עבור לתוכן

בעיה עם הוספת זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי לוח אם של intel דגם 915GAV והיה לי עליו עד עכשיו 2 מודולים של 256MB DDR 400.

היום קניתי 2 מודולים נוספים של 512MB כל אחד, DDR 400 של kingston.

אם אני מחליף אותם במקום 2 הקודמים אין בעיה. גם אם אני מוסיף אחד מהם או אחד מהישנים לבנק הזיכרון השני אין בעיה.

הבעיה היא רק כשאני שם זיכרון (לא משנה איזה מהם) בבנק הרביעי. אז, כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור עם 4 פסים שבכל פס

יש תווי אסקי שונים והמחשב נתקע.

מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכול להיות שבנק בבורד דפוק ?

תודה רבה

רון

פורסם

הייתי אומר לך לבדוק שכולם באותה תצורת DS/SS

אבל בגלל שאמרת שרק הסלוט הרביעי לא מתפקד כראוי אז הייתי אומר לך לנסות לעדכן ביוס

למרות שאני שונא להמליץ על עדכון ביוס :-\ אני לא רואה עוד פתרון

אולי תחכה שעוד מישהו ימליץ לך על משהו לפני שאתה מעדכן ביוס

פורסם
  • מחבר

עשיתי לא מזמן עדכון ביוס וכרגע הוא מעודכן אצלי לביוס הכי חדש שיש ליצרן (intel).

יכולה להיות עוד סיבה ? יכול להיות שהבנק פשוט דפוק ?

פורסם

אם לא הייתה בעיה עם הזיכרון בכלל לפני העידכון אז לא

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם היתה בעיה או לא, כי מעולם לא השתמשתי בבנקים הללו.

רק אתמול קניתי עוד זיכרון וניסיתי להרחיב. יכול להיות שהוא היה פגום מיום שקניתי אותו.

פורסם

תשים את שני הזיכרונות הישנים בחריצים שהם היו בהם תמיד ובחריץ השלישי שים כל פעם אחד מ2 הזיכרונות החדשים כדי להיות בטוח שזה לא הזיכרון

פורסם
  • מחבר

תשים את שני הזיכרונות הישנים בחריצים שהם היו בהם תמיד ובחריץ השלישי שים כל פעם אחד מ2 הזיכרונות החדשים כדי להיות בטוח שזה לא הזיכרון

ניסיתי, זה לא עוזר.

אני מתחיל לחשוב שהזיכרונות החדשים (kingston 512MB 400Mhz CL3), לא מצליחים לעבוד עם הישנים (VData 256MB 400MHz CL2.5).

פורסם

הלוח שלך תומך בדואל צ'אנל?

פורסם
  • מחבר

הלוח שלך תומך בדואל צ'אנל?

כן

פורסם

ושמת את הסטיקים הדומים לפי אותו צבע בלוח?

פורסם
  • מחבר

כן. בכל channel שמתי שניים זהים.

פורסם

קודם כל שים מודול בבנק הבעייתי ותראה שהנדלק . כך תודא שהבנק דפוק (וזה לא נדיר הלוחות האלה בכלל לא משהו ונוטים להדפק בקלות מנסיון אישי )

אם הבנק תקין כלומר המחשב נדלק ועובד תקין שמונח עליו מודול יחיד והוא לא עובד תקין כאשר מונחים עוד מודולים תנסה באמת לעדכן ביוס.ואם גם זה לא עובד וותר על הבנק ותסתפק בשלושה .דרך אגב לא נורא אם המודולים לא עובדים בדואל צ'אנל לא מרגישים בהבדל כלל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל שים מודול בבנק הבעייתי ותראה שהנדלק . כך תודא שהבנק דפוק (וזה לא נדיר הלוחות האלה בכלל לא משהו ונוטים להדפק בקלות מנסיון אישי )

אם הבנק תקין כלומר המחשב נדלק ועובד תקין שמונח עליו מודול יחיד והוא לא עובד תקין כאשר מונחים עוד מודולים תנסה באמת לעדכן ביוס.ואם גם זה לא עובד וותר על הבנק ותסתפק בשלושה .דרך אגב לא נורא אם המודולים לא עובדים בדואל צ'אנל לא מרגישים בהבדל כלל.

אני אנסה כבר מחר, תודה.

אגב, אין בעיה לשים מודול יחיד בבנק הרביעי ? לא צריך להתחיל מבנק 0 ב-Channel A ?

פורסם

אני חושב שהוא לא נותן

אי אפשר להשתמש בצ'אנל השני בלי להשתמש בצ'אנל הראשון (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

לא חייב בדואל צ'אנל כבר אמרתי לך והיה לי לוח כזה עם בעיה דומה... לך ע"פ ההנחיות שנתתי לך ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים