עבור לתוכן

בושה להיות כבר חייל מילואים

Featured Replies

פורסם

חיילי מילואים שהגיעו לפעילות מבצעית התלונננו על אספקת מזון דלילה: "הגענו למוצב והיו בעיקר שקיות קטשופ. זה היה מביך". מ"פ המפקדה, שהעלה את הטענות בפני קציני החטיבה, הושעה מתפקידו ושוקל כעת שלא להמשיך בשירות המילואים. חבריו: "הוא נלחם עבורנו, ביצע את התפקיד שלו ועל זה מעיפים אותו?". דובר צה"ל: לא היה חסר מזון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386614,00.html

מה זה צריך להיות? :pissed:

פורסם

פשוט בושה!!!,

עד שמישהוא עזר אומץ והלך לידע,כל הכבוד לו!.

כאילו מה? - הם שירתו את המדינה ולא סיפקו להם אוכל? - שיתביישו להם!.

:pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

שערוריה!!

פורסם

אין בכתבה הזאת פרטים מספקים כדי לדעת בוודאות מה קרה שם, מה שלא מונע מ-YNET לשים כותרות מפוצצות (כמו כל התקשורת בארץ). הכתבה רומזת, למרות שאין לכך הוכחות או סימוכין, שהקצין הושעה מתפקידו מכיוון שהתלונן בפני הסמח"ט על כך שאין מספיק מזון. בכתבה לא מצוין כיצד הקצין פנה לסמח"ט (יכול להיות שהוא התחיל לצעוק עליו מול כל חיילי הפלוגה) ולמה הוא בכלל הושעה, מה שכמובן לא מפריע לכל הטוקבקיסטים המפגרים לצעוק "תעיפו את המח"ט!!11" כאילו שכל אחד מהם מינימום רא"ל במיל'.

אני לא מנסה, חלילה, לגונן על צה"ל, אלא רק להפנות את תשומת לבכם לעובדות. או ליתר דיוק, לחוסר בהן.

אגב, Classified, תזכיר לי איפה אתה עושה מילואים שאתה קובע ש"בושה להיות כבר חייל מילואים".. ?

פורסם

מהיכרותי את גורמי הצבא הבכירים אינני מוציא מכלל אפשרות נסיבות העניין ככשל מערכתי חמור !

ואני חושב שיש להעמיד לדין את המח"ט הנוגע אם אכן יתברר שלחיילים לא היה מה לאכול בפעילות !

בושה ושערורייה ! כמו כן אח"כ מתפלאים מדוע אחוז משרתי המילואים צונח מדי שנה בשנה... ! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

לפני כמה חודשים היה אי הבנה ביני לבין קצינת קישור בקיצור אני יושב בחנות שלי ופיתאום לתומי ניכנס משהו מברר של מוצר

אני אומר לו מחיר והוא יוצא

אחרי זה הוא חוזר ומזדיין תמוח חופר וחופר ופיתאום השותף שלי אומר לי "בן" תביא את "משהו" לא זוכר

פיתאום הבחור ההוא יוצא

חוזרים עלי יסמנקים עםכובעים של משטרה כל אחד כמו קיר קופצים עלי (ליד לקוחות)

ושמים עלי אזיקים ברור לכם שניכנסתי כמו מניאק לB4

ואז ג'למי כמה ימים ואז כלא קצת ואז הביתה חחח

פורסם

מחזק, מיני.

כרגיל ההר יוליד עכבר.

פורסם

מה היתה אותה אי ההבנה ? :nixweiss:

פורסם

אגב, Classified, תזכיר לי איפה אתה עושה מילואים שאתה קובע ש"בושה להיות כבר חייל מילואים".. ?

:xyxthumbs:
פורסם

עוד לא הבנתם? בושה להיות מילואימניק, בושה להיות חייל, בושה להיות מורה, בושה להיות חולה, בושה להיות קשיש, בושה להיות נכה, בושה להיות מכוער, בושה להיות.

הבושה היא לא בלהיות מה שאתה, הבושה היא היחס שהחברה נותנת ובואו נודה, החברה הזאת דפוקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים