עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחשב שכבר מותקנת עליו ויסטה על c בעת קנייתו, איך אני יכול להתקין xp על d

Featured Replies

פורסם

הדיסק מעת קנייתו היה מחולק לסי ודי כשהויסטה מותקנת על c ללא cd/dvd פיזי.

אם אפעיל התקנה של xp מדיסק xp שעושה boot ואבקש שה-xp תותקן ב-d האם יהיה לי מולטי בוט והאם הויסטה תיפגע ?

פורסם

יהיה לך מולטי בוט וויסטא מC ואקספי מD חוץ מזה לא צריכה להיות בעייה

פורסם
  • מחבר

תזכור: אין לי cd/dvd של הויסטה, ואם התקנת האקס פי אחרי שהויסטה כבר מותקנת תפגע בויסטה המצב יסתבך ?

מה שמפריע לי שבחיפוש בפורום ראיתי התייחסויות בעיקר למצב ההפוך בו הויסטה מותקנת אחרי האקס פי, ומכל מקום לא ראיתי התייחסות למצב שאין דיסק פיזי ממנו אוכל להתקין מחדש את הויסטה אם תהיה תקלה !

עצות ?

פורסם

תיצור מחיצה שלישית (אם עדין אין לך) ותכין שם גיבוי למחיצה הראשונה (Image) לפני שאתה מתחיל בהתקנת XP.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם ואשמח לקבל עוד עצות.

פורסם

התשובה היא מצערת, אבל זה ממש לא מומלץ !

פניתי למיקרוספט לפרמט את המחשב,להתקין XP ובהתקנה לפצל את הכונן ל-2, לאחר מכן להתקין את ויסטה.

אם המחשב שלך הגיע עם ויסטה אז בוודאי יש לך דיסק שחזור או התקנה.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא של חברת acer מסדרת 9300 והוא מגיע עם הויסטה מותקנת ללא שום דיסק, אם כי גיליתי שאפשר מתוך תוכנה שהיצרן שם במחשב לעשות דיסק שחזור (על dvd).

פורסם

ממליץ לך להשיג עותק על DVD של מערכת ההפעלה שיש לך, כגיבוי לשעת הצורך. הדיסקים ריסטור מהיצרנים מכילים את כל הזבל הנוסף ולרוב לא יאפשרו לך לעשות "תיקון קל" (recovery console) אלא רק דריסה של כל הפרטיציה או איפוס עקום של כל התוכנות תוך כדי ניסיון רעוע לשמור על הדאתא האישי שהתווסף.

פורסם
  • מחבר

איך משיגים דיסק כזה ?

דרייברים ?

ומה לגבי האקטיבציה האם תעבוד לפי הפרודקט קי שרשום על המדבקה בתחתית המחשב הנייד ?

פורסם

משיגים מחבר. כל עוד המטרה היא רק להשתמש ב-recovery console אני לא מאמין שיש בעיה ברישיוי. אם תצטרך דרייברים, מורידים ברשת או מחפשים את התיקייה בדיסקי recovery של היצרן. אני לא בטוח שה-key מהמדבקה (שהוא OEM) יעבוד על כל דיסק התקנה נניח upgrade או retail או אפילו OEM - הרעיון הוא שאם צריך התקנה מלאה לעשות מה-recovery DVDs ואם צריכים תיקון קל שאינו מצריך התקנה מלאה, אז להשתמש ב-bootable dvd של מיקרוסופט.

יכול להיות שאני טועה ובדיסקים של היצרן יש אופציה להריץ גם recovery console. תעשה בוט אל הדיסק הראשון ותבדוק מה האופציות שהוא נותן.

בכל מצב, אם אתה מתקין מערכת הפעלה ישנה יותר בצד של מערכת הפעלה חדשה יותר, יש סיכוי טוב שתצטרך לתקן קלות עם recovery console מה שקשור לבוט (שההתקנה של XP אולי תחרבש עבור ההתקנה הקודמת, של Vista). חפש בגוגל/בפורום fixmbr ותראה על מה אני מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.