עבור לתוכן

המחשב טוען את הווינדוס במשך 2 דקות.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה עם DEFRAGMENT DISK??

אחרי שידרוג

על פי מה שאני יודע ותתקן אותי אם אני טועה...

מחשב שלא נגעו בו בקושי לא אמור שיהיו בו בעיות קריטיות עם איחוי ברמה שאני מדבר עליה צריך לראות בשביל להבין למה אני מתכוון ש2 דקות פס טעינה הולך וחוזר אם הוא לא היה אומר לי שהווינדוס אמור להעלות מתישהו הייתי כבר בטוח שזה לא יעלה.

תוריד את התוכנה bootvis (תחפש בגוגל)

ותעשה לפני המדריך הזה

http://www.weethet.nl/english/hardware_bootvis.php

בהצלחה!

מעניין אני אנסה......

בכל אופן תודה רבה רבה לכל העונים עד עכשיו.

פורסם

מה עשיתם מהנורוטון?

תסתכלו במפרט בצד, מחשב מאוד ישן בן 7 שנים.

מותקן עליו נורוטון וחלונות XP, זמן הטעינה הוא דקה אחת. הפס הלבן בהתחלה נעלם אחרי 3 שניות מרגע שהוא הופיע.

פורסם
  • מחבר

.בכל אופן אתה מוזמן לעיין בקישור הזה ,(לא קשור לאנטי וירוס ) תעיין היכן שרשום The trap..

http://winhlp.com/WxDMA.htm

אתה פשוט גאון.

זאת באמת כנראה יכולה להיות התשובה עיינתי בזה לא רק במה שציינתת צריך לקרוא את כל הדף זה עונה בדיוק לבעיה שיש מי שרוצה יכול לשנות את ההגדות במחשב שלו מDMA לפPIO ויבין בדיוק על מה אני נדבר אבל מי נגע לו שם בזה.....(ואז סוף סוף תפסיקו להזכיר את נורטון)

אני כנראה אתקשר אליו עכשיו לבדוק אם זאת הבעיה.

פורסם
  • מחבר

באשר להודעה הקודמת התקשרתי אליו וההארד דיסק שלו על DMA MODE 4 כך שזאת לא הבעיה אבל זאת בהחלט יכלה להיות הסיבה(המחשב חוזר לPIO בגלל כל מיני סיבות שמצויינות בלינק הקישור).

אם יש עוד רעיונות בכיוון הזה אשמח לשמוע.

אולי איזה הגדרת ביוס או בעיות דריבירים.

בתודה מראש.

פורסם

היה לי פעם בעיה דומה בלוח אם של ASUS p4c800 של חבר (סוקט 478)

מחשב P4 (לא סלרון!!) 2.8 ג'יגה הרץ 2 מגה CACHE זיכרון דואל 1 ג'יגה 400 מגה הרץ

מחשב שהיה בו רק איקספי SP2 אמיול וAVGFREE

המחשב זחל בצורה ממש ממש מוזרה בעליה של המחשב

חיפשתי טרויינים או ישומים אחרים שתוקעים אותו ונראה שהכל היה בסדר עד שחבר הציע לי לבדוק עדכונים לBIOS ובאמת מצאתי ועדכנתי את הBIOS ואז המחשב התחיל לרוץ טוב

בREADME של קובץ העדכון היה כתוב משהו על איזה FIX מסויים בשביל איזה שהיא תכונה (היא נמצאת בservices.msc) שיש בSP2 שמנסה להטען 3 פעמים ולא מצליחה אז זה מה שגורם לטעינה הארוכה

נ.ב. לפני שאתם מעדכנים BIOS שימו לב שאתם מתאימים את קובץ העדכון אל דגם הלוח אם!!!!!!

פורסם
  • מחבר

במחשב שלי הייתי מעדכן ביוס אבל אני לא יעשה את זה אצל אנשים אחרים....

אבל זה נשמע בהחלט אפשרות שצריך לבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים