פורסם 2003 בינואר 1522 שנים האלן חברה.. חבר שלי קנה מחשב פיצוץ כולל כרטיס מסך RADEON 9700PRO.אך הבעיה היא שב3DMARK התוצאה שלו נמוכה יחסית!! הוא גם גילה שבאתר התוצאות של 3DMARK בשורה AGP: כתוב לו: NOT AVAILBLE!..ואנו חושדים שזו יכולה להיות הבעיה לירידה בביצועים?! חיפשנו בביוס אפשרו לשנות את הAGP (לוח EPOX שתומך נראה לי עד AGPX8)אך לא מצאנו אותה בשום מקום! גם בדרייברים האו חיפש ולא מצא אפשרות זו..אנחנו חושדים שבכלל הכרטיס פועל ללא האצה מהצד של AGP או משהו כזה.. האם למישהו יש שיטה לבדוק מה מהירות הAGP וכיצד לשנות אותה???תודה מראש.
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים זה הכרטיס שלי ורק רציתי להגיד שה: gigabyte vga informatinכותב שהAGP speed שלי זה 1X ו אני לא יודע איך לשנות את זה
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=21 תנסה לבדוק אם התוכנה הזאת, איזה לוח זה? :
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים שלום, לי יש אותו כרטיס.. ואני ינסה לעזור לך. תגיד... איזה גרסת דרייברים ממותקנים לכרטיס שלך? ומה הציון שקיבלת ב 3DMARK <? וב מאפייני כרטיס המסך SMART GART מה מהירות ה AGP ? ואם זה 1 אתה יכול להזיז את הסימון ל 4 ? ואם אתה עדיין משתמש בדרייברים המקוריים שהגיעו עם כרטיס המסך CATA 2.4 אז מייד להוריד מ... http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html ולהתקין אותם . בהצלחה
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים זו תוצאה נמוכה ?? :asthanos:אז מה אגיד אני עם תוצאה שלא עולה על 11000? ???
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים אממ... 12200-13500 13500, או 12200? : הראשונה נראית הגיונית, אם כי טיפה נמוכה, כאשר הוא עושה את הבדיקה, ששום דבר לא ירוץ ברקע, כלום .
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים זה לא ה-AGP מפני שההבדל בביצועים מ-4x ל-8x לא מורגש כמעט.אולי יש בעיות בוינדוס שגורמות לציון הנ"ל. ויכול להיות שזו בעיה של דרייברים לא מתאימים או לא עדכניים.
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים התוצאה טובה אם מדובר ב-13500 ואם מדובר במעבד ובכרטיס שלא עברו המהרה כלשהי ! כמו כן דרייברים של PBA חדשים אמורים לעזור לך !
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים PBA - אלו כרטיסים שהם Powerd By ATI כמו הכרטיס שלך . ( לפעמים עם כרטיסים שהם PBA ומשתמשים בדרייברים שהם BBA - Built By ATI נוצרות ביות ) :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.