פורסם 2007 באפריל 1518 שנים http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 ראיתי אותו והוא עשה עלי רושם ממש טוב התצוגה שלו ממש טובה ואני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח.. מה שמעניין אותי זה שאין עליו ביקורות באינטרנט אבל בכלל בכלל והוא גם לא מופיע בזאפ חרשתי את גוגל - יש רק ביקורות על ה 22" שאומרים שהוא מסך מעולה [br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 23:46:28 מישהו? :s05:
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים הקונטרסט שלו גרוע... אתה יכול להוסיף 300-400 ש"ח ולקבל 20.1 אינץ' עם קונטרסט 2000:1 ו-5 MS.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים הנתונים האלה לא שווים כלום.לדעתי צריך להוסיף את המאמרים של ארז לסטיקי ולכתוב בחוקי הפורום שכל אחד צריך לקרוא אותם לפני שהוא פותח דיון/מגיב בפורום.ולפותח הדיון, זה שראית אותו בחנות והתרשמת ממנו לא אומר שהוא יראה ככה גם בביתך בגלל ההבדל בתאורה, בהגדרות הבהירות והחיבור של המסך.עדיף בהרבה יהיה לקחת מסך 19 איכותי כמו ה - XEROX XG-91D ולא מסך TN מסכן ועוד של CMV.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים לי יש את ה T38D ,אני מרוצה.כן,הוא TN שאוהבים לקטול אותו פה,אך אם השימושים שלך זה סרטים ואינטרנט זה המסך בשבילך.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר השימושים שלי זה משחקים...ול DENNISקראתי את המאמרים אני לא מטומטםהמסך יהיה מחובר ב DVI ויפעל עם כרטיס מסך איכותי פי 8 ממה שיש בחנות.. והתאורה אצלי תהיה טובה יותראמרתי שלא משנה לי כל החארטה של הפאנלים ואני לא מתכוון לזרוק כסף על זהאני אישית בדקתי ואני לא מרגיש \ רואה שום הבדל בין TN לפאנלים איכותיים יותראולי אחרים מרגישים... אני אישית ראיתי שאין הבדלמה רע ב CHIMEI? במאמר אפילו כתוב שהם חברה מוכרת ושיש פאנל שרשום על שמם...Punk Beachניסית אותו אולי במשחקים? יש מריחות או משהו בסגנון?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר טוב אני סומך עליך... לדעתי המסך הזה זה בין המסכים ההכי משתלמים שיש בשוקיש מסכי TN 19" שעולים 1700 שקל רק בגלל שכתוב עליהם "LG" או "SAMSUNG"באיזה משחקים ניסית אותו?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים נכון,הוא משתלם למי שמחפש שטח צפייה נטו ואיכות בינונית.ניסיתי בPRO EVOLUTION SOCCER TEST DRIVE החדשועוד משחקים,אין שום מריחות,אין מה לדאוג בקטע הזה.דרך אגב,העיצוב של המסך הזה לא משהו לדעתי והוא מגיע רק בצבע שחור ב KSP
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר אתה צודק ... עיצוב לא משהו מיוחד אבל לפחות זה לא כמו המסכים של הקופאיות בשופרסלולא משנה לי שהוא שחור זה הכי משתלם שמצאתי עד עכשיו... יש לך המלצה למשהו אחר במחיר הזה?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר 19" רחב אני יכול לקנות ב 800 ש"ח :\מסך 19" לא רחב אין במחיר הזהיש של CHIMEI ב 1000 ש"ח אבל הוא בלי DVIויש גם של DAIWOO ב 1100 ש"ח אבל התצוגה שלו מסריחהבקיצוראתה מרוצה מהמסך שלך? הוא מציג צבעים יפים? אין כל מני תופעות מוזרות?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים בקיצוראתה מרוצה מהמסך שלך? הוא מציג צבעים יפים? אין כל מני תופעות מוזרות?כן.צבעים יפים,אין מריחות,גדול ונחמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.