עבור לתוכן

ויסטה וצ'אטים - לא הולך יחד?

Featured Replies

פורסם

היי חברים

התקנתי לפני ימים אחדים חלונות ויסטה ונתקלתי בבעיה די מוזרה. כשאני מנסה להיכנס לצ'אטים ברשת (נענע,תפוז וכו), אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן ליצור תיקיה בשם i2i משהו תחת program files. כמובן שההודעה הזו לא הופיעה במערכת ההפעלה הקודמת (XP)

האם מישהו נתקל בהודעה הזו ויכול לסייע לי? אציין כי התקנתי פקד Active X כפי שנתבקשתי בתחילה.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

נשמע כמו בעיית הרשאות.. אתה יוזר אדמיניסטרטור ?

פורסם
  • מחבר

כן, אני תחת הרשאות Admin במערכת. שמתי לב שהצ'טים עובדים רק כאשר אני מוריד את ה וי ממצב בטוח תחת הגדרות האבטחה בדפדפן. האם זה קשור? ואם כן, מה צריך לעשות בנידון?

פורסם

להוריד את ה V ממצב בטוח כנראה ? :)

בויסטה הכניסו מערכת אבטחה משופרת ל Internet Explorer כדי למנוע כל מני וירוסים שהגיעו, ואני מניח שאחד מההגנות האלו היא למנוע גישה להארד דיסק..

הגיע הזמן שאנשים יפסיקו להשתמש ב ActiveX הזה ויעברו לטכנולוגיה אחרת, אבל בארץ לא ממש איכפת להם מהלקוחות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. זה לא סיכון מיותר להוריד את ה וי ממצב בטוח? האמת שאני די חדש בכל הנושא של ויסטה וממש לא מבין מה ההשלכות ומה לעשות.

פורסם

תנסה לשאול בפורומים של האתרים השונים שעושים לך את הבעיות, האם יש פתרון מומלץ לויסטה. אני בכל מקרה לא הייתי ממליץ להוריד את ה V (וגם לא הייתי ממליץ להשתמש בפקדי ActiveX בכלל).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :yelclap:

אני אנסה את זה ומקווה להצליח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים