פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר אני לא יודע איך עושים את זה =/ פשוט צרבתי את ה-5 קבצים של הביוס:ABITFAE.BATAW9D_13.BINAW9D_13.TXTawdflash.exeRUNME.BAT
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר אין לי את זה שם,אבל מצאתי את זה בנרו הרגיל לא אקספרס.וזה דורש דיסקט בכל זאת,או קובץ IMA ואין לי את הדברים האלה.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר יש תוכנה בשם FlashMenuהיא מגיע עם הדרייברים, זה מאוד נחמד היא מורידה את העדכון מהאינטרנט ואמורה לעדכן אותו.אבל הבעיה שאני עושה את זה העידכון יורד ואז עולה לי הודעה שהגרסה של התוכנה ישנה מדי.הוא שולח אותי לדף לעדכון ויש שם את כל ה-uGuru המלא שזה בדיוק מה שיש לי.. התקנתי את זה וזה לא עזר.ויש awdflash וזה גם מה שיש בעדכון אבל שמפעילים את זה, קופץ לשניה חלון שנראה כמו של דוס והוא נסגר זה ממש מהר אי-אפשר לראות כלום.וזהו =/
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים תנסה מפה:http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_utility_detail.php?pFILE_TYPE=Utility&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=AW9D-MAX&pSOCKET_TYPE=LGA775
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר זה מה שניסיתי,אני חושב ש-awdflash זה פשוט מוחק את הביוס דרך הדוס.את ה-FleshMenu הצלחתי להוריד מהאתר של אביט בארה"ב,יותר מעודכן שמה. והצלחתי לעדכן עם זה את הביוס.נכנסתי ל-Carbon לא עברו 5 דקות והמחשב קרס =/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.