עבור לתוכן

צריך עזרה בקטע של הדגמים עם הDell 2007WFP (אני משתגע ממנו...)

Featured Replies

פורסם

אוקי, מIQPC אני לא הולך להזמין את המסך כי אחרי שדיברתי איתם, הם ענו לי שאם אני מזמין מהם אני אקבל את המסך בעוד שבועים לפחות ויש מצב יותר.... :o

אז פנית פה לחנות שאני מכיר באזור, שכעיקרון כבר קניתם מהם בעבר מוצרים ויש להם אחלה שירות, ובקיצור זה נסגר בזה שהוא נכנס לאתר של CMS (חלקת משווקים - אם אתם שואלים למשווקים המסך עולה 441 דולר ) והראה לי שבאתר שלהם לא רשום אם זה דגם A04 ובעל פנאל S-IPS (הם לא רושמים בכלל דגם ופנאל =\ ) והוא מציע לי מחיר דיי טוב למסך....

אני יודע שלמסך הזה יש 2 דגמים, אחד Flat Panel Display והשני Active Matrix TFT.

השאלה שלי, האם אני מזמין את הFlat Panel Display זה אומר שזה המסך עם הפנאל S-IPS ודגם A04 או שזה לא מחייב ?

פורסם

לא להזמין אים אתה לא בטוח שהמסך בעל פנאל S-IPS.

שתה כוס מים זה מרגיע

פורסם
  • מחבר

לא להזמין אים אתה לא בטוח שהמסך בעל פנאל S-IPS.

שתה כוס מים זה מרגיע

חחחחח סבבה, אני אנסה לסדר משהו =\

פורסם

CMS אף פעם לא התחייבה לסוג דגם מסויים, אבל מצד שני, כל הדגמים שהיא הביאה (כמדומני) עד היום היו S-IPS. למסך הזה אין שתי דגמים, יש שתי פאנלים אפשריים, אבל עד היום בארץ אף אחד לא קיבל את הדגם מבוסס ה P-MVA.

פורסם
  • מחבר

CMS אף פעם לא התחייבה לסוג דגם מסויים, אבל מצד שני, כל הדגמים שהיא הביאה (כמדומני) עד היום היו S-IPS. למסך הזה אין שתי דגמים, יש שתי פאנלים אפשריים, אבל עד היום בארץ אף אחד לא קיבל את הדגם מבוסס ה P-MVA.

סבבה :) וכן אני גם לא רוצה להיות הראשון שמקבל את ה P-MVA :x אז אירגנתי פה משהו :x כנראה אני אקבל את המסך מקסימום בדיוק בעוד שבוע =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים