עבור לתוכן

הקטנת האיקונים בשולחן עבודה של ויסטה

Featured Replies

פורסם

הי, האיקונים הענקיים בשולחן עבודה של ויסטה ממש מפריעים, מישהו יודע איך להקטין אותם? (אני יכול לנחש שאי אפשר)

ועוד משהו, יש לי BSPLAYER והורדתי קודאקים אבל הסטים פשוט לא עובדים שם (ז"א רואים מסך שחור אבל שומעים סאונד), בWMP זה כן עובד מישהו יודע איך לסדר?

תודה

פורסם

כפתור ימני על שולחן העבודה, בתפריט יש אפשרות לקבוע מבין 3 או 4 גדלים של איקונים

תגיד לי אם אתה מסתבך...

בקשר ל BSPLAYER זה קרה לי בגרסאות 1+ אבל ב 2+ זה אמור להיות בסדר גמור

תנסה להוריד את הגרסא החדשה ביותר.

פורסם
  • מחבר

בקשר לאיקונים, מגניב, תודה

בקשר ל BS, יש לי 2.15, ניסיתי גם 2.16 אבל הוא קורס אחרי כמה שניות (ובכמה שניות האלו עדיין לא רואים כלום) וזה גם קרה לי בXP (הקטע של הקריסה)

במה אתה משתמש?

ואם למישהו יש כרטיס אלחוטי של אדימקס EW-7128g, זה עובד לו בויסטה? כשאני נסיתי להתקין, ההתקנה של הדריבר עברה בהצלחה (אני חושב כי פתאום הוא התחיל לזהות רשתות אלחוטיות, מה שלא היה לפני) אני עושה CONNECT TO, נכנס לרשת של הבית, זה מתחיל להתחבר ואחרי כמה שניות אני מקבל הודעה - "שגיאה לא ידועה", מה אני אמור לעשות עם ההודעה המפגרת וחסרת המשמעות הזאת?! :kopfpatsch: גם ניסיתי להשתמש בכלי לאבחון הבעיה והתוצאה זהה, שגיאה לא ידועה :מתפלא שלא העתיקו את הפירוט שגיאות מלינוקס:

פורסם

חזרתי ל-XP אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות, אבל עד כמה שזכור לי גם ה-2.10 עבד לי בסדר בויסטה.

פורסם
  • מחבר

תודה בכל מקרה :xyxthumbs:

פורסם

תפתח את האפשרויות שב bsplayer לך ל Video אח"כ תבחר Video rendering תבדוק שהאופציה wait for vertical blank מסומנת ב "וי" וכמו כן ב rendering mode אתה בוחר ב internal renderer overlay . :xyxthumbs:

דרך אגב הגירסה האחרונה 2.16 גורמת לקריסה של התוכנה כך שמומלץ להתקין את הגירסה לפני כן.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר, מה שאמרת כבר היה מסומן ועדיין אין לי תצוגה :'(

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין לי מושג איך הגעתי לתרד הזה אחרי 50 שנה, אבל אם זה רלוונטי בכלל- אפשר להחזיק את המקש CTRL ולשחק עם הגלגלת של העכבר, זה משנה את הגודל של האייקונים לגדלים שלא מופיעים באופציה הידנית. זה עובד דרך אגב- לא רק בדסקטופ.

וכמו שאתה בטח יודע, יש כבר גירסא חדשה ל BSPLAYER שעובדת עם ויסטה בלי בעיה...

פורסם
  • מחבר

OMFG איך באמת הגעת לזה אחרי 50 שנה? :o

בכל מקרה, BS כבר לא קיים בשבילי - אני משתמש בZoom Player, אחד הטובים.

וגם ויסטה לא קיימת אצלי... לא מצאתי עדיפות כלשהי על XP או לינקוס :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים