עבור לתוכן

מתלבט בין מספר טליזיות 32", דעתכם נחוצה...

Featured Replies

פורסם

אני עובד לקנות בימים הקרובים טלויזיית 32" LCD ואני מתלבט בין מס' דגמים אותם ראיתי בחנויות השונות...

מה עדיף מביניהם? תתייחסו בבקשה רק לטלויזיה ולא למחיר.

32PF5331 Philips

LC32SA1 Sharp

32LB1R LG

אשמח לשמוע מי עדיף ולמה ואם יש עוד איזה טלויזיה ששווה להתחשב בה?

חוצמזה, מישהו שמע עד דגם 7331 של פיליפס? ראיתי כזה בחנות ואמא שלי רוצה לקנות כזה לסלון אבל לא מצאתי עליו מידע כ"כ....

תודה!

פורסם

אז ככה... פיליפס ושרפ נחשבות לחברות טובות מאוד מבחינת הטלויזיות שהן מייצרות אז אם זה חייב להיות דגם ספציפי משלושת הטלויזיות האלה הייתי הולך על הפיליפס (בגלל המחיר). מעבר לכך הייתי מציע לך לשקול קנייה של המסך LA32W71 של סמסונג, לדעתי זה המסך המשתלם ביותר בתקציב, ואם לחסוך כמה מאות שקלים אז המסך LA32R71B של סמסונג יעשה עבודה מצויינת. בכל מקרה העצה הכי טובה בשבילך היא פשוט ללכת לחנות שבה נמצאים הדגמים האלה ולראות בעצמך.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה

תוכל לפרט קצת על הטכנולוגיות והיתרונות/חסרונות של המסכים?

שוב תודה!

פורסם

שים לב שאתה לוקח טלויזיה שתומכת ב HDTV .

פורסם
  • מחבר

שים לב שאתה לוקח טלויזיה שתומכת ב HDTV .

::)

תגובות רציניות בבקשה...

פורסם

הטכנולוגיות של החברות האלה הן די דומות, לכל אחת יש את הסוג שלה למעבד תמונה שאמור לשפר את חוויית הצפייה.

מבחינת הנתונים, לכל הטלויזיות יש זמן תגובה של 8ms ורמת בהירות של 550 וגם זוית הצפייה בכולן היא 176-178 מעלות ולכן אין הבדל מבחינת הנתונים האלה. הטלויזיה שהמלצתי לך עליה של סמסונג מגיעה עם יחס קונטרסט דינמי של 1:5000 ויחס קונטרסט סטטי של 1:3000 שזה טוב בהרבה מהנתונים של הטלויזיות האחרות, ולכן הייתי אומר שמבחינה טכנולוגית היא העדיפה. מצד שני, מבחינת החיבורים לסמסונג אין חיבור סקארט מה שיוריד מעט את איכות הצפייה בשידורים של yes וhot (למצרות שגם ככה האיכות על הפנים). בכל מקרה, בסוף השבוע מגיעה לארץ סדרת המסכים החדשה של סמסונג וביניהם המסך la32r81b שמציעה יחס קונטרסט דינמי של 1:8000...הזמנתי אחת כזאת היום והמחיר הוא 5900 ש"ח (הייתי אומר שבתחום מחירים הזה אין טלויזיה שבאמת מתחרה בה, מכיוון שגם מצב החיבורים בדגם החדש טוב בהרבה). אם תרצה פרטים בקשר למקום שבו ניתן לרכוש אותה (היא עדיין לא מופיעה בזאפ) תיצור איתי קשר בפרטי.

מה שכן, קח בחשבון שהראייה של כל אחד היא מעט שונה, אני אישית התלהבתי מאוד מהמסכים של סמסונג אבל יכול להיות שאתה תאהב יותר את הפיליפס או כל חברה אחרת...בגלל זה באמת מומלץ שתלך למקום שמוכר את הטלויזיות האלה ותסתכל בעצמך.

פורסם

פיי..

מה אתם רציניים שיש כאלה רמות גבוהות של ניגודיות ב LCD ?? זה כבר מתקרב לPLASMA..

או שזה חארטה וזה מוגבר על ידי שבב שמדמה קונטרס גבוה ?

קניתי שבוע שעבר 32LC2R של LG ונראה לי שיש לי רק נגודיות של 1:800 .. :-\

אבל מצד שני, חפשתי את המחיר הנמוך ביותר ממותג עם שם וזה מה שמקבלים כנראה בדרישות האלה.. חחח (4290 ש"ח דרך אגב)

בלי קשר, אני מאד מרוצה ממנה. אני משחק עליה משחקים מהמחשב ומנגן סרטים ב 720P HD ורואים ממש ממש מעולה. לא רוצה יותר מזה..

נ.ב- יש כאן מישהו שמבין טוב בדגמים וכו' ? משום מה המחשב מזהה את הצג שלי כ 32LC2R-TJ.. מה זה ה TJ הזה ומאיפה הוא בא ??

פורסם

אני לא חושב ששתי האותיות האחרונות מבטאות איזהשהוא הבדל בין הטלויזיה הספציפית שלך לשאר הטלויזיות בסדרה...בכל מקרה הטכנולוגיה של מסכי הlcd מתקדמת מהר מאוד והמחירים רק ממשיכים לרדת :). בקשר לטלויזיה שקנית, יחס הקונטרסט הוא 1:1600 ולא 1:800 כמו שמפרסמים בפרטים הנוספים בזאפ. בכל מקרה לחבר שלי יש את אותו הדגם של הטלויזיה רק ב37' ורואים ממש ממש טוב...תחבר את הדיוידי עם חיבור קומפוננט ואתה לא תאמין איזה הבדל עצום באיכות אתה תראה (בהנחה שאולי לא עשית את זה עדיין).

פורסם

ברמת 32" אין הבדל גדול בין 3 הטלויזיות. 3 החברות הנ"ל הינם יצרניות הפאנלים (שהם 85%) ממחיר המוצר

הפאנל של LG דומה לפיליפס מכיוון שהוא מיוצר באותה מפעל. בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת על דגם של LG

LC2 הוא שונה רק ברמקולים מהדגם LB של ובהרבה יותר זול.

תוכל להשיגו 4490 ש"ח

[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 09:31:03

דגם 7331 של פיליפס הינו מזדרת פיקסל פלאס היוקרתית המסך הטוב בעולם.

בכל מקרה הוא מוחלף תוך חודשיים ל 7332 סדרה חדשה

תכנס לPHILLIPS.co.il :yelclap:

פורסם
  • מחבר

mushee, תודה על הפרטים, דיברתי איתם לפני כחצי שעה וזה לא נראה לי כל העסק... חנות שיש לה רק מספר סלולרי ולא קבוע ושאי אפשר לראות את המסך לפני... משהו פה מסריח...

avenger31, יש איזה טלויזיה של LG שכוללת טכנולוגיה דומה לפיקסל פלוס/2 של פיליפס?

מה הולך להשתנות ב 7332? שווה לחכות?

תודה!

פורסם

חחחח יכול להיות שזה נראה קצת חשוד....אבל ראיתי כבר את המסך הקודם והוא נראה מצויין...מה גם שיש התחייבות להחזרת המוצר בתקנון של האתר, וגם ביקורות מעולות עליו בזאפ....במקרה הכי גרוע המוצר לא טוב, נחזיר אותו ונבטל את העיסקה (=.

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי את השארפ 32", דגם SA1 ולסלון את הטושיבה 37" מסדרה 68... הכל יצא 18 אלף ויגיע בימים הקרובים...

תודה לכולם!

פורסם

את הדגם הספציפי של השרפ אני לא מכיר, אך זו חברה מצויינת וקנייה טובה מאוד :)

בקשר לטושיבה, ה68 שלהם היא גם טלויזיה מצויינת, סך הכל עושה רושם שעשית קנייה טובה מאוד. תתחדש :yelclap:

פורסם

השארפ בסדר גמור לגבי טושיבה כול הכבוד טוליזיה מדהימה יש לי אותה בסלון 3 חודשים 37" 68

תחבר לממיר S-VIDEO עם כבלים גמה נפרד ו DVD רק HDMI איכות סוף !!!!

פורסם

בחלק מהתגובות אמרו שהמסכים הנ"ל הם בעלי 8MS זאת טעות !

השארפ הוא 6MS בניגוד לאחרות.

יש לי את השארפ ואני מרוצה מאוד אחלה LCD.

תתחדש אתה לא תצטער !

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים