עבור לתוכן

בעיה במעבד Intel Pantium 4 3.0Ghz Ht

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים בארך המחשב התחיל לעשות לי בעיות לא אבנתי למה עשיתי format הכול כלום לא עזר הבעיה כזאת שיש תמונות זזות (כול מיני משחקים) המחשב מתחיל להיות איטי אחרי שהתמונה עוצרת זה חוזר לפעול טוב אני לא מבין למה זה קרא.. עכשיו אני בודק בתוכנה everest את המעלות של המחשב אולי זה הכרטיס מסך אבל לא הכרטיס על 37 מעלות והלוח אם הכול בסדר.. אבל המעבד על 72 מעלות אני לא יודע מה לעשות.

אמרו לי זה יכול להיות עבק או שאולי המאורר לא טוב ..

בבקשה אני צריך עזרה דחוף זה מעצבן מאוד אני לא יכול לעשות כלום :kopfpatsch::nixweiss: ??? :-[

נ.ב אמרו לי לנקות את המאורר של המעבד אני לא יודע איך מוצאים אותו זה מאורר שקיבלתי אם המעבד והוא לא יוצא לחברים שלי יש מאוררים אחרים ואותם כן הצלחתי להוציא ..

תודה לעוזרים

ועוד משהו שהוספתי עכשיו בעריכה שאני עושה הפעלה מחדש לוקח למסך ולתמונה שאתה צריך לקבל שאתה מדליק את המחשב בארך דקה , דקה וחצי לעלות!!

עוד עריכה..

ניקיתי את המאורר של המעבד מבחוץ לקחתי קיסמי עוזניים ופאן וניקיתי את זה בעדינות (לא בדיוק את המאורר יותר את ה לוח קירור) זה עזר קצת עכשיו אני רוצה לדעת איך לשמור על המחשב של יתלחלך וגם איך לפתוח את ה מאורר הדפוק הזה שקיבלתי (Stock) מאורר פשוט מעפן תודה לעוזרים נ.ב רוצה לקנות קירור חדש ל מעבד.. אבל לא בטוח

פורסם

נראה לי שיש לך 775...

אני גם ניסיתי להוציא מאוורר כזה לפני שבוע לא הלך משהו אבל אתה יכול לנקות עם קיסמים ולסובב כל פעם אחרי כמה ניקיוניות את המאוורר לכיוון ההפוך וזה מוציא את האבק ביון הצלעות עם איזה דף כך שלא צריך יותר מדי לפרק את המאוור.

הטמפרטורה במחשב שאני ניקית ירדה מ60 מעלות במאמץ ל23 מעלות והמחשב שניקיתי התחיל לטוס אחרי שבקושי זז.

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי את זה ניקיתי אם קיסמים וסובבתי את זה ופאן אבל יש לי את המחשב מעל שנתיים ואני לא מצליח לנקות בצלעות קירור כי זה צר מידי אני חייב לפתוח את זה ולהסים משחה טרמית על המעבד ואז זה יסתדר אבל אני לא יודע איך פותחים את המאורר

פורסם

לא נראה לי שזה הסוקט שלו

אם הוא אומר שהמחשב בן שנתיים...

אז אני משער שיש לו סוקט 478

לי יש פנטיום 4 HT כמו שלו, וגם מלפני שנתיים ומשהו אז אני חושב שזה אותו הדבר

בכל מקרה, הגוף קירור שלך נראה בערך ככה? :

http://www.sharkyextreme.com/img/2003/05/valueguide/intel_hsf.jpg

פורסם
  • מחבר

לינק לתמונה של המאוורר http://www.gamepc.com/images/labs/rev-coreduo-aopencoolSM.jpg

זה המאוורר?

עריכה:וואי זאת התגובה האלף שלי....

לא :( מאורר כזה אני מוציא בכיף מאורר שלי stock אחד המפגרים שראיתי[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 03:55:35

לא נראה לי שזה הסוקט שלו

אם הוא אומר שהמחשב בן שנתיים...

אז אני משער שיש לו סוקט 478

לי יש פנטיום 4 HT כמו שלו, וגם מלפני שנתיים ומשהו אז אני חושב שזה אותו הדבר

בכל מקרה, הגוף קירור שלך נראה בערך ככה? :

http://www.sharkyextreme.com/img/2003/05/valueguide/intel_hsf.jpg

כן זה 478 שככתי להוסיף :( כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה המאורר איך אני מוצאי אותו !!

פורסם

יש לי בעיה דומה והמעבד עובד על סביב ה-65 מעלות

לקחתי שואב אבק עם המתאם הצר שלו, תקעתי אותו עד כמה שיכלתי בין הכנפיים של המאוורר ושאבתי את האבק מבין הצלעות.

זה לא אידיאלי, אבל עכשיו הוא עובד על סביב ה-50 מעלות.

פורסם

אתם סגורים שיש לכם 478? מעבדי ה3 גיגה של אינטל בארץ היו רובם ככולם 775 - PRESCOTT שהטמפרטורה שאינטל קבעה לו

במאמץ עם קירור סטוק היא 70 מעלות. עם קירור טוב ניתן להוריד לו 20-30 מעלות. בכ"מ לעולם אל תשתמש בשואב אבק על המחשב!

פורסם

נראה לי שיש לך 775...

אני גם ניסיתי להוציא מאוורר כזה לפני שבוע לא הלך משהו אבל אתה יכול לנקות עם קיסמים ולסובב כל פעם אחרי כמה ניקיוניות את המאוורר לכיוון ההפוך וזה מוציא את האבק ביון הצלעות עם איזה דף כך שלא צריך יותר מדי לפרק את המאוור.

הטמפרטורה במחשב שאני ניקית ירדה מ60 מעלות במאמץ ל23 מעלות והמחשב שניקיתי התחיל לטוס אחרי שבקושי זז.

מה??? איך? המעבד הזה לא יורד מ-40 בלי מאמץ שהוא חדש!! (אם יש לך את ה PRESSCOT).. שאני ניקתי כמו שאתה מתאר הוא ירד ל41 בערך בלי מאמץ. איך זה שהוא ירד לך ל-23 במאמץ? :yelclap: WTF?

פורסם

מה??? איך? המעבד הזה לא יורד מ-40 בלי מאמץ שהוא חדש!! (אם יש לך את ה PRESSCOT).. שאני ניקתי כמו שאתה מתאר הוא ירד ל41 בערך בלי מאמץ. איך זה שהוא ירד לך ל-23 במאמץ? :yelclap: WTF?

צודק, קשה מאוד להוריד את הטמפ' של המעבד הזה...

ואם כבר מורידים, אז ממש אבל ממש לא ל 23

פורסם

אתם סגורים שיש לכם 478? מעבדי ה3 גיגה של אינטל בארץ היו רובם ככולם 775 - PRESCOTT שהטמפרטורה שאינטל קבעה לו

במאמץ עם קירור סטוק היא 70 מעלות. עם קירור טוב ניתן להוריד לו 20-30 מעלות. בכ"מ לעולם אל תשתמש בשואב אבק על המחשב!

אצלי הוא באמת 775. מה זה אומר ? שזה בסדר שהוא מתקרב ל-70 מעלות ?

למה לא להשתמש בשואב אבק ? אם אני מרחיק את כל החוטים ממנו ?

פורסם

נתחיל מזה, שאת כל החוטים עדיף לסדר כך, שלא תצתרך "להעיף אותם ממנו" .

בשואבי אבק, בחלק מהם, יש מצב, שהוא נושף, מוציא אוויר, ולא שואב. זה יותר טוב, רק המלצה מכל הלב, לא לעשות את זה בבית

אם אתם רוצים עוד להישאר בחיים, כי יש בו בדרך כלל יותר אבק מאשר בכל הדירה שלכם ביחד. מדבר מניסיון מר.

פורסם

לשואבי אבק יש נטייה ליצור חשמל סטטי וזה מאוד לא בריא לרכיבים אלקטרוניים (במיוחד מעבד וזכרונות). זה שאינטל היו בשיא

השפל שלהם בעת שהוציאו את הפרסקוט כשהם חשבו שעוד כמה מגהרצים זה מה שיעשה את ההבדל מול AMD זה לא אמור שאתה חייב

להישאר במעלות האלו. אני ממליץ לך לקנות קירור למעבד וכך תוריד אותו ב20 מעלות לפחות. ד"א לי יש P4 2.4 NORTHWOOD

שמתי עליו BT ועשיתי לו אוברקלוק ל3 גה"צ (כמו המחשב שלך) והטמפרטורות נעות בין 28 (מנוחה) ל35 (FULL LOAD).

פורסם

לשואבי אבק יש נטייה ליצור חשמל סטטי וזה מאוד לא בריא לרכיבים אלקטרוניים (במיוחד מעבד וזכרונות). זה שאינטל היו בשיא

השפל שלהם בעת שהוציאו את הפרסקוט כשהם חשבו שעוד כמה מגהרצים זה מה שיעשה את ההבדל מול AMD זה לא אמור שאתה חייב

להישאר במעלות האלו. אני ממליץ לך לקנות קירור למעבד וכך תוריד אותו ב20 מעלות לפחות. ד"א לי יש P4 2.4 NORTHWOOD

שמתי עליו BT ועשיתי לו אוברקלוק ל3 גה"צ (כמו המחשב שלך) והטמפרטורות נעות בין 28 (מנוחה) ל35 (FULL LOAD).

מישהו יכול להמליץ לי על קירור למעבד ? משהו במחיר שפוי. אני לא מתכוון לעשות OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים