עבור לתוכן

לריסה טרימבובלר אושפזה!!!

Featured Replies

• תגובות 116
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אמן תמות.

על זה הייתי חוסם אותך לחודש.

(ד"א כשכתבתי את זה חשבתי שזה "אסתרינה טרטמן" :o אבל בכל-זאת איחלת למישהי למות והייתי חוסם אותך גם על זה. :P)

פורסם
  • מחבר

איזה מזל יש לי שאתה לא המנהל כאן, הא?

איימתי להרוג אותה? הרגתי אותה? הצעתי למישהו להרוג אותה? העלתי את הרעיון להרוג אותה? לא! רק הבעתי את רצוני העז למותה.

פורסם

מחזק את רצונך..

פורסם

מגיע לה גם כן ,יש לה עיניים בתחת?

פורסם

אעעם כן, ואם אני הייתי מביעה את רצוני העז במות רבין ערב ה-4 בנובמבר 1995 אז הייתה קורא לי גזען\פאשיסט\נאצי\אנטי-יהודי (בחר את התשובה הנכונה, רמז: ניתן לסמן יותר מתשובה אחת)

פורסם
  • מחבר

לא. הייתי אומר שאני מאד(מאד) לא מסכים איתך. אם היית רוצח אותו או מעודד לרצוח אותו אז כבר הייתי אומר שאתה אנטי-דמוקרטיה וצריך לשבת בבית כלא.

פורסם

לאחל למישהו למות זה דבר נוראי. לכל אדם באשר הוא. לא משנה אם הוא רוצח סדרתי, סתם גנב, או סתם הילד שהציק לך בבית הספר.

פורסם
  • מחבר

ע"פ אמות המידה שלי, זה תלוי בבנאדם שאתה מאחל לו למות.

פורסם

ומהן בדיוק?

לדעתי כדאי לך לערוך את ההודעה הראשונה שלך.לא משנה מה אתה מאחל לבן אדם מסיבותיך אשר יהיו,אל תזהם את הפורום ושמור את זה לעצמך.

פורסם

לאחל למישהו למות זה דבר נוראי. לכל אדם באשר הוא. לא משנה אם הוא רוצח סדרתי, סתם גנב, או סתם הילד שהציק לך בבית הספר.

צודק!

אני מאחל לה את כל הטוב בעולם! - כשהיא תגיע לגיהנום :lol:.

פורסם
  • מחבר

ומהן בדיוק?

לדעתי כדאי לך לערוך את ההודעה הראשונה שלך.לא משנה מה אתה מאחל לבן אדם מסיבותיך אשר יהיו,אל תזהם את הפורום ושמור את זה לעצמך.

אם אחד המנהלים כאן(רועי, עמרי או מיני) יבקשו ממני אני אערוך.

צודק!

אני מאחל לה את כל הטוב בעולם! - כשהיא תגיע לגיהנום :lol:.

:lol:

פורסם

הרבה אנשים טענו שיש לה בעיות נפשיות . היא התחתנה עם בן אדם שהוקצב לו מאסר עולם + 8 ושהנשיא המדינה מתנגד לקצוב את שנותיו בכלא (רוצחים רגילים יושבים 25-50 כך שהוא לא יצא משם חי) . חוץ מאישפוז כפוי במחלקה הפסיכיאטרית אסור להגיד דברים כאלה .

פורסם

למה מה היא עשתה לך (עוד שמלני :screwy:)

אמן שתמות אלימלך אגוז אמן!!

פורסם

מה הקשר בין זה לבין שהוא שמאלני (אתה יודע, רצח בכלל ושל ראש ממשלה או בעל תפקיד ציבורי אחר בפרט, זה דבר שלא יעשה, ולא משנה כמה אתה ימני או שמאלני - ובגלל זה הוא קיבל את העונש הכי חמור שניתן להטיל..)?

ולמה להיות שמאלני זה רע?

מה ששומעים בחדשות על האלה שמפגינים נגד הגדר זה המקרים הקיצוניים. באותה מידה אפשר לומר שהימנים :screwy: כי הם הרבה יותר.. מעשיים?!..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים