פורסם 2007 באפריל 1318 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3387463,00.htmlבראיון ל"רדיו א-שמס" הוא אומר כי הוא "מתגאה בהאשמות האלה", מפני שהוא יוכל להרוויח מהן תמיכה ערבית נרחבת. "כאשר הן יתפרסמו אוכל לתת עליהן את התשובות", אומר בשארה.עכשיו ברור יותר מתמיד שכנראה מדובר בפרשיית ריגול/בגידה.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אני חושב שצריך ברגע זה לשלול לו את האזרחות הישראלית, החסינות הדיפלומטית ואת משרתו.מצדי שישאר בחור איפה שהוא עכשיו.אם הוא רוצה להמשיך לטייל בעולם, בכיף. לא על חשבוני!!
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים באשרה משקף את החסרונות של הדמוקרטיה החלשה שלנו.תסתכלו עליו ותראו אותנו...
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אני חושב שצריך ברגע זה לשלול לו את האזרחות הישראלית, החסינות הדיפלומטית ואת משרתו.מצדי שישאר בחור איפה שהוא עכשיו.אם הוא רוצה להמשיך לטייל בעולם, בכיף. לא על חשבוני!!כן פשוט בחור עלי אדמותhttp://www.loadtest2005.net/loadtest-me/sidelogs/projects/MIDDLE%20EAST%20IMAGES/Doha%20Qatar.jpg
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אני חושב שצריך ברגע זה לשלול לו את האזרחות הישראלית, החסינות הדיפלומטית ואת משרתו.מצדי שישאר בחור איפה שהוא עכשיו.אם הוא רוצה להמשיך לטייל בעולם, בכיף. לא על חשבוני!!הוא צריך להיכנס לכלא על בגידה, אבל גם אם הוא ימות במפתיע בעוד שנתיים כשמישהו ירה בו בחדר במלון זה יהיה טוב.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אאל"ט אמרו בחדשות שיש לו בעיה בכליות והוא כבר עבר השתלה.זה הזמן לפתוח ב"איחולים לבביים"
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מאמר מעניין בנושא (אגב, באופן כללי המאמרים באתר הזה מאוד מעניינים, בדיוק היום נתקלתי בו ) אפשר למצוא כאן.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אאל"ט אמרו בחדשות שיש לו בעיה בכליות והוא כבר עבר השתלה.זה הזמן לפתוח ב"איחולים לבביים"אם זה העניין, מה רע בדיוק ברפואה הישראלית?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר מאמר מעניין בנושא (אגב, באופן כללי המאמרים באתר הזה מאוד מעניינים, בדיוק היום נתקלתי בו ) אפשר למצוא כאן. קראתי, המאמר עצמו נחמד(ואני לא יכול לערער על נכונותו כי אני לא מעורה בפרטים) אבל האתר הזה נראה לי מאד לא נייטרלי.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אני כמעט בטוח שהמאמר הופיע אתמול ב"24"ניקולס- לא הבנת אותי. לא התכוונתי שהוא נסע לחו"ל לניתוח. זה רק היה תגובה לדבריו של אלימלך אגוז
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים קראתי, המאמר עצמו נחמד(ואני לא יכול לערער על נכונותו כי אני לא מעורה בפרטים) אבל האתר הזה נראה לי מאד לא נייטרלי. עד כמה שאני ראיתי, יש שם רק מאמרים של ד"ר גיא בכור שכתב את המאמר הנ"ל. מן הסתם, זה לא "נייטרלי" אם אותו בן אדם כותב את כל המאמרים : עדיין, כל המאמרים שלו שקראתי - עם ידע רחב בבסיסם וכתובים בצורה מרתקת (האמת, קראתי בסה"כ 5 מאמרים בינתיים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.