עבור לתוכן

נו, עוד טמבל שלא מצליח לבחור מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קראתי את המדריך, התרשמתי מאוד, אבל המבחר כל כך רחב שקשה להחליט )אפילו שבארץ הוא לא רבע ממה שזמין בחו"ל(

למי יש מסך טוב, עד 2500 ש"ח, שלא יגרום לי להתגעגע ל CRT 21' של HP שתופס לי חצי מהשולחן כבר 5 שנים?

אני משחק מעט מאוד אבל אני רואה הרבה וידאו, קורא המון ומתעסק בגרפיקה בצורה חצי מקצועית, כך שמה שאני צריך הוא מסך רחב באיזור ה20 אינץ' עם צבעים טובים ומהירות תגובה בינונית.

אני לא יודע אם זה משנה אבל המחשב הוא 2.4 Ghz והכרטיס מסך הוא G force 5200. עתיק, אבל סוחב.

פורסם

DELL 2007WFP

בהחלט יספק את הסחורה.

תריץ חיפוש.

פורסם

גם ממליץ כי האמתי שאתה נשאר בגודל אליו אתה רגיל ....עם יותר מקום בשולחן ...וכמובן איכות תמונה מצויינת !

(21 אינ'צ CRT זה בעצם 20 אינ'צ אמיתי ...תמיד בCRT זה אינ'צ פחות)

פורסם
  • מחבר

הסתובבתי כאן קצת בפורומים וראיתי שאתם חמים על המסך הזה. עכשיו אני מנסה לברר מתי דל התחילו לקנות פורומים שלמים :P

אבל ברצינות, הוא נשמע כמו מסך מצויין אבל יש לכם עוד רעיונות. הייתי רוצה להשוות בין 2-3 מסכים לפני שאני מחליט על משהו

פורסם

הסתובבתי כאן קצת בפורומים וראיתי שאתם חמים על המסך הזה. עכשיו אני מנסה לברר מתי דל התחילו לקנות פורומים שלמים :P

אבל ברצינות, הוא נשמע כמו מסך מצויין אבל יש לכם עוד רעיונות. הייתי רוצה להשוות בין 2-3 מסכים לפני שאני מחליט על משהו

אין לך אלטרנטיבות נוספות בסביבת התקציב הזה

ל20'' רחב עם פאנל VA/IPS

פורסם

ה-DELL 2007WFP יראה כמו צעצוע לעומת המסך שיש לך כרגע . אני הייתי הולך כבר על ה- DELL 2007FP (כלומר 20 " לא רחב) שיתן לך שטח תצוגה גדול יותר.( לדעתי היתרון היחיד של הרחב הוא רק בצפיה בוידאו) אבל גם איתו יכולה להיות לך בעיה כי זה מסך עם רזולוציה גבוהה מאד (אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלך מתאים -אבל בזה אני ממש לא מבין גדול) ,וגודל נקודה קטן מאד כך שקריאת טקסט יכולה להיות בעייתית עבורך. פתרון אפשרי -מה שאני הייתי בוחר ,זה מסך 19" איכותי כדוגמת ה-EIZO 1931SH ויש גם אחרים טובים -תעשה חיפוש כאן בפורום .

פורסם

שמעתם משהו על ה ViewSonic VX2025WM . יש לו פאנל P-MVA והחברה כנראה די מוערכת בחו"ל

קראתי כאן http://www.behardware.com/articles/619-6/updated-survey-13-lcd-20-5-6-8-16-ms.html שדל לפעמים שמים פאנל MVA ישן. אני לא רוצה להידפק...

לגבי סוג הפאנל אין לך מה לחשוש

מפני שהמשלוח מהיבואן הראשי, CMS,

הם A04, משמע: זהו פאנל S-IPS בטוח+

התחייבות מצד החנויות המורשות אשר עובדות עם היבואן.

ה-DELL 2007WFP יראה כמו צעצוע לעומת המסך שיש לך כרגע . אני הייתי הולך כבר על ה- DELL 2007FP (כלומר 20 " לא רחב) שיתן לך שטח תצוגה גדול יותר.( לדעתי היתרון היחיד של הרחב הוא רק בצפיה בוידאו) אבל גם איתו יכולה להיות לך בעיה כי זה מסך עם רזולוציה גבוהה מאד (אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלך מתאים -אבל בזה אני ממש לא מבין גדול) ,וגודל נקודה קטן מאד כך שקריאת טקסט יכולה להיות בעייתית עבורך. פתרון אפשרי -מה שאני הייתי בוחר ,זה מסך 19" איכותי כדוגמת ה-EIZO 1930SH ויש גם אחרים טובים -תעשה חיפוש כאן בפורום .

הוא בחר ברחב, הרי דיי ברור שבריבוע

(FP) יש לך יותר מקום עבודה ויותר פיקסלים.

הוא צוופה בטונות של וידאו, אז למה לעשות לקחת את ה-FP?

זו טעות לדעתי. אבל כדי מאד שיבדוק זאת לפני שהוא קונה.

ה-5200 בהחלט תומך ברוזולוציות המדוברות.

פורסם

.

פורסם
  • מחבר

כן המסך שלי כרגע פשוט עצום. אני לא יודע מה אני אעשה עם כל השטח המיותר.ברגע שאקנה מסך דק אני שוקל להשכיר אותו לדייר, או אולי לבנות צימר.

דילמות דילמות. אני אוהב את הרעיון של מסך רחב בשביל סרטים. אני גם עורך וידאו )avid media composer כבוד(! ומסך רחב יאפשר לי לעבוד על יותר שטח אני חושב, כי תוכנות עריכה לרוב בנויות לרוחב מתוך מחשבה על שני מסכים.

מצד שני אני באמת קורא הרבה על המחשב. מאחר שאני משתמש במחשב באופן די אינטנסיבי כבר 18 שנה העיניים שלי מאומנות היטב אך למודות תלאות. אני תוהה אם טקסטים קטנים יקשו עלי, אני מניח שאצטרך לבדוק את זה.

ואגב, ראיתי שבכל רחבי האתר מעדיפים את הדל על ה viewsonic אבל לא ממש כתוב למה. יש לכם טיעון נגדו או שיש כאן פשוט הערצה עיוורת?

פורסם

הוא צוופה בטונות של וידאו, אז למה לעשות לקחת את ה-FP?

הוא גם קורא הרבה טקסט ולכךעדיף לדעתי מסך 19 " רגיל. השאלה היא מה חשוב לו יותר:טקסט או וידאו.

פורסם
  • מחבר

ואגב רציתי להגיד שאתם ממש מלכים. הייתי בטוח שאני אחכה שבועות עד שאני אראה פה תגובה רצינית. סחתיין

פורסם

IPS עדיף על MVA, ולכן הדל מומלץ יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים