עבור לתוכן

יום ראשון (מחר)- יום ללא בחינות

Featured Replies

פורסם

בחינה בע"פ..

• תגובות 41
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי..

זאת אומרת שיהיה מבחנים בע"פ למרות כל השביתות?

פורסם

שלחו לי את זה קודם... אין לי מבחן בהיסטוריה מחר (סתם מבחן, לא משהו חשוב)!

חבל שהם לא הודיעו על זה לפני שסיכמתי 60 עמודים מהמיקודית... :s07:

פורסם

לא הבנתי..

זאת אומרת שיהיה מבחנים בע"פ למרות כל השביתות?

לא

לא יהיה

הם יותר מסכנים מאלה שלא עושים בע"פ כי אם השביתה תמשך עד בגרות מסוימת לא יהיה מי שיבחן בע"פ כי צריך מורה מקצועי למקצוע הספציפי

לאומת זאת לבגרות רגילה יש כח אדם רגיל

פורסם

בסוף הבצפר שלי עשה לנו את המתכונת במתמטיקה... לא יודע מה קרה אבל כשהגעתי ב8 לבצפר השמועות אמרו שהמנהלת יושבת במשרד שלה ומנסה לשכנע את המורים למתמטיקה לעשות את המתכונת למרות העיצומים והמורים סירבו... בסוף עוש לנו את המתכונת...

פורסם

באתר של ארגון המורים היה כתוב שאסור לעשות גם בחינות בגרות בע"פ. אף על פי כן הבגרות שלנו התקיימה.

פורסם

היה אמור להיות בחינה בהיסטוריה והתבטל !!.

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

התבטל לי היום מבחן בלשון (אחרון לפני המגן).

ביום שלישי צריך להיות לי המגן במדעי המחשב ומאוד לא כדאי שגם הוא יתבטל (רק חסר שימשיכו עם זה וניגש לבגרות בלי המבחני מגן).

וביום חמישי יש לי מבחן במתמטיקה שאני חייב לעשות! סוף סוף חומר שאני יודע טוב... הזדמנות להוציא מעל 90!

אם ממשיכים עם זה או עושים שביתות בכמויות מסחריות זה ז*ן ענק.... נכון שאנחנו הקלף של המורים למחאה אבל זה מוגזם. >:(

פורסם

בדף 3 כתבתי שאני בטוח שכן תיהיה לי בחינה ואכן הייתה..

הבצפר שלי לא אכפת לו, כל הבחינות התקיימו כרגיל..

באסה כי לא הלך לי ולא הגשתי, אבל חפיף...

פורסם

פעם ראשונה שהתבאסתי שאין מבחן :'(

המבחן באנגלית היה אמור להיות כיף (ולהעלות ציון, בהתחשב בציון הגרוע שקיבלתי במבחן הקודם).

פורסם

חלאס לדאוג לתחת שלכם, אם המצב ימשך ככה עוד כמה שנים מערכת החינוך תקרוס ואנחנו נפסיד הרבה יותר מאשר כמה מתכונות שמתעכבות.

בתור אחד שאמא שלו הייתה מורה, המצב בארץ פשוט ביזיון, צריך לשבות איזה חודש רצוף ולעצור את כל הבגרויות במדינה הזאת אחרת כולם נשארים אדישים.

פורסם

המניאקים האלה בחנו אותנו בהיסטוריה בכל זאת!!! אני לא מאמין!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים