עבור לתוכן

אם אני מחליף מעבד אני צריך לפרמט את המחשב??

Featured Replies

פורסם

כותרת..

כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?

פורסם

אין צורך לפרמט אם אתה רק מחליף מעבד. פירמוט רצוי לעשות כאשר מחליפים לוח.

בקשר להחלפת המעבד ל X2 6000 - זה תלוי מאד בשימושים שלך במחשב. לתוכנות עיבוד "כבדות" וכן לריבוי משימות, אתה קודם כל תרוויח מהכפלת מספר הליבות (כפול ליבה במקום חד ליבה). למשחקים - לדעתי פחות, שכן רובם עדיין מנצלים רק ליבה אחת, וה A64 3800 הוא מעבד דיי חזק. אני מציע לך לקרוא ביקורות/השוואות מעבדים ולראות האם ההבדל בביצועים שווה את ההשקעה הכספית.

פורסם

לדעתי כדאי להחליף מאחר והמעבד שלו די חלש

פורסם
  • מחבר

השימושים שלי הם : סרטים/קידודים-פה ושם/משחקים/ביטורנט/אימיול ,,לגבי משחקים אתה אומר שהם מנצלים מעבד אחד אבל כמו שאני רואה ההבדל הוא כ600 mhz בין מעבד בודד..זה עדיין משמעותי לא? יש לך אתרים טובים שמראים את ההפרשים?

פורסם

לדעתיי יותר משתלם יהיה להחליף אותו ל - 3800X2 דואל קור ולהמהיר אותו (אם הלוח והזכרונות לא מגבילים).

ואת שאר הכסף לשמור למשהו אחר.

אגב, מה תעשה עם המעבד הנוכחי ?

פורסם

כותרת..

כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?

יש לך לוח AM2 אז תחליף כבר בקיץ ל-K10, ואז תרוויח 40% שיפור ביצועים מעבר ל-C2D.

פורסם
  • מחבר

עם המעבד הנוכחי? זה באמת בעיה אלא אם אתה מעוניין =)

השאלה היא אם לחכות ללk10 או להחליף כבר עכשיו...השיקול שלי הוא כזה..לקחת עכשיו את ה6000 לחכות שנה-שנה וחצי עד שהk10 יבשיל והמחירים שלו ירדו וללכת עליו +r6xx חדש..

פורסם

השאלה היא אם לחכות ללk10 או להחליף כבר עכשיו...השיקול שלי הוא כזה..לקחת עכשיו את ה6000 לחכות שנה-שנה וחצי עד שהk10 יבשיל והמחירים שלו ירדו וללכת עליו +r6xx חדש..

אני מציע לך לחכות ל-23-24 החודש, AMD תציג בתוניסיה את R600 יחד עם המעבד החדש Agena FX.

עכשיו זה כבר רישמי! אתה תוכל להתרשם אם מדובר על פריצת דרך או אכזבה, לפי זה תחליט.

http://techreport.com/onearticle.x/12221

פורסם

אני מציע לך לחכות ל-23-24 החודש, AMD תציג בתוניסיה את R600 יחד עם המעבד החדש Agena FX.

עכשיו זה כבר רישמי! אתה תוכל להתרשם אם מדובר על פריצת דרך או אכזבה, לפי זה תחליט.

אורי מעלה על דעתו שקיים סיכוי שה -K10 המיוחל כל כך שלו יהיה אכזבה ? :o

למסגר ומייד, אני חושב שרגע כזה של אובייקטיביות עוד לא יחזור.

פורסם

יש לך לוח AM2 אז תחליף כבר בקיץ ל-K10, ואז תרוויח 40% שיפור ביצועים מעבר ל-C2D.

דרך אגב

בהצהרה הרשמית דיברו על 40%

אבל לא אמרו באיזה אפליקציות

ויותר חשוב, לא אמרו מול איזה מעבד-K8 או C2D

אז למה לזרוק סתם דברים באוויר?

פורסם
  • מחבר

בקיצור לחכות..?

פורסם

עם K10 בלי K10 לא כזה חשוב עכשיו..

העובדה היא שהמעבד שלך לא מהווה כיום מגבלה כמעט לשום דבר.. לא הייתי רץ להחליף אותו בשום דבר כרגע..

אני עדיין מריץ כל משחק שיצא עד עכשיו על מקסימום (למעט STALKER) ואני עם ATHLON 64 3000 מסריח עם ליבה אחת..

*אתה יכול להמהיר אותו קצת כדי ככה לאזור ה 2400-2600 בלי יותר מידי בעיות והשקעות / סיכונים.. ככה שיתעורר קצת לחיים..

בכל מקרה, ההוצאה מיותרת . (בייחוד ל "יישומים" כמו אימיול, ביטורנט, סרטים וכו'..)

פורסם

עם K10 בלי K10 לא כזה חשוב עכשיו..

העובדה היא שהמעבד שלך לא מהווה כיום מגבלה כמעט לשום דבר.. לא הייתי רץ להחליף אותו בשום דבר כרגע..

אני עדיין מריץ כל משחק שיצא עד עכשיו על מקסימום (למעט STALKER) ואני עם ATHLON 64 3000 מסריח עם ליבה אחת..

*אתה יכול להמהיר אותו קצת כדי ככה לאזור ה 2400-2600 בלי יותר מידי בעיות והשקעות / סיכונים.. ככה שיתעורר קצת לחיים..

בכל מקרה, ההוצאה מיותרת . (בייחוד ל "יישומים" כמו אימיול, ביטורנט, סרטים וכו'..)

מחזק.

גם לי מדגדג באצבעות לשדרג את המעבד לאור המחירים הנמוכים.

אבל ,מחירים שיורדים כמעט אף פעם לא יעלו בחזרה,להיפך.

לכן אני לא ממהר לשום מקום.

תאכלס,יש לי מעבד AMD 3500 AM2 ליבה אחת ,

אוברקלוק קליל ל 2600MHZ

מבסוט ממנו לגמרי.

לולא כרטיס המסך המעאפן שלי (X300) , הייתי מריץ משחקים ברזולוציות אחרות,

אבל זה כבר ענין של כרטיס ואני מעדיף את הכסף להשקיע שם .

תחשבו על זה שחייב להיות איזון (למי שמשחק ) בין מעבד לכרטיס מסך,

כלומר כרטיס מסך חזק עם מעבד חלש כמו מעבד חלש עם כרטיס מסך חזק לא יריצו משחקים טוב.

בסופו של דבר,בשביל לקבל עוד תוספת של 10-20 אחוז בביצועים,עושים אוברקלוק

ולא מוציאים 1000 שקל על מעבד חזק יותר,דעתי בלבד.

פורסם
  • מחבר

zה נכון מלבד STALKER שרץ בהגדרות כמעט הכי גבוהות הכל טס...השאלה אם אני ירגיש הבדל ממש משמעותי..?

פורסם

אולי תרגיש אבל לא תיפול מהכיסא.

חבר שלי שידרג מעבד מ 3800 חד ליבה

ל-4600 כפול ליבה.

עלה לו 700 שקל והוא מתחרט ששידרג

הוא טוען שאין כמעט הבדל בשימושים בסיסיים

כל שכן במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים