עבור לתוכן

עוד ירידת מחיר למסכים של DELL

Featured Replies

פורסם

?

פורסם

עצם העובדה שהתחזת למשתמש רגיל מהאתר והמלצת על החנות, ולאחר מכן חשפת שאתה אחד מהבעלים - כבר מדליקה נורת אזהרה לגבי האמינות שלך.

אני לא אתקרב ולא אמליץ לאף אחד להתקרב לחנות שלכם.

פורסם

כן.אני מכיר.כבר קניתי משם ספק של COOLERMASTER וPAD.שירות טוב.אנשים נחמדים.החנות נפתח לא מזמן והמחירים היו גבועים.אבל איך שאני רואה הם יוצאים לשוק.DELL כבר הזול מכולם.נראה איפה הם יגיעו.אבל בכל זאת שיהיה להם בהתלחה!!! :yelclap:

זו חנות חדשה שעובדת רק חודש וחצי, אנשים טובים ואחראים שנותנים את שרות הכי טוב, עוזרים, מסבירים, מביאים את מוצרים עד הבית של הלקוח...

בקרוב אמור להיפתח סניף בבת ים.

בגלל שעדיין חנות שלנו קיימת רק באינטרנט אין מספר טלפון של המשרד או חנות.

אנו משווקים מורשים של DELL המחירים שלנו לא יכולים להיות גבוהים כמו בשער החנויות - כי אנו חדשים, ואין לנו שום כוונה להערים את המחירים עד השמיים.

:hi: ראיתי כאן כל מיני תגובות לא נעימות , זכותכם , אבל לא ניסיתם ,אתם לא מכירים .

בברכה

הנהלה M&J Computers

:xyxthumbs:

אני הייתי מתרחק.

פורסם

עצם העובדה שהתחזת למשתמש רגיל מהאתר והמלצת על החנות, ולאחר מכן חשפת שאתה אחד מהבעלים - כבר מדליקה נורת אזהרה לגבי האמינות שלך.

אני לא אתקרב ולא אמליץ לאף אחד להתקרב לחנות שלכם.

מסכים עם כל מילה .

יש דברים שלא עושים,דבר כזה נותן לי אינדיקציה על איזה סוג בנאדם אתה,ומסוג כזה של אנשים אני לא קנה בחיים גם אני "מרוויח" עוד מאה שקל.

פורסם

לא עדיף ליקנות מנעה מחשבים את המסך דל 2407 כולה 200 שקל יותר (4,500), והם אמינים.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

כן.אני מכיר.כבר קניתי משם ספק של COOLERMASTER וPAD.שירות טוב.אנשים נחמדים.החנות נפתח לא מזמן והמחירים היו גבועים.אבל איך שאני רואה הם יוצאים לשוק.DELL כבר הזול מכולם.נראה איפה הם יגיעו.אבל בכל זאת שיהיה להם בהתלחה!!! :yelclap:

לאוניד שלום רב,

אינך יכול לפרסם הודעה סמויה בפורום על זה שקניתה בה מוצר X ולהתחזות ללקוח מרוצה (בכינויי פורומים משתמש כמוך נקרא טרול). יש לך חנות טובה, אמינה וזולה תשווק אותה ותפרסם כמו שצריך. אף אתה יכול ליצור קשר עם המנהלים לבקש לפרסם באנר בפורומים השונים או טופיק בדביק. הפירסום במרמה שציטטי ממש מרתיח.

בהצלחה עם החנות החדשה,

L.A

פורסם

הדיון ננעל.

הוא לא יימחק, למען יראו וייראו.

נ.ב.

לכל אותם בעלי חנויות שחושבים שהם חכמים ויכולים לפרסם חינם את החנות שלהם ולעבוד על הגולשים.

אנחנו לא טיפשים ואנחנו מזהים אתכם מיד ומטפלים בזה. עדיף לכם להזדהות מראש ולבקש כותרת מותאמת אישית בפרופיל שלכם המצהירה שאתם שייכים לחנות זו או אחרת.

ובכל מקרה, אסור לכם לפרסם מוצרים שלכם בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים