עבור לתוכן

המחשב טוען את הווינדוס במשך 2 דקות.

Featured Replies

פורסם

חבר הזמין אותי לסדר לו את המחשב בגלל שהמחשב שלו איטי.

מדבור במחשב בערך בן ארבעה חודשים

3.2 GHZ

זכרון 512 DDR2 667MHZ

לוח אם P4M800 Pro-M7 של BIOSTAR

ללא וירוסים

לא עמוס

רשימת STARTUP מצומצמת

אין עליו שום תוכנות מותקנות פרט לאנטי וירוס נורטון ועוד כמה דברים קטנים

טמפרטורות מחשב תקינות לחלוטין מאוור היטב ללא אבק(מעבד באזור 35).

יש לציין שהוא התקין ווינדוס ועליו התקין חבילת שדרוג לווידוס (מין דיסק כזה שמורים מקבלים שמאפשר לך לקבל ווינדוס ב100 שקל ולהתקין אותו על ווינדוס חוקי קודם שיש לך).

יכול להיות שזאת הבעיה וההתקנה של השדרוג על הגרסה הקודמת היא היוצרת את הבעיה או שיש לכם רעיונות אחרים?????????????

אני רוצה להיות בטוח ולא סתם לפרמט ולגלות שנשארתי עם אותה הבעיה מה אני צריך עוד לבדוק??????

פורסם

עוד לפני שנכנסתי לדיון אמרתי שזה בטח נורטון..נוכחתי לדעת שצדקתי.

בזמנו היתה כתבה באיזה אתר חומרה מחו"ל שנורטון גורם לטעינה הכי איטית מכל התוכנות הביתיות או משהו בסגנון.

תעיף את הנורטון לעזעאל,תתקין AV נורמאלית והווינדוס שלך יעלה במיהורות

פורסם

הנורטון הורג את המחשב תנסה משהו קל כמו NOD32 וכאלה ..

פורסם

Nod32 לא חינמי.

יש לך המון תוכנות חינמיות,ומס' תוכנות שמגיעות עם 30 יום ניסיון כמו קספרסקי.

עיין בסטיקי של פורום תוכנה לגבי העניין הזה

פורסם
  • מחבר

זה לא הנורטון.....

אני מבטיח לכם לפני יומיים סידרתי למישהו אחר את המחשב והוא רצה שאני ימהיר(ברמת התוכנה כמובן) לו את המחשב אז החלפתי לו את הנורטון לאווסט זה קצת עזר קצרתי לו את רשימת הSTARTUP וזה שיפר גם אבל השיפור המשמעותי שגרם למחשב לחזור לטוס היה פשוט לנקות בין הצלעות קרור של המעבד והטמפרטורה ירדה מ50 מעלות ל20 ואז המחשב טסססס...

אבל עכשיו אני מדבר אתכם על שתי דקות(דקה וחצי על השעון) שפס הטעינה של ווינדוס פועל ממתי שהפס בטעינה הולך וחוזר הוא פשוט לוקח המון זמן מה שמעיד על בעיה שאני לא בטוח מהי בדיוק????

מחשב חדש רק נורטון נרו ועוד תוכנה אחת מותקנות על המחשב הזה אין וירוסים אין שום דבר אין קריסות מערכת עכשיו השאלה היא אם שדרוג של הווינדוס(חבילת השדרוג תסתכלו בסוגריים בהודעה הראשונה שלי) יכול לגרום לבעיה הזאת.(הוא שדרג ישר אחרי התקנת ווינדוס ולא זוכר מה היה בין לבין...)

פורסם

חבל להתעקש. אני לא ממציא את העניין סתם אלא ראיתי באמת בדיקה כזו עם מס' תוכנות ואת התוצאה אמרתי לך.

יודע מה? גם אם אני ממציא,נורטון חרא של AV וזה ידוע,הוא מכביד על המחשב וגונב הרבה זיכרון - תחליף אותו בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שנורטון מאיט את המחשב מהסיבה הזאת אין לי נורטון על המחשב אבל הדבר היחיד שיש לו זה נורטון ובקטע שהוינדוס מתאתחל אז יש את הפס הזה שזז על המסך במחשב נורמלי זה הפס עובר 4-9 פעמים(אני מכיר את זה טוב) משהו כמו 10-25 שניות אבל אצלו זה כמעט שתי דקות והמחשב חדשששששששששש.

פתרונות אחרים לא להזכיר את נורטון.

תודה רבה לכל העונים עד עכשיו....

פורסם

אני פשוט לא מבין למה אתה מתעקש לנסות לפחות,במיוחד כשאני אומר לך וזה ידוע שנורטון זה חרא של AV

פורסם
  • מחבר

את נורטון אני יוריד בסופו של דבר מהמחשב שלו בלי קשר. נורטון זה זבל זבל של AV ואני יודע את זה טוב מאוד ואני כבר לפני שנתיים זרקתי אותו מהמחשב שלי

אבל שאני רואה בעיה כזאת אני מנסה להבין מאיפה היא באה ואני יודע שהנורטון לא אשם.

מדבור בשלב של הטענינה של ווינדוס בשלב זה בכלל תוכנות לא נטענים אלא רק קבצי מערכת ונורטון לא נמצא שם ובכל זאת זה תקוע...........

אני חושב שזה יכול להיות אחד מרכיבי החומרה ....... אבל אני לא בטוח

פורסם

אני גם מאמין שזה הנורטון לדעתי חבל על מקום ב hd .בכל אופן אתה מוזמן לעיין בקישור הזה ,(לא קשור לאנטי וירוס ) תעיין היכן שרשום The trap..

http://winhlp.com/WxDMA.htm

פורסם

הנורטון רק מכביד על המחשב ..

וגם ה NOD32 זה גרסה חינמית ל30 ואחר כך עם כספ כמו השאר ..

פורסם

ביקשת עזרה נכון?!

יפה! אומרים לך תמחק תנורטון ותבוא לפה למה אתה מתווכך?

זה לא אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם יש להם ניסיון,

וגם אני אומר שהנורטון מכביד וסיכויים גדולים שהוא עושה תבלאגן,

וגם עם 512 זיכרון ותוכנה כל כך כבדה .. היא לוקחת כמו פוטושופ התוכנה הזאת.

ואם זה השדרוג אז בטח בהוספה והסרה יש את השדרוג תמחק אותו.

פורסם
  • מחבר

אני מבין טוב מאוד בתמיכה .רוב ההודעות שלי הם בפורום הזה זה לא הפעם הראשונה שאני מסדר מחשבים ואני מסביר שזה בקטע של הטעינה שלל ווינדוס נורטון לא נמצא שם בכלל הוא פשוט לא שם לא קשור לזה בכלל......

כל מה ששאלתי הוא אם חבילת שדרוג של ווינדוס יכולה לגרום לזה ונראה לי שלא אז ככל הנראה הבעיה היא באחד מרכיבי החומרה ואת זה אני אבדוק פעם הבאה שאני אלך אליו....

פורסם

מה עם DEFRAGMENT DISK??

אחרי שידרוג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים