פורסם 2007 באפריל 1018 שנים http://news.walla.co.il/?w=//1090009בכל החטיבות והתיכונים לפי מה שכתוב.איך הם הורסים לנו את הבגרויות, בושה!, בושה!!Aviko
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים עוד שבועיים יש לי 2 בחינות מגן..ועכשיו הם נזכרים לעשות שביתה?? לא נורמאליים..אני הולך להיכשל..
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר אז אולי הגיע הזמן ללמוד לבד?אני מדבר על חומר שעוד לא למדנו, איך אני אמור ללמוד לבד?!?מדעי המחשב הטכנולוגיה מתמטיקה ...לחרוש ולהתכונן אני כבר עושה אבל יש חומר שפשוט לא למדנו!
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים איה מזל שסיימתי כמעט את כל החומר (מלבד משהו בביולוגיה ובלשון) מצד אחד, המאבק של המורים הוא לגיטימי. מצד שני - הוא די דופק אותנו. אבל יש הרבה היגיון בלשבות דווקא עכשיו - בגרויות, וכמובן שלמשרד החינוך יש אינטרס שניגש לבגרויות, משמע משרד החינוך לוחץ על משרד האוצר, יש פשרה בין הצדדים וחוזרים לבצפר =]
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מצד אחד עוד יום של חופש. 8) ומצד שני שבוע הבא יש לי 2 מבחנים ענקיים+ מגן. :-X לא נורא, אם זה יהיה יום-יומיים זה סבבה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים יום שישי יש לי מתכונת באנגלית =\אז אולי הגיע הזמן ללמוד לבד?כבר אימצתי את זה מזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.