פורסם 2007 באפריל 1418 שנים הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה:מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימריםhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561מה דעתכם?
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים לא אמרת שאתה סגור על הdell 2007WFP? חלאס לטחון מיים דיי על כל דבר קטן אתה פותח הודעה..
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים Liquid-Love לא מבין אותך שאחרים היו סגורים על מה בא להם.לעניין במסך הזה הוא איכותי ובמחיר טוב תלויי מה השימוש
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים תגיד לי מה הטעם לפתוח עוד דיון על הנושא הזה?אם תעשה חיפוש תמצא שמישהו כבר שאל לגבי מה שרשום בפנדהוהתשובה שלי היא שהם פשוט לא יודעים על מה הם מדבריםואת הציוד לבדוק את זה גם ככה אין להם, אפשר למצוא חוות דעת על המסךשטוענות שיש בו מריחות וחוות דעת אחרות שטוענות שהוא מהיר מספיק למשחקים.ההבדל בין חוות הדעת האלה הוא שהחוות הדעת המקצועיות קבעו שהוא מסך מצוין ומהיר לסוגובעוד שרוב חוות הדעת הלא מקצועיות קבעו שהוא "נראה" להם איטי.אני בדקתי את שני הגירסאות של המסך ומצאתי שלמרות שהגירסה האחרונה סובלת מקורונה מסוימתהיא עדיין בין מסכי ה VA המהירים ביותר שקיימים כיום ומספיקה בהחלט למשחקים מהירים.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים Liquid-Love לא מבין אותך שאחרים היו סגורים על מה בא להם.לעניין במסך הזה הוא איכותי ובמחיר טוב תלויי מה השימושהבחור הזה פותח כל יום אשכול אחר עם הודעה מפגרת אחרת.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים הבחור הזה פותח כל יום אשכול אחר עם הודעה מפגרת אחרת.אני ראיתי את האשכולים שלו,והם לא נראים לי מפגרים,ההפך.שירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.