פורסם 2007 באפריל 1418 שנים שלחו לי את זה קודם... אין לי מבחן בהיסטוריה מחר (סתם מבחן, לא משהו חשוב)! חבל שהם לא הודיעו על זה לפני שסיכמתי 60 עמודים מהמיקודית...
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים לא הבנתי..זאת אומרת שיהיה מבחנים בע"פ למרות כל השביתות?לאלא יהיה הם יותר מסכנים מאלה שלא עושים בע"פ כי אם השביתה תמשך עד בגרות מסוימת לא יהיה מי שיבחן בע"פ כי צריך מורה מקצועי למקצוע הספציפי לאומת זאת לבגרות רגילה יש כח אדם רגיל
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים בסוף הבצפר שלי עשה לנו את המתכונת במתמטיקה... לא יודע מה קרה אבל כשהגעתי ב8 לבצפר השמועות אמרו שהמנהלת יושבת במשרד שלה ומנסה לשכנע את המורים למתמטיקה לעשות את המתכונת למרות העיצומים והמורים סירבו... בסוף עוש לנו את המתכונת...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים באתר של ארגון המורים היה כתוב שאסור לעשות גם בחינות בגרות בע"פ. אף על פי כן הבגרות שלנו התקיימה.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים התבטל לי היום מבחן בלשון (אחרון לפני המגן). ביום שלישי צריך להיות לי המגן במדעי המחשב ומאוד לא כדאי שגם הוא יתבטל (רק חסר שימשיכו עם זה וניגש לבגרות בלי המבחני מגן). וביום חמישי יש לי מבחן במתמטיקה שאני חייב לעשות! סוף סוף חומר שאני יודע טוב... הזדמנות להוציא מעל 90! אם ממשיכים עם זה או עושים שביתות בכמויות מסחריות זה ז*ן ענק.... נכון שאנחנו הקלף של המורים למחאה אבל זה מוגזם.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים בדף 3 כתבתי שאני בטוח שכן תיהיה לי בחינה ואכן הייתה..הבצפר שלי לא אכפת לו, כל הבחינות התקיימו כרגיל..באסה כי לא הלך לי ולא הגשתי, אבל חפיף...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים פעם ראשונה שהתבאסתי שאין מבחן :'(המבחן באנגלית היה אמור להיות כיף (ולהעלות ציון, בהתחשב בציון הגרוע שקיבלתי במבחן הקודם).
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים חלאס לדאוג לתחת שלכם, אם המצב ימשך ככה עוד כמה שנים מערכת החינוך תקרוס ואנחנו נפסיד הרבה יותר מאשר כמה מתכונות שמתעכבות.בתור אחד שאמא שלו הייתה מורה, המצב בארץ פשוט ביזיון, צריך לשבות איזה חודש רצוף ולעצור את כל הבגרויות במדינה הזאת אחרת כולם נשארים אדישים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.