פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אתם לומדים בשישי?!! חעחעחע איך נדפקתם....בכל מקרה אני כנראה לא יהיה יום ראשון ושניAvikoולמה בדיוק נדפקנו? יש לנו חצי מהשעות שיש לך ביום. בנוסף לזה שאני בכל מקרה לא לומד בימי ראשון.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אתם לומדים בשישי?!! חעחעחע איך נדפקתם....בכל מקרה אני כנראה לא יהיה יום ראשון ושניAvikoאיך אני מקנא בילדים שלומדים יותר שעות ממני בפחות ימים... פשוט גן עדן
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים לכל מי שמבסוט שהוא לא לומד בשישי...אתם לומדים 5 ימים אבל כל יום שעה יותר אז אל תהיו מבסוטים...וזיבי אני לא הולך מחר אני יגיד חשבתי שיש שביתה זה כולה יום שישי 4 שעות...וד"א, Aviko כמה שעות יש לך בשבוע?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אמממ גם אני קראתי את זה אבל כשקמתי עכשיו קיבלתי 2 הודועת מאנשים שקראו בעיתון של הבוקר שמחר גם יש שביתה..גם אני קיבלתי את ההודעה הזאת אבל נראה לי שאינטרנט יותר מעודכן.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים באתר של ארגון המורים כתוב שמחר אין שביתה..מחר, יום שישי, 13.4.07 , ביום ראשון, 15.4.07 וביום שני, 16.4.07 , נקיים את הלימודים בבתיהספר על מנת לאפשר לבתי הספר להיערך, להכין ולהשתתף בטקסי יום השואה.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מה הקטע של ההכנות יום שני הטקסים.. בשביל מה שלושה ימים.. הם רק צריכים את הנשנשים של המקהלה בשביל להקליט פלייבקים מה הם רוצים את כולם :pissed:
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר בידיעות אחרונות של הבוקר היה רשום שרק יום ראשון חוזרים ללמודנכון אבל זה השתנה :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.