פורסם 2007 באפריל 1218 שנים כל התצוגה ממש זזה לי קצת הצידה ואז נוצר לי בצד מעין שטח מת שחור.יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI.למה זה קורה לי ? וגם הרזולוציה משתנה מידי פעם מ-1680X1050 ל-1440X900 (או משהו דומה) ואז אני צריך להיכנס למאפיינים של הכרטיס מסך ולסדר את זה.זה ממש מעצבן הקטע הזה.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים התכוונת לריסט או לריסטרט?אם הכוונה לריסט- מה גורם לו? תטפל בבעיות אחת-אחת.בנוסף, ניסית דרך הכפתורים של המסך לתת לו הגדרות auto?בצורה כזאת הוא יסדר את עצמו לבד ויעלים את השטח השחור...
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר התכוונתי שאני עושה ריסטרט למחשב.ואיך בדיוק נקראת האפשרות הזאת במסך ?ואגב אם גם הרזולוציה משתנה אז מה אני עושה אז ?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אם המסך שלך הוא LCD, בד"כ יש כפתור שרשום עליו Auto.לגבי הרזולוציה:כשאתה נכנס למאפייני התצוגה בלשונית settings תיכנס ל-Advanced ותבדוק איזה מ-3 האופציות מסומנות לך תחת "After I change display settings"האופציה האמצעית אמורה להיות מסומנת.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר כשאתה אומר להיכנס ל-settings אתה מתכוון איפה ? אתה מתכוון ל-CONTROL PANEL של ATI ?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים לא, התכוונתי ללשונית settings שנמצאת היכן שאתה משנה את הרזולוציה: control panel>display
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.