פורסם 2007 באפריל 1518 שנים http://warnet.ws/news/14103/תראו מה הם עושים לנפלאות החיים... :'(אני בעד מתקפה גרעינית חד צדדית.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר לא שותה מילא.. אבל הם מונעים מאחרים לשתות.. ולא סתם מונעים... הם שופכים את זה לשווא.גג אם הם כ"כ שונאים ישראלים שיתנו את זה לנו.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים שכחו אלכוהול הם הורסים אבסולוט איכותי למען השם למה? שימכרו אותו, אני בטוח שרוב העולם ישמח לקנות במחירי חיסול אבל מה, זה מדורה בלי סוף, תמיד יש עוד דלק
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים :alcoholic: :eek2: :eek2: אני לא מאמין.... :screwy: :screwy: :s07: :s07: איפה אני האיתי?!?!? יכלתי לעצור את זה...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אם מישהו לא שותה אלכוהול, לא צריך להרוג אותו.בדיוק, כי לניצולי השואה אין כסף לקנות.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר כניראה שלהם לא חבל..באמא שלי ניראה לי טובלים את האגודל של הרגל בשלולית שיש שם וישר מקבלים לראש. מי בא לשחות?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים הגזמת עם הכותרת, חשבתי מדובר בהתעללויות בבני אדם, סה"כ מנפצים בקבוקי וודקה וכו'......סה"כ זה ככה אצלהם באיסלם, אסור לשתות משקאות חריפים.כמו שאצלנו אסור לאכול חזירים, אם נוצרים היו רואים יהודים זורקים חזירים או משהו בסגנון הם גם היו אומרים "לא חבל" או דברים אחרים...הערה: שימו לב מה יש בצדדים של האתר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.