פורסם 2007 באפריל 1618 שנים יש לי מחשב חדש בן חודש ומצלמה חדשה USB2 בשניהם >> ודריברים תקינים... אבל משהו לא ניראה לי הגיוני כאן.....????? ??? אני מעלה קובץ של 1.9G מהמצלמה שלי ( הרוב וידאו + קצת תמונות) הגיוני ? שיקח לקובץ לעלות 40 דקות??? ( עוד לא סיים >> אולי זה יהיה יותר) ??? אז מה כול הסיפורים האלו על חיבור USB2 מהיר? > מה עם חיבורUSB רגיל זה היה לוקח יותר מ 40 דקות? די מיאש... איך אני יכול ליבדוק עם כל המערכת שלי עובדת בUSB2 ?ושהכל תקין? THX
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים כרטיס הזיכרון שאתה משתמש בו(הכרטיס שבתוך המצלמה) איטי. הוא למעשה מאט לך את הקצב. תבדוק בZAP ותראה שיש כרטיסים יותר יקרים בהרבה וההבדל בינם לאחרים הוא במהירות.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים משהו מצחיןאיזה מצלמה איזה כרטיס זכרוןתנסה לארגן DOK ולהוריד ממנו קובץ בגודל דומה לא צריך לקחת יותר מ3 דקות
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר זו בידיוק הנקודה !!! שכדי להימנע מאיטיות השקעתי בכרטיס זיכרון הכי מהיר שהיהTranscend 150X 2GB Secure Digital (SD) Cardתיראו כאן:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415523המחשב כאמור חדש! ( לוח אסוס M2N-E )המצלמה = פנסוניק בת חודשיים7.38 מגה פיקסל DMCFX07 אז מה לעזאזל קורה כאן?באמת לא יודע כבר מה לחשוב....למישהו יש רעיון?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים האם הכרטיס מחובר למחשב דרך קורא כרטיסים או דרך המצלמה ?אם דרך המצלמה אזי אולי מכאן בעייה !!
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר האם הכרטיס מחובר למחשב דרך קורא כרטיסים או דרך המצלמה ?אם דרך המצלמה אזי אולי מכאן בעייה !!הכרטיס מחובר דרך המצלמה....באופן הרגיל = כבל מיוחד של המצלמה > שמתחבר לאחד משקעי הUSB2 של המחשבלמה זו בעיה? זה לא אמור להיות מהיר כמו קורא כרטיסים?או שלדעתכם זה עניין של הגדרות במצלמה ?או תקלה ?THX
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר התקנת SP2 על winxp ?בוודאי >> כולל גם כל העידכונים בדרךבכל מיקרה עשיתי TEST עם DOK > לקח לי 5 דקות!!!אז למה לעזאזל עם המצלמה + כרטיס זיכרון מהיר במהירות X150 זה לוקח 42 דקות ?היכן הבעיה?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים כדי לברר איפו הבעייה יש לחבר את הכרטיס דרך קורא הכרטיסים ולהשוות לחיבור דרך המצלמה לי יש מצלמה של ניקון והעברת התמונות דרך המצלמה הרבה הרבה יותר איטית לכן קניתי קורא כרטיסים
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר טוב...אני חושב שגיליתי את הבעיה.... ??? זה פשוט ככה צריך להיות!!! כן כן 42 דקות!!! מה מסתבר ( קיבינימט!!!) שיש שני סוגי USB2.0 ....ידעתם ? כי אני לא!!! יש את הרגיל שניקרה FULL SPEED שזה קצב דומה מאוד לUSB1.1 ויש את הHIGH SPEED שנותן 480MBPS ( תכלס 350) הינה תיקראו כאן http://www.everythingusb.com/usb2/faq.htm לא ידעתי את זה! >>> זה לא היה משנה את החלטת הקנייה שלי לגבי המצלמה שלי אבל אולי הייתי קונה כרטיס זיכרון איטי יותר > כי בסוג החיבור של המצלמה שלי >>> FULL SPEED זה לא אפקטיבי במיוחד... :s05: אני מבואס רצח!!!
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אתה בטוח שזה החיבור של המצלמה שלך? FULLSPEED זה רק לתאימות לאחור למחשבים ישנים. קשה לי להאמין שזה הבקר שישימו לךבמצלמה כזו. תנסה לפרמט מחדש את הכרטיס זכרון (כמובן אחרי שהורדת ממנו את מה שאתה צריך) לפעמים זה פותר בעיות.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר פירמטתי גם פירמטתי >>> לא ממש עוזר הינה >> לפי הכתבה כאן >> ככה זה ניראה = שזה החיבור האיטי http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/fx07_pg2.html
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לאחר שחרשתי את המדריך למשתמש של המצלמה שלך מסתבר שהיא באמת בעלת בקר FULLSPEED - קמצנים שם בפנסוניק הפתרון הטוב ביותר הוא לקנות קורא כרטיסים מהיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.