פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אני מנסה להפוך מ VOB ל AVI כבר מלא זמן וכל פעם נתקע לי באמצע.הגעתי למסקנה שזה כל פעם נתקע לי על ארבע ג'יגה! אבל זו אמורה להיות המגבלה ב FAT32! לא ב NTFS!אני משתמש ב Windows Vista. למישהו יש רעיון?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים בFAT32 זה פשוט מוציא חלון דו-שיח, שFAT32 לא יכול להכיל קבצים יותר גדולים מ-4 ג'יגה, תעבור לNTFS .אצליך הבעיה לא במערכת קבצים.חפש פתרון במקום אחר.אני לצערך רק טכנאי מחשבים קטן, ואף פעם בחיים לא התעסקתי ב RIPPING של DVD , אבל את הבעיות לזהות אני יודע, והבעיה היא לא בNTFS .
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים 1. יש לך מספיק מקום בכונן ?2. נסה עם VOB אחר - אולי הבעיה בדיסק.3. יכול להיות שיש לקובץ הגנה.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר קטעיםעבדתי עם שלוש תוכנות מסחריות שכולן נתקעו בגבול ה-4 ג'יגה...בסופו של דבר מצאתי איזו תוכנת קוד פתוח והיא מקודדת לי כמו בובה.כל הכבוד.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר חיפשתי משהו שיעשה לי את זה בצורה יותר נוחה... VirtualDub קצת הייתה מסובכת לי לפני שלוש שנים שניסיתי להתעסק איתה. מה שמצחיק זה שהתכונה שאני משתמש בה בסוף משתמשת ב Virtual Dub... אז ...
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אני גם הייתי משתמש בתכנה הזאת לפני כמה שנים שהייתי עוסק בקידודיםתוכנה די טובהעושה הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.