עבור לתוכן

צסק"א-מכבי 71:92 סופי! - מה יש לכם להגיד?

Featured Replies

פורסם

תם עידן בכדורסל האירופי. מכבי ת"א הובסה כצפוי במוסקבה על ידי צסק"א 92:71 ולראשונה אחרי שלוש שנים, לא תגיע לפיינל פור היורוליג..

פשוט בושה איך שהם שיחקו היום, באמת אם אנחנו רוצים לחזור להיות כמו שהיינו פעם חייבים לעשות כמה שינויים!

תגידו מה אתם חושבים!!

פורסם

שמכבי אפסים?

פורסם

הם מפסידים 100%

פורסם

תודה לך צסקא

פורסם

הגיע הזמן.

אולי סוף סוף יהיה שינוי בגישה החובבנית שם.

פורסם

זה היה צפוי

בני השרון הדיחו אותם בחצי גמר הגביע ;D ;D ;D

הם הפסידו כבר כמה משחקי ליגה שאחד מהם לגליל

ובכלל הם ניראים גרוע יחסית למכבי

עכשיו שיש רק משחק אחד בגמר האליפות אולי הם יפסידו גם תאליפות

מכבי השנה פשוט על הפנים

זרים גרועים יחסית למכבי וישראלים לא יציבים בכלל

פורסם

אולי זה היה לטובה. עכשיו מכבי תוכל ותצטרך להתרכז בליגה, וככה ההישגים יראו.

פורסם

גם הפועל ירושלים וגם בני השרון ניראים מצוין בתקופה האחרונה

והם מסוגלים לדפוק למכבי את האליפות

תזכרו את מה שאני אומר

פורסם

לא נורא... אז לא הגיעו לפיינל פור. מותר להם.

אבל תאמת לא אכפת לי. כדורגל הרבה יותר מעניין...

*אללה מרמורק*

פורסם

מכל הסגל צריך להשאיר רק את נבן,בינום ושארפ.

כל השאר או שגרועים או שעיפים מדי.

פורסם

סה"כ תוצאה הוגנת. יש רק 5 שחקנים שמתאימים לרמה של הפיינל-פור (וויצ'יץ, בורשטיין, אליהו, שארפ וארנולד), ושארפ וארנולד מתאימים לפיינל פור כשחקנים מספר 6-7, לא לחמישייה. סה"כ מכבי מסיימת מקום 6 באירופה (כי היא הגיעה עם מאלגה/ברצלונה למשחק שלישי, אבל הן לא יובסו כמו מכבי היום), וזה סביר.

מכבי בדירוג לפני אולימפיאקוס, אפס פילזן ובנטון טרוויזו וזה לא אסון. מכבי הוציאה את המקסימום עם סגל השחקנים המוגבל (תרתי משמע) שלה.

שנה הבאה צריך להשאיר רק את וויצ'יץ, בורשטיין, שארפ אליהו וארנולד כאמור (ואולי גם את גרין כשחקן מספר 11) ולהביא את דיווד בלאט בכל מחיר. הוא לא מוערך מספיק באירופה ולכן הוא רק בבנטון טרוויזו. צריך לצרף לקבוצה את לי ניילון, מריו אוסטין, מאסיו באסטון, דיווד בלוטנטאל ועוד רכז זר איכותי באמת.

החמישייה תהיה: אוסטין,בורשטיין, רכז זר,וויצ'יץ ובאסטון. ועל הספסל אליהו, ניילון, שארפ, ארנולד בלוטנטאל וגרין. מאמן: בלאט. עוזר מאמן: אדלשטיין. לדעתי זה מבטיח לפחות התמודדות מכובדת יותר מול צסק"א או טאו.

פורסם

וויצ'יץ כבר עיף מדי הוא לא סוחב צריך להחליף.

בורשטיין יכול להיות שחקן מחליף במקרה הטוב.

אליהו פשוט גרוע.היו לו כמה משחקים טובים יחסית אבל חוץ מזה פשוט אסון.

ארנולד כמו בורשטיין מתאים להיות שחקן מחליף לא יותר אם רוצים להגיע רחוק.

בנוגע למאמן למה את בלאט?ספאחיה לא רעה ממנו ותראה מה עשה עם הסגל המאוד מוגבל שלו מה שגדולים מבאלט ואחרים לא הצליחו.

פורסם

גם על פארקר אמרו אחרי העונה האחרונה שהוא עייף, וגם על וויצ'יץ לפני העונה הזאת. מקסימום אפשר לשים אותו בתור שחקן 6, הוא ייתן תחרות מעולה לפאפאלוקס על תואר השחקן השישי הטוב באירופה. חייבים להשאיר אותו, הוא בחמישיית העונה של היורוליג כבר שנתיים ברציפות ויהיה גם השנה.

בורשטיין שחקן מספר 5 ראוי בכל קבוצה, ויותר חשוב - הוא ישראלי. צריך אחד כזה. הוא אול-ארונד פלייר בקטנה, לא קרוב לפארקר, אבל עושה גם הכל מהכל ואפילו לא עושה יותר מדי נזק (בניגוד לביינום או לסלומון).

אליהו בסדר גמור, יש לו ירידות ועליות, אבל לדעתי הוא התקדם מאוד העונה והציג ממוצעים טובים מאוד. לגילו הוא אחד הטובים באירופה, בחמישיית העונה לשחקנים עד גיל 21 בוודאי.

ארנולד ברור שיהיה שחקן מחליף, ובתור שחקן 7-9 כמחליף הוא מעולה. הוא ראוי למקומות 7-9 בכל קבוצה באירופה, כולל מכבי.

ובלאט כי הוא הוכיח את עצמו עם סט.פיטסבורג (גביע אירופה), בנטון טרוויזו (אליפות) ומכבי ת"א (שותף מרכזי לשתי העונות הגדולות). בנוסף עוד לפני זה כמאמן גליל הוא זכה פעמיים בתואר מאמן העונה. הוא גם, אם אני לא טועה, זה שהביא את פארקר וויצ'יץ למכבי - מה שמצביע על בחירת זרים מעולה, כי הם הובאו למכבי בטרם נחשבו לכוכבי על וקנייתם הייתה ממש מציאה. ספאחיה לא מאמן מספיק טוב לדעתי. בחירת השחקנים שלו (יאסטיס ופליקס לדוגמה) לא הייתה טובה מספיק ומכבי הציגה משחק אחד טוב העונה - לפני שבוע, וזה היה בעיקר בזכות לחימה ועידוד מהקהל, ולא כתוצאה ממשחק משובח.

פורסם

זאת לא אומר שהוא מספק את הסחורה :nixweiss:

חצי עונה הוא לא מתפקד בגלל עיפות והחצי השני שהוא עוד מתפקד אז הוא מאוד איטי בדר"כ אבל כשחקן נוסף אפשר להשאיר אבל זה יעלה הרבה כסף שלא בטוח משתלם.

אם שמת לב בזמן האחרון למשחק של בורשטיין הוא מאוד מפוזר הרבה איבודים והחלטות רעות.

אבל אמרתי שכשחקן נוסף הוא מתאים וגם לא יקר כל כך.

אליהו מציג ממוצעים טובים?

אם תראה את המשחק שלו תבין שהוא לא יכול לשלוט טוב בכדור וחוץ מדאנקים בהתקפה הוא לא רלוונטי ועד הצבע בכלל אפשר לא לשמור עליו.

אני לא רואה שום בעיה להציב את בלאט כעוזר מאמן קרוב לוודאי שמפטרים אותו בכל מקרה.אבל כראש קבוצה עדיף לתת לספאחיה את המפתחות.

הוטא בעצמו לא בחר שחקנים חוץ מאחד וזה יסאיטיס שהיא מעולה אם להזכיר לך חצי עונה עם 60-70 % ל3 ובכלל ממוצעים מאוד גבוהים אבל אז הייתה צניחה פתאומית לא מוסברת.

השחקנים הגרועים שהביאו ואלו שנישארו הם העבודה של עוזרי המאמן שמשמשים כסקאוטרים וההנהלה שמאשרת עסקאות מפוקפקות.

פורסם
החמישייה תהיה: אוסטין,בורשטיין, רכז זר,וויצ'יץ ובאסטון. ועל הספסל אליהו, ניילון, שארפ, ארנולד בלוטנטאל וגרין. מאמן: בלאט. עוזר מאמן: אדלשטיין. לדעתי זה מבטיח לפחות התמודדות מכובדת יותר מול צסק"א או טאו.

בתור אוהד בני השרון אני די בטוח שנילון יעבור לקבוצה גדולה שנה הבא

אבל הוא לא שחקן ספסל

אתה מדבר על שחקן שהדיח אותכם מהגביע -קבוצה אם תקציב ענק יחסית לבני השרון

נילון שחקן מרכזי ויכול לשחק הרבה דקות בכל קבוצה בדרג אירופי ולתרום הרבה

תזכור שהוא היה שחקן דרג בינוני בNBA ומציג כושר כזה ברוב המשחקים

והוא זה שגרם לבני השרון להיות קבוצת צמרת השנה

בילעדיו רוב המשחקים הינו מפסידים כי בלאצר רק עכשיו התחיל ליפרוח

וסיסה גבוה טוב אבל לא ברמה של וויציץ

יתר הסגל בינונים ומטה למרות שהרבה ישתפרו בתקופה האחרונה

בקיצור אני מעריך שלא נוכל להחזיק את נילון שנה הבא אבל תן לו תכבוד הראוי

אם תיקחו אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים