עבור לתוכן

פיתוח ישראלי מאפשר למעבדים (כלשהם) בעלי ליבה אחת לתפקד בתור רבי-ליבות

Featured Replies

פורסם

EETimes

המוצר, שנקרא CoreUpGrade, מאפשר למעבדים (כלשהם) בעלי ליבה אחת לתפקד כאילו יש להם כמה ליבות, עם עלייה בביצועים עד פי 4 וללא תלות בארכיטקרטורה!

לדעתי זהו פיתוח מאוד מעניין, עם אפשרות לתת למשתמשים שיש להם עדיין מעבדים עם ליבה יחידה אפשרות להישאר תחרותיים אפילו אם אין להם התקציב המתאים (למרות שעדיין לא ידוע מחיר התוכנה...). עוד, עם חוסר תלות בארכיטקטורה, אני מאמין שניתן ליישם פתרון זה לכל שבב עיבוד שהוא במגוון מכשירים (גם טלפונים ניידים!). אפשרות מעניינת נוספת (שאני בכלל לא בטוח לגבי ישימותה) היא "הוספת ליבות" למעבדים שכבר יש להם יותר מליבה אחת.

אתר החברה

:yelclap::xyxthumbs:

• תגובות 39
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במחירים של היום לא נשמע כ"כ אטרקטיבי

פורסם

שום תוכנה לא יוצרת יחידת עיבוד יש מאין

פורסם

עלייה בביצועים עד פי 4 וללא תלות בארכיטרטורה?? לא נראה לי הגיוני

פורסם

מה המצב אבי?

אני מציע לכולם לקרוא באתר החברה את ה-technology overview... תקבלו כמה.. הארות חדשות בנושא. ::)

פורסם

אולי מישהו יוכל לפרט ממש בקצרה איך הכנולוגיה הזאת עובדת כי לא ממש הצלחתי להבין.

פורסם

מה המצב אבי?

אני מציע לכולם לקרוא באתר החברה את ה-technology overview... תקבלו כמה.. הארות חדשות בנושא. ::)

קראתי, לא כתוב שם כלום.

פורסם

יש שם אפילו שרטוט קצרצר.. לא ראית?

בקצרה, מה שאני הבנתי: הטכנולגיה עושה שני דברים: הראשון הוא ייעול הפקודות המועברות אל המעבד ובלוקי המידע השונים, תהליכי העיבוד וקיצוץ cycles שבהם ממתינים לשליפת מידע מהזכרון.

הדבר השני הוא עריכת ה-NETLIST של הצ'יפ כדי שיזוהה למעשה בכל רמות המערכת כמעבד כפול ליבה.

זה למיטב הבנתי הכושלת.

פורסם

אתה נותן למוצר שלהם את המבנה של המעבד שלך והוא שומר על המבנה החיצוני שלו, אבל מבפנים הופך אותו למעבד עם כמה ליבות. נועד בד"כ לכל מני מעבדי DSP למניהם (למרות שגם כאלו יש כבר היום DC).

הנתונים של שיפורים בביצועים הם תאורטים כמו שתגיד שמעבד dual core במחשב שלך משפר פי 2 את הביצועים...

פורסם

אה, זה לא נמצא ב-Technology Overview.

ההסבר שלהם גם תחת המוצר הוא קשקוש בלבוש שיווקי, ובכלל לא מתאר איך המוצר מתיימר לעשות את מה שנטען.

פורסם

נראה כמו איזה STARTUP שהתחיל כשכפולי הליבה עלו 2000+ שקל והמשיך מכח האינרציה :)

פורסם

Mplicity's IP portfolio is a top priority ongoing task in its R&D activity.

Mplicity has already filed several patents, covering its basic technology

and its product line. The details of our pending and emerging patents are

still confidential.

פורסם

במילא הפטנטים מפורסמים לאחר 18 חודש, גם אם עוד לא אושרו, וניתן לצפות בהם חופשי לחלוטין.

לא מצאתי פרסום שלהם ב-USPTO למשל.

הם קמו ב-2002, שייכים לחברה אחרת.

הציגו באיזה תערוכה ביפן לפני שנה, אבל עדיין מוזר.

פורסם

כן וגם הריון לוקח 9 חודשים (אבל לא קשור באותה מידה).

פורסם

אתה נותן למוצר שלהם את המבנה של המעבד שלך והוא שומר על המבנה החיצוני שלו, אבל מבפנים הופך אותו למעבד עם כמה ליבות. נועד בד"כ לכל מני מעבדי DSP למניהם (למרות שגם כאלו יש כבר היום DC).

הנתונים של שיפורים בביצועים הם תאורטים כמו שתגיד שמעבד dual core במחשב שלך משפר פי 2 את הביצועים...

שוב, איך אתה יוצר יש מאין יחידות עיבוד?

והנתונים של השיפור ביצועים מעידים במקרה הטוב על חוסר הבנה בסיסי ובמקרה הרע זה כבר הטעייה מכוונת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים