עבור לתוכן

בשארה חושף את פרצופו האמיתי!!!

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3387463,00.html

בראיון ל"רדיו א-שמס" הוא אומר כי הוא "מתגאה בהאשמות האלה", מפני שהוא יוכל להרוויח מהן תמיכה ערבית נרחבת. "כאשר הן יתפרסמו אוכל לתת עליהן את התשובות", אומר בשארה.

עכשיו ברור יותר מתמיד שכנראה מדובר בפרשיית ריגול/בגידה.

פורסם

אני חושב שצריך ברגע זה לשלול לו את האזרחות הישראלית, החסינות הדיפלומטית ואת משרתו.

מצדי שישאר בחור איפה שהוא עכשיו.

אם הוא רוצה להמשיך לטייל בעולם, בכיף. לא על חשבוני!!

פורסם

באשרה משקף את החסרונות של הדמוקרטיה החלשה שלנו.

תסתכלו עליו ותראו אותנו...

פורסם

אני חושב שצריך ברגע זה לשלול לו את האזרחות הישראלית, החסינות הדיפלומטית ואת משרתו.

כן פשוט בחור עלי אדמות

http://www.loadtest2005.net/loadtest-me/sidelogs/projects/MIDDLE%20EAST%20IMAGES/Doha%20Qatar.jpg

פורסם
  • מחבר

הוא צריך להיכנס לכלא על בגידה, אבל גם אם הוא ימות במפתיע בעוד שנתיים כשמישהו ירה בו בחדר במלון זה יהיה טוב.

פורסם

אאל"ט אמרו בחדשות שיש לו בעיה בכליות והוא כבר עבר השתלה.

זה הזמן לפתוח ב"איחולים לבביים"

פורסם

מאמר מעניין בנושא (אגב, באופן כללי המאמרים באתר הזה מאוד מעניינים, בדיוק היום נתקלתי בו :) ) אפשר למצוא כאן.

פורסם

אאל"ט אמרו בחדשות שיש לו בעיה בכליות והוא כבר עבר השתלה.

זה הזמן לפתוח ב"איחולים לבביים"

אם זה העניין, מה רע בדיוק ברפואה הישראלית?

פורסם
  • מחבר

מאמר מעניין בנושא (אגב, באופן כללי המאמרים באתר הזה מאוד מעניינים, בדיוק היום נתקלתי בו :) ) אפשר למצוא כאן.

קראתי, המאמר עצמו נחמד(ואני לא יכול לערער על נכונותו כי אני לא מעורה בפרטים) אבל האתר הזה נראה לי מאד לא נייטרלי.

פורסם

אני כמעט בטוח שהמאמר הופיע אתמול ב"24"

ניקולס- לא הבנת אותי. לא התכוונתי שהוא נסע לחו"ל לניתוח. זה רק היה תגובה לדבריו של אלימלך אגוז

פורסם

קראתי, המאמר עצמו נחמד(ואני לא יכול לערער על נכונותו כי אני לא מעורה בפרטים) אבל האתר הזה נראה לי מאד לא נייטרלי.

עד כמה שאני ראיתי, יש שם רק מאמרים של ד"ר גיא בכור שכתב את המאמר הנ"ל. מן הסתם, זה לא "נייטרלי" אם אותו בן אדם כותב את כל המאמרים ::)

עדיין, כל המאמרים שלו שקראתי - עם ידע רחב בבסיסם וכתובים בצורה מרתקת (האמת, קראתי בסה"כ 5 מאמרים בינתיים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים