עבור לתוכן

מחשב מתנהג מוזר אחרי כמה שעות

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה כבר די הרבה זמן,מקווה שזה הפורום המתאים.

אחרי כמה שעות של עבודה תקינה עם המחשב(יכול להיות 24 שעות ויכול להיות גם 3) האייקונים על המסך משתנים(או בכלל נעלמים)כשאני לוחץ עליהם וכמעט כל תוכנה שאני מנסה להפעיל,מופיעה לי שגיאה בסגנון:

insufficient resources

או משהו בסגנון הזה(לפעמים אני אפילו לא יכול לראות מה השגיאה כי מופיע לי רק הריבוע של השגיאה ולא רשום כלום).

חשוב לציין שכשהתופעה מתחילה אני בודק בtask manager וזאת לא בעיה של חוסר זיכרון כי יש הרבה פנוי.

עוד דבר שקורה בזמן התקלה זה שאם אני לוחץ על הSTART בווינדוס אז התפריט עצמו עולה אבל כל מה שכתוב שם כאילו נמחק...

אה,ולא נראה לי שזאת בעית זיכרון כי עשיתי בדיקה עם MEMTEST והוא לא מצא כלום.

הדבר היחיד שפותר את זה זה ריסטרט והכל נהיה תקין.

תודה לעוזרים

פורסם

ניסית לבדוק אותו ב-safe mode ? זה גם קורה ? אם לא, תבדוק אלו תוכניות עולות ב-startup.

כמו כן, תריץ אנטי וירוס.

פורסם
  • מחבר

וירוס זה לא נראה לי,אני עושה סריקה כל כמה זמן והוא לא מוצא כלום.

את העניין של הsafe mode אני אבדוק,תודה.

יש עוד רעיונות?

פורסם

תבדוק גם את הטמפ' של הרכיבים השונים (מעבד, דיסק, לוח, מעבד גרפי וכו') בעזרת אחת התוכנות כמו everest.

תראה אם אחד מהם מתחמם יתר על המידה.

פורסם
  • מחבר

תבדוק גם את הטמפ' של הרכיבים השונים (מעבד, דיסק, לוח, מעבד גרפי וכו') בעזרת אחת התוכנות כמו everest.

תראה אם אחד מהם מתחמם יתר על המידה.

גם את זה בדקתי,הטמפ' תקינות לחלוטין.

פורסם

נראה לי שיש לך יישום ש"שואב" את המשאבים של המחשב שלך... כנראה וירוס כלשהו.

תעלה תמונה של ה Task Manager שלך (פתח אותו, לך ל View->Set Columns, ותדאג לסמן את ה Memory Usage ואת ה Virtual Memory Size, תרחיב אותו כך שכל הנתונים יופיעו על המסך, תלחץ Alt+Print Screen, תפתח צייר, תלחץ Ctrl+V, תשמור את התמונה, מומלץ כ PNG, ותעלה את התמונה לכאן).

פורסם
  • מחבר

בבקשה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב, במבט ראשון לא נראה שיש יישום בעייתי כלשהו ששואב את כל המשאבים שלך. מצד שני יש לך הרבה תהליכים שרצים ברקע, ואני לא מזהה את כולם, אבל חיפשתי אותם ב google ואף אחד לא נראה כחשוד.

תבדוק שוב ב Task Manager כאשר הבעיה מתרחשת, ואולי תראה שם איזה יישום שואב את המשאבים שלך. הבחלט ייתכן שכל היישומים שלך הם "כשרים" (לא וירוסים), אבל זה לא אומר שאין בהם באגים, ואולי אחד מהם, במצב מסויים, גורם לבעיה.

ייתכן כמובן שיש לך בעיה במערכת ההפעלה, ואולי לא יהיה מנוס מלהתקינה שוב (רצוי התקנה נקייה), אם לא תצליח לפתור את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים