עבור לתוכן

קיבלתי את הWFP אבל... (זמינות ה2007 בארץ)

Featured Replies

פורסם

החנות שהזמנתי ממנה הודיע לי היום שה WFP שלי הגיע :yelclap:

העניין שאחרי שראיתי את המימדים של הרחב הבנתי שהוא צר מידיי והוא לא יתאים לי לצרכים :nono:

ועכשיו שוב לCMS אין במלאי את הFP ושוב יש לחכות אני מעריך שבועיים ואף יותר :kopfpatsch:

מבאס...

פורסם

חחחחחחחח.....איזה נאחס!

אבל הוא לא כל-כך צר,הוא בגובה כמו מסך 17'' :nixweiss:

פורסם

מאיזו חנות הזמנת? אני מחפש חנות באיזור ראשון לציון לקנות את המסך הזה (FP) ולא מוצא..

מצאתי רק בגולדטופ מחשבים ושם הם רוצים על המסך 2900 במקום 2350

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח.....איזה נאחס!

אבל הוא לא כל-כך צר,הוא בגובה כמו מסך 17'' :nixweiss:

יש לי 17 עכשיו CRT. היעוד של המסך כפי שאמרתי לא מתאים וגם בגלל שאני לא היחיד שישתמי בו.

אני מהצפון והמזנתי דרך ספק שחברה שלי עובדת איתו.

אם אתה מראשון אני חושב שכדאי לך לפנות לIQPC, לפי הקריאה פה השירות שלהם לא רע.

פורסם

רחוק לי.. כמעט שעה נסיעה ואין אוטו :nixweiss: אבל אם לא תהיה ברירה... :kopfpatsch:

פורסם

לפי דעתי חבל...

למרות שהוא רחב בישבילך אחרי כמה שעות איתו הייתה מבין שזה לא כזה נורא אפילו זה טוב

פורסם
  • מחבר

היועד הוא אינטרנט והרבה. בעבודה בתצורה רגילה עם הWFP יש הרבה שטח מת. ללמד את שאר בני המשפחה לעבוד בPIVOT ממש אין לי חשק.

פורסם

ללמד את שאר בני המשפחה לעבוד בPIVOT ממש אין לי חשק.

אני נמצא באותה סיטואציה.

פורסם

בו נגיד ככה שהשטח מת הזה הוא לא כזה נורא..

פורסם

בו נגיד ככה שהשטח מת הזה הוא לא כזה נורא..

בשבילך לא. בשבילי כן.

כל אחד לוקח את זה בצורה אחרת.

פורסם

צודק..

למרות שאחרי כמה זמן אתה מיתרגל לזה וזה נירא לך נורמאלי

זה כמו שאני עברתי ממסך CRT15 ל LCD 20.1 זה נירא לי בהתחלה ממש ממש ענק המסך אחרי כמה זמן התרגלתי ועכשיו זה נירא בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

הוא לא נורא צודק!

אבל כאשר אתה משקיע על מסך ב2000+ ש"ח אתה רוצה שהוא יתאים לך כמו כפפה ולא תגיד "זה לא נורא :kopfpatsch:".

משחקים אני לא משחק, סרטים יש TV שמחוברת למחשב. אני לא מוצא יעוד ממשי לWFP. היות ואני משתדרג מ17 CRT אני מצפה שהוא יהייה יותר גדול ותאמת הפורמאט של מסך רגיל יותר מתאים לי. היות בעבודה אני עובד עם מסך 19 CRT אני מעדיף לא לקפוץ בין פורמאטים.

הלכתי לחנות לראות מסכי 20WIDE לבין הרגיל ויש הבדל משמעותי. ב24 אינץ' זה כבר עניין אחר ובגודל הזה אין ספק הייתי לוקח רחב.

פורסם

הוא לא נורא צודק!

אמרתי שכל אחד לוקח את זה בצורה אחרת.

מה יש פה להיות צודק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים