עבור לתוכן

מתלבט בין מספר טליזיות 32", דעתכם נחוצה...

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב ששתי האותיות האחרונות מבטאות איזהשהוא הבדל בין הטלויזיה הספציפית שלך לשאר הטלויזיות בסדרה...בכל מקרה הטכנולוגיה של מסכי הlcd מתקדמת מהר מאוד והמחירים רק ממשיכים לרדת :). בקשר לטלויזיה שקנית, יחס הקונטרסט הוא 1:1600 ולא 1:800 כמו שמפרסמים בפרטים הנוספים בזאפ. בכל מקרה לחבר שלי יש את אותו הדגם של הטלויזיה רק ב37' ורואים ממש ממש טוב...תחבר את הדיוידי עם חיבור קומפוננט ואתה לא תאמין איזה הבדל עצום באיכות אתה תראה (בהנחה שאולי לא עשית את זה עדיין).

כן ידוע.. המסך מחובר עם כבל VGA למחשב.. אין לי בכלל DVD ואני לא מתכוון לקנות גם את הדבר המיושן הזה כשיש לי כבר סרטים ב HD במחשב.. :smile1:

ראיתי עכשיו את הסרט החמישי ב HD עליה ואני נהנה מכל דקה. שווה כל שקל ששלמתי !! (4290 לייתר דיוק..)

לפותח הת'רד - תתחדש ! קנית מוצרים טובים שאני די בטוח שתהנה מהם !!

נ.ב - כבר לא רלוונטי כל כך , אבל עדיין..

לשאלה -

יש איזה טלויזיה של LG שכוללת טכנולוגיה דומה לפיקסל פלוס/2 של פיליפס?

אז כן , יש להם את ה xD ENGINE שמשפר מאד לדעתי את התמונה בשידורים אנלוגיים (YES כבלים וכו'..)

פורסם

יש מצב אתה מעלה תמונה של הטלויזיה בזמן שהיא דלוקה על ערוץ 5 נגיד ? תודה.

פורסם
  • מחבר

אל מי אתה מתייחס?

ואם אליי - איזו טלויזיה? :P

תודה לכולם שוב!

פורסם

חבר את הטלוויזיה למחשב בDVI - לא בVGA

ליביו

פורסם

חבר את הטלוויזיה למחשב בDVI - לא בVGA

ליביו

היה עוזר אם היית רושם למי אתה בכלל פונה..

ואם במקרה אליי, אז אני לא מבין מה צילום תמונה של הטלויזיה יכול להמחיש לך בכלל .. אתה צריך לראות דברים כאלו בעניים פיזית..

פורסם

ג'קו אני מתכוון אליך - כתבת שחיברת את המחשב לטלוויזיה בחיבור VGA , אז עניתי - חבר את המחשב מיציאת הDVI של הכרטיס לכניסת HDMI לטלוויזיה, לא את הVGA.

ליביו

פורסם

או קיי..

כן אני יודע שזה אמור להיות מעט יותר איכותי מפני שאין המרה בין דיגיטלי לאנלוגי ובחזרה..

אבל אין לי כבל HDMI כרגע.. וחוץ מזה שאני לא יודע כמה יעלה לי כבל DVI-HDMI באורך 5 מטר.. נראה לי שזה ייצא יקר, לא ?

פורסם

5 מטר זה אכן כבל ארוך (והפשוטים מגיעים סביבות המטר וחצי -2) הכי זול שראיתי DVI לHDMI (שזה חובה - אתה מבזבז את הזמן שלך אחרת :) ) היה 450 ש"ח למיטב זכרוני (שקם אלקטריק ומחסני חשמל)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים