עבור לתוכן

טוב נדפק לי הכרטיס 1950pro של saphire כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

טוב זה התחיל לפני איזה שבועיים.. פשוט יום אחד נתקע באמצע CNC3 .. ניקיתי, דריוורים.. עשיתי הכל... ועדיין נתקע בכל משחק פשוט ישר כשנכנסים למשחק.

אז.. לקחתי תכרטיס שבמחשב של אחותי 7600gs ושמתי אצלי ושיחקתי קצת... קצת הרבה.. והכל עובד בסדר.. אז כנראה שהכרטיס שלי נדפק..

ועכשיו אני רוצה כרטיס של NVIDIA כי התבאסתי מATI מהכרטיס הראשון שלי שלהם וגם לא ממש אוהב אותם.. לא יודע..

אז מחר אני מוסר את המחשב שלי לתיקון.. למרות שאני יודע מה הבעיה.. אבל אם הם ימצאו משו.. בכיף.. יש אחריות.. בקיצור אז אם זה הכרטיס מסך אני רוצה להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA ואני רוצה המלצה איזה כרטיס לקחת.. שיהיה באותה רמה או יותר מה1950pro אני מוכן להוסיף קצת כסף.. אבל לא יותר מידי

עריכה:

אה סליחה שחכתי לפרט עוד קצת.. המפרט:

asus p5b delux

1gb kingstone ram

ps: enermax 400watt liberty

intel core2 e6400

פשוט.. זה עבד פעם.. ועכשיו זה לא.. זה עבד למשך משו כמו 4 חודשים.. ופתאום לפתע זה נתקע..

גם פירמטתי וזה לא עובד.. משו דפוק בכרטיס כמעט 100%

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

איזו יציאה יש לך? AGP?

פורסם

יש מצב שהספק כח שלך חלש ולא יכול לסחוב את הפרו ובגלל זה הוא עושה בעיות?

פורסם
  • מחבר

אה סליחה שחכתי לפרט עוד קצת.. המפרט:

asus p5b delux

1gb kingstone ram

ps: enermax 400watt liberty

intel core2 e6400

פשוט.. זה עבד פעם.. ועכשיו זה לא.. זה עבד למשך משו כמו 4 חודשים.. ופתאום לפתע זה נתקע..

גם פירמטתי וזה לא עובד.. משו דפוק בכרטיס כמעט 100%

פורסם

כבר היו כמה דיונים עם תלונות על הכרטיס הזה וזה לא מפתיע, הספק כמובן חזק מספיק כדי להחזיק את הכרטיס ולכן הוא לא הבעיה.

אם אתה יכול להוסיף קצת כסף תקנה 8600GTS שיהיה בחנויות עוד שבועיים במחיר דומה מאוד לשל הPRO נכון להיום.

פורסם
  • מחבר

כבר היו כמה דיונים עם תלונות על הכרטיס הזה וזה לא מפתיע, הספק כמובן חזק מספיק כדי להחזיק את הכרטיס ולכן הוא לא הבעיה.

אם אתה יכול להוסיף קצת כסף תקנה 8600GTS שיהיה בחנויות עוד שבועיים במחיר דומה מאוד לשל הPRO נכון להיום.

איך אתה יודע שזה יהיה המחיר עוד שבועיים? :P אני מקווה לבאנצ'ים בקרוב של הכרטיס..כדי לראות אם באמת שווה.. תודה =]

וה 1950 זה כרטיס באמת.. שאני מתפלא מATI.. התאכזבתי.

פורסם

למה לא לנסות ולממש עליו אחריות? או לפחות לבדוק אותו על מחשב אחר?... :nixweiss:

פורסם

חכה ליציאת הכרטיסים של ATI, אז נראה לי שכרטיסי אנוידייה יעלו פחות.

פורסם

1. ממה שראיתי בינתיים ה 8600 לא יתן ביצועיים יותר טובים מ 1950pro (לפחות לא בהרבה) אבל מעריכים שהמחיר יהיה יותר. בקיצור לא נראה שזה הכרטיס שכדי לחכות לו (למרות שכנראה נראה ירידת מחירים כללית).

2. בניגוד למה שכתבו הספק כנראה לא חזק מספיק. בדרך כלל מומלץ לכרטיס הזה ספק של לפחות 450W ו 30A ב 12V rail.

זה גם יסביר למה הכל עבד עם הכרטיס של אחותך (הוא צריך פחות כח) בכל מקרה אם אתה רוצה להישאר ברמה הזו של כרטיסי המסך כדי לך לשדרג את הספק (לפי דעתי). שים לב שספק חלש מדי יכול בסופו של דבר לקרוס ולקחת איתו רכיבים מהמחשב שלך.

בהצלחה

פורסם

אתה צוחק?

הספק הזה פשוט סוס והיום גיליתי שהוא מחזיק אפילו GTX!!! [הכרטיס הכי חזק בעולם אם לא ידעת -_-]

הספק זה הדבר האחרון שהייתי מחליף במפרט שלו.

פורסם

כמה אני רואה אנשים עם בעיות בכרטיס הזה [אני כלול גם] צריך לתבוע אותם שיחזירו תכסף חחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים