פורסם 2007 באפריל 1018 שנים החנות שהזמנתי ממנה הודיע לי היום שה WFP שלי הגיע העניין שאחרי שראיתי את המימדים של הרחב הבנתי שהוא צר מידיי והוא לא יתאים לי לצרכים ועכשיו שוב לCMS אין במלאי את הFP ושוב יש לחכות אני מעריך שבועיים ואף יותר מבאס...
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מאיזו חנות הזמנת? אני מחפש חנות באיזור ראשון לציון לקנות את המסך הזה (FP) ולא מוצא..מצאתי רק בגולדטופ מחשבים ושם הם רוצים על המסך 2900 במקום 2350
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר חחחחחחחח.....איזה נאחס! אבל הוא לא כל-כך צר,הוא בגובה כמו מסך 17'' יש לי 17 עכשיו CRT. היעוד של המסך כפי שאמרתי לא מתאים וגם בגלל שאני לא היחיד שישתמי בו. אני מהצפון והמזנתי דרך ספק שחברה שלי עובדת איתו. אם אתה מראשון אני חושב שכדאי לך לפנות לIQPC, לפי הקריאה פה השירות שלהם לא רע.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לפי דעתי חבל...למרות שהוא רחב בישבילך אחרי כמה שעות איתו הייתה מבין שזה לא כזה נורא אפילו זה טוב
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר היועד הוא אינטרנט והרבה. בעבודה בתצורה רגילה עם הWFP יש הרבה שטח מת. ללמד את שאר בני המשפחה לעבוד בPIVOT ממש אין לי חשק.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים ללמד את שאר בני המשפחה לעבוד בPIVOT ממש אין לי חשק.אני נמצא באותה סיטואציה.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים בו נגיד ככה שהשטח מת הזה הוא לא כזה נורא..בשבילך לא. בשבילי כן.כל אחד לוקח את זה בצורה אחרת.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים צודק..למרות שאחרי כמה זמן אתה מיתרגל לזה וזה נירא לך נורמאליזה כמו שאני עברתי ממסך CRT15 ל LCD 20.1 זה נירא לי בהתחלה ממש ממש ענק המסך אחרי כמה זמן התרגלתי ועכשיו זה נירא בסדר גמור
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר הוא לא נורא צודק! אבל כאשר אתה משקיע על מסך ב2000+ ש"ח אתה רוצה שהוא יתאים לך כמו כפפה ולא תגיד "זה לא נורא :kopfpatsch:".משחקים אני לא משחק, סרטים יש TV שמחוברת למחשב. אני לא מוצא יעוד ממשי לWFP. היות ואני משתדרג מ17 CRT אני מצפה שהוא יהייה יותר גדול ותאמת הפורמאט של מסך רגיל יותר מתאים לי. היות בעבודה אני עובד עם מסך 19 CRT אני מעדיף לא לקפוץ בין פורמאטים.הלכתי לחנות לראות מסכי 20WIDE לבין הרגיל ויש הבדל משמעותי. ב24 אינץ' זה כבר עניין אחר ובגודל הזה אין ספק הייתי לוקח רחב.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים הוא לא נורא צודק! אמרתי שכל אחד לוקח את זה בצורה אחרת.מה יש פה להיות צודק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.