עבור לתוכן

דפי אינטרנט וטקסטים בPIVOT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה :lol:)

השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה)

(השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב)

צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר

מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב

תתחדש tmpusr )

פורסם

רוב האתרים מתאימים לגודל של 1024x768 ומעלה, כלומר 1024 פיקסלים לרוחב, ול-WFP יש 1050 פיקסלים לרוחב במצב Pivot.

פורסם
  • מחבר

ואו, אז זה אומר שאפילו אתרים הוא לא יכול להציג בפייבוט במלואם? עד כמה זה מפריע?

ומה לגבי word לדוגמא? הוא מציג את רוחב הדף במלואו ?

פורסם

אל תדאג הוא מסדר איתם כמו שצריך

גם אתרים הוא מציג במלואו אני כרגע במצב פיווט

שמע זה גם מצב שאתה לא תיהיה בו כל הזמן במחשב זה נוח לפורמים ולעוד כמה דברים כמו וורד ודברים כאלה

נגיד באתר בזמן פיווט אז אין את הפירסומות הזאת בצד שמאול אבל זה לא מפריע ההפך יותר לא מושך את העין כל הזמן שזה זז שאתה מגלגל את הדף

פורסם

ואו, אז זה אומר שאפילו אתרים הוא לא יכול להציג בפייבוט במלואם? עד כמה זה מפריע?

ומה לגבי word לדוגמא? הוא מציג את רוחב הדף במלואו ?

לא, אתה כנראה לא הבנת את הכוונה שלי.

גם במצב Pivot הוא יותר רחב מאשר המינימום שנדרש לכל אתר אינטרנט, ולכן הוא מציג אותם בלי בעיה

ספציפית לגבי Word, הוא מסוגל להציג A4 בזום של 120% (מה שמתקבל מהגדרת "רוחב עמוד"), עם הרבה שטח לא מנוצל בתחתית המסך עבור עמוד נוסף (בדקתי עכשיו על המסך שלי).

פורסם

רק צריך להיזהר, כי במצב PIVOT יש קומבינציות לא ברורות של כרטיסי מסך ? עם מסכים שלא עובדים טוב במצב הזה (עדכוני המסך איטיים, עדיין אפשר לעשות הכל, אבל זה יכול להציק זמני התגובה).

פורסם
  • מחבר

אל תדאג הוא מסדר איתם כמו שצריך

גם אתרים הוא מציג במלואו אני כרגע במצב פיווט

שמע זה גם מצב שאתה לא תיהיה בו כל הזמן במחשב זה נוח לפורמים ולעוד כמה דברים כמו וורד ודברים כאלה

נגיד באתר בזמן פיווט אז אין את הפירסומות הזאת בצד שמאול אבל זה לא מפריע ההפך יותר לא מושך את העין כל הזמן שזה זז שאתה מגלגל את הדף

סבבה, תודה. :)

אתה אומר שלמרות שהוא מציג את הדף במלואו הוא חותך את הפרסומות? איך זה?

לא, אתה כנראה לא הבנת את הכוונה שלי.

גם במצב Pivot הוא יותר רחב מאשר המינימום שנדרש לכל אתר אינטרנט, ולכן הוא מציג אותם בלי בעיה

ספציפית לגבי Word, הוא מסוגל להציג A4 בזום של 120% (מה שמתקבל מהגדרת "רוחב עמוד"), עם הרבה שטח לא מנוצל בתחתית המסך עבור עמוד נוסף (בדקתי עכשיו על המסך שלי).

חחח סליחה התבלבלתי חשבתי שלפי ההודעה הקודמת שלך הוא לא מצליח. :s07:

בקשר לword, אז הוא מסוגל להציג רוחב בצורה מעולה. יופי. :D

תוכל להרחיב לגבי השטח הלא מנוצל בתחתית? הכוונה שהוא מציג רק חלק מהדף הבא במקרה ויש כזה?

תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs:;)

רק צריך להיזהר, כי במצב PIVOT יש קומבינציות לא ברורות של כרטיסי מסך ? עם מסכים שלא עובדים טוב במצב הזה (עדכוני המסך איטיים, עדיין אפשר לעשות הכל, אבל זה יכול להציק זמני התגובה).

אני מניח שבword ואינטרנט זה לא בדיוק מפריע.. :hat:

לגבי השאר גם כך אני לא אשתמש בפייבוט, וגם אם כן...

8800gts אני מניח שיסתדר איתו בסדר..אפילו במשחקים בפייבוט חח :silly:

פורסם

זה עדיין מעיק גם באינטרנט וורד לגלול ולראות את העדכון בחלקים... ועדיין לא ברור אם זו בעיית תוכנה או חומרה, אבל בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

חחח אני לא מאמין שתיהיה בעייה בטעינת דף אינטרנט. :silly:

ובכל מקרה, תודה רבה. :D

פורסם

תוכל להרחיב לגבי השטח הלא מנוצל בתחתית? הכוונה שהוא מציג רק חלק מהדף הבא במקרה ויש כזה?

כן, לא מדדתי (אני לא מול המסך כרגע) אבל יש מקום לחלק לא קטן מהעמוד הבא

פורסם
  • מחבר

מצויין, זה הולך להיות ממש כיף, תודה על העזרה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים