נכנסו להיסטריה אחרי ששמועה עיקשת, על וירוס קטלני שמועבר בטלפונים הסלולריים, תקפה את המדינה

גל שמועות על וירוס מסתורי שמועבר בטלפונים סלולריים הציף אתמול את אפגניסטן וגרם לבהלה המונית. אפגנים רבים יצרו קשר עם קרובי משפחה וחברים והזהירו אותם לא לקבל שיחות ממספרים לא מוכרים. אחמד פואד, בעל חנות בקאבול, הזהיר: "אל תענו למספרים מוזרים כי הם ידביקו אתכם בווירוס שיהרוג אתכם".

ככל הנראה, מקורן של השמועות בפקיסטן השכנה, שם הן התפשטו בשבוע שעבר. כדרכן של שמועות, כמה אנשים טענו ששמעו שכמה בני אדם מהבירה האפגנית קאבול מתו אחרי שנדבקו בווירוס מסתורי בסוף השבוע. מי אמר? מתי? למה? אלה באמת פרטים שוליים.

בכירים ממשרד הפנים, משרד התקשורת ומשרד הבריאות הופיעו בטלוויזיה, והבהירו לציבור המודאג שמדובר בקשקוש גמור, ואין שום סכנה בשיחות בטלפונים הסלולריים.

http://news.walla.co.il/?w=//1092905

פורסם

זה מפתיע פה מישהו?

פורסם

סלולארים? אפגניסטן? חשוד.

פורסם

אני נכנסתי להיסטריה ששמעתי שיש בפאגנסיטן טלפונים סלולרים.

פורסם

כמה מטומטמים אפשר להיות??

אלוקים אוהב מטומטמים-זאת הסיבה היחידה שהוא ברא כל כך הרבה מהם

פורסם

כמה מטומטמים אפשר להיות??

אלוקים אוהב מטומטמים-זאת הסיבה היחידה שהוא ברא כל כך הרבה מהם

בגלל זה יש גם הרבה יהודים

מזכיר לי את הספר של סטיבן קינג "סלולאר" ספר מעולה שווה קריאה

פורסם

מי יותר סתום? הסעודים והמלונים עם האיידס או האפגנים עם המחלות הסלולריות? :lol:

פורסם

בגלל זה יש גם הרבה יהודים

מזכיר לי את הספר של סטיבן קינג "סלולאר" ספר מעולה שווה קריאה

אז זהו שיש מעט מאוד יהודים... לך תלמד היסטוריה\גיאוגרפיה בבה"ס במקום לבזבז פה את הזמן.

פורסם

אני נכנסתי להיסטריה ששמעתי שיש בפאגנסיטן טלפונים סלולרים.

חחח אהבתי

פורסם

הטמטום האנושי הוא אינסופי :silly:

פורסם

האמת, יש וירוס מאוד מפורסם שעובר דרך הסלולרי, בעיקר באזורים נטולי קליטה... קוראים לו סרטן :P

פורסם

כביולוג וחובב רפואה קשה לי שלא להחזיק תצמעי ולתקן שסרטן זה לא ווירוס, סרטן זה מוטציה בDNA, או תהליך תעתוק דפוק של הRNA.

ווריוס זה טפיל שחודר לתא פעיל, משתכפל וחוזר חלילה תוך כדי שהוא הורס כול תא שהוא חודר עליו.

פורסם

ידוע... אני אישית החזקתי את עצמי שלא להבהיר את הנקודה הזאת, כדי לא לקלקל לעצמי את הבדיחה. תודה שעשית את העבודה :P

פורסם

זה מה שקורה, כשלאיזה חור לא מפותח חודרת טכנולוגיה מ"מערב הכופר" .

מה מפליא פה ?

הם יודעים איך זה עובד בכלל ? חוץ מ"אללה וואקבר" שטליבאן "הכתיב" להם במשך עשרות שנים הם לא יודעים כלום, אצלהם הידע זה פשע !

ומה הכי מוזר, זה זה, שכל העולם מלא בתקוות ומנסים לעשות איתם איזה עסקים ושלום.

נראה לכם, שבעזה או באיו"ש יותר חכמים מאלה ?

לי לא.[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 16:17:26

כביולוג וחובב רפואה קשה לי שלא להחזיק תצמעי ולתקן שסרטן זה לא ווירוס, סרטן זה מוטציה בDNA, או תהליך תעתוק דפוק של הRNA.

ווריוס זה טפיל שחודר לתא פעיל, משתכפל וחוזר חלילה תוך כדי שהוא הורס כול תא שהוא חודר עליו.

תסביר את זה לאלה....הם יצחקו עליך, יגידו שאתה פושע ממערב, שעובד עליהם כדי לגרום לוירוס הטלפוני לחדור יותר עמוק ולהרוג יותר מוסלמים. :lol:

פורסם

זה מה שקורה, כשלאיזה חור לא מפותח חודרת טכנולוגיה מ"מערב הכופר" .

מה מפליא פה ?

הם יודעים איך זה עובד בכלל ? חוץ מ"אללה וואקבר" שטליבאן "הכתיב" להם במשך עשרות שנים הם לא יודעים כלום, אצלהם הידע זה פשע !

ומה הכי מוזר, זה זה, שכל העולם מלא בתקוות ומנסים לעשות איתם איזה עסקים ושלום.

נראה לכם, שבעזה או באיו"ש יותר חכמים מאלה ?

לי לא.[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 16:17:26

תסביר את זה לאלה....הם יצחקו עליך, יגידו שאתה פושע ממערב, שעובד עליהם כדי לגרום לוירוס הטלפוני לחדור יותר עמוק ולהרוג יותר מוסלמים. :lol:

מה גורם לך לחשוב שכולם שם הם ככה?

יצא לי לראות לא מעט אפגנים, והאינטליגנציה שלהם עולה לא מעט על זו של חלק מן האזרחים פה.

כמובן, שאכן יש שם רוב של בורים, במיוחד באזורים הכפריים, אבל יש גם לא מעט אנשים המעוניינים בקידמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים