פורסם 2007 באפריל 1618 שנים הקם להורגך השקם להורגו. :'( :'( :'( :'(פשוט לא מגיע לחלאות האלה לנשום את האוויר ששאר היצורים החיים (כולל אולמרט) נושמים.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר ליל הבדולח או יום הוודקה? לא סגור על זה ת'אמת.. IG, הרגת אותי... XDDD
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים :lol: אבל אני באמת לא חושב שמג"בניקים היו נפטרים מהאלכוהול בכזו דרך... מה שהם עשו זה פשוט פשע נגד האנושות- הרבה יותר חמור מהוצאות להורג המוניות שהם מבצעים בכל מיני "כופרים" שלהם...
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים בטח הם לקחו כל אחד איזה 4 בקבוקים (אלה ששפחו את הבקבוקים).המושב שלי קרוב ליישוב ערבי אז לפעמים בלילה באים למושב עם האוטו, שותים כמה וודקות וחוזרים.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מהמה?!?? מה הקשר?!?! פשוט זו לא הדרך המכובד לשלוח אלכוהול לעולמו.... תאר לך, לכל בקבוק יש אופי, יופי, נשמה, חברים (אני), משפחה... וכמה כאלה הם רצחו!?!??! כששותים, זה ממצא את הפוטנציאל התמון בהם... אבל ככה.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nono: :nono:
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים לך תדע... כמות כזו (או חלק ממנה) יש סיכוי טוב מאוד שהייתה יכולה להגיע גם לארץ
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אתם חיים בסרט, תנו להם לשפוך את האלכוהול הזה, שיעשו את זה ולא פיגועים...תאמינו לי, לא יחסר לכם אלכוהול.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים http://warnet.ws/news/14103/תראו מה הם עושים לנפלאות החיים... :'(אני בעד מתקפה גרעינית חד צדדית.כל כך עצוב אני בוכה כשאני רואה את התמונות מהטבח הזה :-[
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים די להתלהב כמו ילדים בני 13 שבחיים לא ראו אלכוהול! כולה אלכוהול, מה עשיתם מזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.