עבור לתוכן

זהו זה - החלטנו על מסך "19 XEROX XG91D ב- 1300ש"ח. מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19.

שאלותיי:

האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ.

בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR‎ ?

תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...

פורסם

אין מסכי 17' עם פאנל VA.

דווקא בתקציב ולשימושים שלכם זו תהיה טעות משמעותית לקנות LCD מבוסס TN ועוד מהזולים שבהם. :nono:

איכות הטקסט שלהם מזעזעת ודיוק הצבעים העלוב (רק 6 ביט ולא מכויילים בגרוש) לא ממש מאפשר עבודת פוטושופ סבירה.

או שתקחו CRT איכותי באותו מחיר או שתלכו לפחות על מסך 19' זול עם פאנל VA כמו ה-XEROX XG91D או ה-BENQ FP91GP, שניהם בסביבות 1100+ ש"ח.

אנא הוסף תקציב לכותרת ונראה מה אפשר לעשות.

פורסם
  • מחבר

אין מסכי 17' עם פאנל VA.

דווקא בתקציב ולשימושים שלכם זו תהיה טעות משמעותית לקנות LCD מבוסס TN ועוד מהזולים שבהם. :nono:

איכות הטקסט שלהם מזעזעת ודיוק הצבעים העלוב (רק 6 ביט ולא מכויילים בגרוש) לא ממש מאפשר עבודת פוטושופ סבירה.

או שתקחו CRT איכותי באותו מחיר או שתלכו לפחות על מסך 19' זול עם פאנל VA כמו ה-XEROX XG91D או ה-BENQ FP91GP, שניהם בסביבות 1100+ ש"ח.

אנא הוסף תקציב לכותרת ונראה מה אפשר לעשות.

הזירוקס יתאים לדעתך לשימושים שלנו? האם הוא לא נחות מדי, קראתי שיחס הניגודיות שלו "רק" 1:800 ובסה"כ 8MS. לא כדאי אם כבר להשקיע במסך עם נתונים טובים יותר (כמו LG1970HR) או שעניין הפנל VA הוא כל כך משמעותי שכדאי לקחת את הזירוקס בכל זאת?

פורסם

"עניין הפאנל" יותר חשוב מכל נתון אחר לגבי המסך. ה-XEROX בהחלט לא נחות לעומת כל מסך מבוסס TN אחר - להיפך.

נתוני הניגודיות וזמן התגובה הם נתונים שיווקיים בלבד ורחוקים מלשקף את איכות המסך.

אנא קרא פה : http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/ ופה http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b ותחכים בעניין.

אין עדיין סקירות מקצועיות של ה-XEROX אך הפאנל שלו נותן לו נתוני פתיחה טובים יותר מכל מסך מבוסס TN בשוק. יש פה בפורום סקירה של משתמש ב-XEROX - חפש אותה. למיטב זכרוני הוא מרוצה מאוד מהמסך אך היה לו פיקסל מת - אבל זה יכול לקרות בכל מסך.

חוץ מזה, לשימושים שלך לא חשוב זמן תגובה וממילא מתחת ל-8MS אמיתי זה לא מורגש.

וזכור את האפשרות של CRT טוב - זה אולי לא "סקסי" אבל בטווח המחירים הנמוך הוא עדיף משמעותית על כל LCD שתמצא.

ותוסיף תקציב לכותרת - לפי חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אם נלך על זירוקס XEROX XG91D שכעת אני שוקל ברצינות לרכוש אותו.

רציתי לבדוק מספר נקודות:

1. מה משמעות ציפוי הזכוכית? האם זה בכדי להגן על מסך ה=LCD?

2. האם יש לנקות את המסך הזה עם אותה הערכה כמו מסכי LCD אחרים או שניתן לנקותו כמו זיגוג רגיל?

3. האם אין השתקפות של סביבת החדר במסך הזכוכית?

תודה על התשובות...

פורסם

גם אותך מפחיד לקנות מסך לא מוכר ?

פורסם

אני מצטרף לשאלה לגבי ציפוי הזכוכית. חשבתי לקנות את המסך הזה גם-כן אך מכיוון שאני יושב כך שלצידי חלון מרפסת גדול ההשתקפויות בציפוי הזכוכית יעשו לי הרבה צרות. כרגע יש לי מסך פלזמה ישן של LG עם ציפוי מט ואני מחפש משהו בדומה ל-Xerox שיהיה לו ציפוי דומה. יש למישהו הצעה?

(אותו טווח מחיר, כמעט אותה סיבה לקניה. גרפיקה, אופיס ועבודה ממושכת מול המחשב).

פורסם

מה בדיוק משנה אם יש חלון או אין חלון ?

אין קשר להשתקפות

גם לי יש חלון בצד וכדי לשחק ולעבוד על המחשב אני סוגר את החלון ויושב במאורה שלי :x

פורסם

חחחחח בעיקרון לא נראה לי שיש השתקפות במסכי LCD נורמליים (גם הטלויזיה שלי בסלון שמלא חלונות ולא משתקפים... וגם מסך מחשב שיושב מול וטרינה...)

אך תבדקו את הנושא ותחכו לתגובה של מישו שיודע בדוק...

מה זה לנקות תמסך עם ערכה שמה ערכה קח סמרטוט זה כולה חתיכת זכוכית

פורסם

מה שמטריד במסך הזה זה שהוא ישן מידי מ2005 ובחו"ל כבר לא מדברים עליו ובחלק מהמקומות כתוב שהוא בכלל 25MS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים